Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή μεσημέρι στις 13.50 , καινούργια κοπέλα εδώ στον οίκο ,αλλά και καινούργια γενικός , την είχα πετύχει πριν δέκα περίπου μέρες στην πρώτη της μέρα στην δουλεία στο Φυλής 67 στην Τρίτη βάρδια. Μελαχρινή μαυριδερη με κανονικό σώμα , 2άρι βυζί , πεταχτά δόντια μέσα στην κιτρινίλα(το διαπίστωσα μετά) , Βουλγάρα 20 χρονών , πέντε χρόνια στην Ελλάδα μιλάει καλά ελληνικά. Μπήκε μέσα στο δωμάτιο και είδε νερά στον χώρο του νιπτήρα και με ρώτησε αν έχει σπάσει κάποια σωλήνα. Της απάντησα χαμογελώντας ότι απλά πλύθηκα λίγο . Ξάπλωσε στο κρεβάτι και καθόταν , έλεγε ότι δεν έχει δουλεία γιατί είναι Κυριακή και ότι την Δευτέρα θα έχει περισσότερη και να έρθω και την Δευτέρα(ακόμα δεν είχαμε ξεκινήσει τίποτα). Άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και στα βυζιά ενώ της έβαζα δάχτυλο και στο μουνι της το οποίο ήταν στεγνό και στενό , την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να γλύφω το μουνί της , μετά την γύρισα ανάσκελα και συνέχισα έτσι . Με την σεiρα μου ξάπλωσα , την ανέβασα απο πάνω μου αλλά δεν έκανε τίποτα. Πέρασε προφυλακτικό και προσπαθούσε μα μου το βάλει , δεν μπορούσε να το ξεδιπλώσει διότι το είχε βάλει ανάποδα , της είπα άστο , μου λέει δεν πειράζει το βγάζει το ξετυλίγει όλο και πάει να μου το φορέσει.....Σηκώθηκα έφερα ένα απο τα δικά μου και το φόρεσα. Πίπα κακή με αρκετό χέρι και δοντάκι. , της ζήτησα να μου γλύψει και αρχίδια αλλά αρνήθηκε. Πάμε στα καλά τώρα , την γυρίζω για πρώτη στάση και την στήνω στα τέσσερα , με το που πάω να μπω τραβιέται μπροστά , την έστηνα ξανά , σήκωνε την λεκάνη της πιο πάνω , αφήστε που ήταν τόσο στεγνή που δεν μπορούσα να μπω....Γυρίζει και μου δείχνει να βάλω σάλιο στο χέρι μου και να βάλω στο μουνί της , το έκανα , πάλι τίποτα και τότε έζησα κάτι που δεν έχω ξαναδεί....Μου λέει περίμενε , σηκώνεται πάει στον νιπτήρα , βάζει λίγο κρεμοσάπουνο στα ακροδάχτυλα της και τα βάζει στο μουνί της. Και καθαρά μου λέει και θα μπεις.....Πραγματικά μπήκα φυσικά , αλλά η άβολη στάση του κορμιού της δεν με άφηνε να την γαμήσω.Την γύρισα ανάσκελα και σε ιεραποστολική στάση και σχεδόν κάνοντας αγγαρεία έπειτα απο λίγο τελείωσα Στο δωμάτιο με όλα τα σκηνικά έκατσα 15 λεπτά. Η κοπέλα δεν βιάζεται να πώ την αλήθεια αλλά απο την άλλη δεν έχει καμιά συμμετοχή ή έστω να δείξει ότι προσπαθεί. Εννοείται ότι δεν πρόκειται να την πάρω ξανά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 16, 2014
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος