Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 578 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
στο πάνω σπίτι, δούλευε η καραμουνάρα Εστέλ.

βγήκε στην σάλα εντελώς γυμνή, ψηλή, μαύρα μαλλιά σγουρά, βυζάρες 4άρες φυσικές αλλά όρθιες ΈρωταςΈρωταςΈρωτας, κωλάρα ποίημα ΈρωταςΈρωταςΈρωτας. άρχισε να χορεύει κουνώντας την κωλάρα της πιασμένη από τον στύλο κάνοντας την καύλα να χτυπήσει κόκκινο.

δίνω το εισιτήριο και περνώ στο δώμα. μετά από λίγο έρχεται και ο μούναρος. με ρωτάει το όνομά μου και την ίδια ώρα φιλάει για ελάχιστα δεύτερα το στήθος μου καθώς ήμουν όρθιος. κάθεται στο κρεβάτι και πιάνει τον πούτσο και λέει κατευθείαν έλα να βάλω καπότα.

βάζει το λάστιχο και αρχίζει μία πίπα πολύ γρήγορη, με χέρι και κρατώντας συνεχώς τα αρχίδια Χμμμ;. μετά από λίγο την σταματάω και της ζητάω να ξαπλώσει στο κρεβάτι. αφού βάζει όση κρέμα είχε το σωληνάριο μια και είχε τελειώσει, ανοίγει τις μακριές ποδάρες της και γίνεται η είσοδος.

η καύλα δεν κοιτάει στο πρόσωπο, αν και έχει φοβερή φατσούλα. μάλιστα όταν της το είπα, γέλασε και φάνηκε ότι της αρέσει να ακούει ότι είναι ωραία και μουνάρα.

πολύ γρήγορα ζήτησε να γυρίσει στα 4. εκεί άρχισε να κουνιέται με σκοπό να με κάνει να τελειώσω. το ευχάριστο στην στάση αυτή ήταν το γεγονός ότι μπορούσα και χούφτωνα τις βυζάρες της με άνεση ενώ χάζευα και το φανταστικό κωλί της ΈρωταςΈρωταςΈρωτας.

πολύ γρήγορα και πάλι άρχισε να λέει "τελείωσε μωρό μου, δεν θα κάτσω μία ώρα στο δωμάτιο", χωρίς να έχει περάσει ούτε το κλασσικό δεκάλεπτο. αντέδρασα και σταμάτησε για λίγο, αλλά μετά εντελώς ξαφνικά τραβιέται, πιάνει το πούτσο μου και αρχίζει να τον παίζει μέχρι που ήρθε το τέλος. Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

να σημειώσω ότι όλη την ώρα της πράξης έβγαζε κραυγές που όχι μόνο δεν σε φτιάχνουν αλλά αντιθέτως εμένα με εκνεύριζαν.

η γκόμενα ξέρει ότι είναι μουνάρα, ξέρει ότι μετράει και θεωρεί ότι μπορεί να μπαίνουν στο δωμάτιο οι "μαλάκες" για να τους ξεπετάξει και να πάρει το 20ευρω. είναι ΞΕΠΕΤΑ ΟΛΚΗΣ ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία

το 10 στην εμφάνιση είναι γιατί για μένα είναι από τις ομορφότερες που έχω γαμήσει σε μπουρδέλο. το 7 στην σχέση τιμής - απόδοσης είναι γιατί 20 ευρώ για αυτή την μουνάρα έστω και ξεπέτα είναι λίγα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2014
Όνομα κοπέλας
Εστέλ
Ανώτερος
123
Πόντοι:
8.445
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2014
δυστυχως ειναι φολα η ρουφιανα και με το που την ειδα ειπα να μη μπω αλλα τετοιο μουναρο τον γαμας !!!
18 Μαρτίου, 2014
''γιατί 20 ευρώ για αυτή την μουνάρα έστω και ξεπέτα είναι λίγα.'' Ε,τότε να πληρώνουμε το εικοσάρικο απλά για να καθόμαστε δίπλα της.Money Mouth Φίλος,χαλάς την πιάτσα έτσι και δίνεις αέρα στις καριόλες.
Β
βορδελογυρισμένος
19 Μαρτίου, 2014
Η συγκεκριμένη κορασίδα έχει αφήσει στο δωμάτιο πελάτες χωρίς να τελειώσουν με δικαιολογία ότι "πέρασε" πολλή ώρα. Θυμός
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3