Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 174 10
Μπουρδέλα
182110
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μετά την απομάκρυνση των 2 γνωστών κορασίδων του μαγαζιού -την Άννα δεν την έχω πετύχει ακόμα και ούτε βέβαια σήμερα,οπότε ο κώλος πάει περίπατο- συνάντησα την Μαρία.Δεν ρώτησα καταγωγή,αλλά μάλλον αλβανο-βουλγαροκατάσταση μου κάνει.Πρέπει να είναι η Μαρία που περιγράφει ο Patgatra και όχι ο Dawn,διότι δεν είχε σημάδια από αδυνάτισμα και το στηθάκι της ήταν μικρούλι και στητό.Όμορφη φατσούλα,ωραίο σωματάκι,πετίτ.Δεν το πολυσκέφτηκα.Έδωσα το παράβολο στην ευγενική τσα2,η οποία δεν χτύπησε ούτε πόρτα,ούτε φώναξε,παρόλο που είχε ένα σχετικό μπες -βγες από συναγωνιστές.Το μωράκι είναι καθαρούλι -εμφανησιακώς τουλάχιστον- δεν βιάζεται,είναι gfe περισσότερο.Τρομπόνι αργό,αισθησιακό,χωρίς κάτι το ιδιαίτερο -δείχνει να το απολαμβάνει.Αλλάξαμε 1-2 στάσεις και ξεφόρτωσα μέσα στην υγρή της φωλίτσα.Απ΄ότι μου είπε δεν είναι βασική στην ομάδα του μαγαζιού,αλλά πάγκος,αναπληρωματική.Είπαμε δεν είναι για σκληρές καταστάσεις,αλλά για πιο ήρεμα πράγματα...gfe,όπως λέτε κι εσείς.Πάντως εγώ θα την ξανατιμήσω,σε περίπτωση που παίζει πάλι μπάλα στο μαγαζί.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαρτίου, 2014
Τον τίτλο δεν πολυκατάλαβα ,αλλά αφού πέρασες καλά
P