Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 300 10
Μπουρδέλα
288391
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
η χειροτερη φορά που μου έχει τυχει ποτέ. περιμένω 15 λεπτά να έρθει η κλαούντια, και μπαίνει πάνω που είμαι έτοιμος να ντυθώ και να φύγω. η κλαούντια είναι ΄'ενα όμορφο, 20 χρονο μωρό, με φοβερό κωλαράκι, μέτριο φυσικό βυζί, καστανομάλλα ανοιχτή με γαλάζια μάτια και πολύ αδύνατη. 20χρονο φοβερό, με λίγα λόγια. αλλα μέχρι εκεί. τραγική στο δωμάτιο, μουτρωμένη, πήγα να της μιλήσω λίγο και δεν απάνταγε, στοματικό απάισιο, μαλακία άτεχνη και γενικά δεν έβλεπα την ώρα να τελειώσω. την γύρισα στα 4, όπου κουνιόταν και απέφευγε νατον πάρει όλο μέσα, και αφού βλαστήμησα την ώρα και τη στιγμή, τη γυρναω ανάσκελα μπας και τελειώσω καμια φορά.και εκεί χάλια, είχε λυγίσει τα πόδια έτσι ώστε δε μπορούσα να μπω όλος μέσα, έκρυβε το στήθος της με τα χέρια της σαν ασπίδα, και με κοίταγε λες και της έχω σκοτώσει τη μάνα. αφού με ξενέρωσε απίστευτα, και της λέω ότι δεν τελείωσα, μου λέει "μαλακία τράβα" και φεύγει. όπως καταλαβαίνετε τα έχωσα χοντρά στον τσάτσο, τον γνωστό ψιλο-αδελφή που είναι πάντα εκεί, και μου είπε ότι "πληρώνεις 7 λεπτά το σώμα της κοπέλας και τέρμα". ούτε 5 λεπτά δεν έκατσε. ΜΑΚΡΙΑ παιδιά, δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα. η συμπεριφορά της ήταν άθλια. μη σας ξεγελάσει το όμορφο παρουσιαστικό, είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΗ. αξίζει τα 20 ευρώ της κατά 0%.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2008
Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού