Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 570 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Στοχευμένη Κουλ χτες το βράδυ στη Φωκαίας 27Β στον όροφο τέρμα πάνω προς γάμευση της Εστέλ aka πρώην Αλέξια από Κολωνού 15Β. Πρόκειται για μούναρο Σπασίκλας ,βυζάρες,καυλόφατσα,λεπτή,ποδάρες,κατσαρό μαύρο μαλλί σε αντίθεση με το λευκό δέρμα της ...

Μέχρι εκεί όμως γιατί επί το έργον πρόκειται για τη μεγαλύτερη φόλα που έχω συναντήσει.Μη εδώ ,μη εκεί,δεν το κάνω αυτό,δεν το κάνω το άλλο.Ουσιαστικά δεν δηλαδή δεν κάνει σχεδόν τίποτα.Μόνο εμφάνιση έχει.

Μπαίνω λοιπόν μέσα στο βορδέλο,κάτσε λέει η Τσατσά κάθομαι.Ποιά είναι ρωτάω για να επιβεβαιώσω ότι δούλευε η Εστέλ.'Εστέλ'λέει η τσατσά και φωνάζει την κορασίδα.Βγαίνει έξω ολοτσίτσιδη με τακούνια και τις βυζάρες κρεμάμενες Γλώσσα .Άντε λέω θα περάσω.

Επί της ουσίας:

Μπαίνει μέσα 'γειά σου,πώς σε λένε' τον πιάνει με το χέρι τον πέουλα γυμνό,μία πάνω,μία κάτω,κάγκελο ο τύπος.Τότε αμέσως λέει να 'σου βάλω καπότα'.'Κάστε ντε λέω' και όπως ήταν από πάνω της τρίβω το εργαλείο στη ρόγα της.Τότε σαν να τη χτύπησε ηλεκτρισμός τραβιέται απότομα πίσω 'δεν κάνω τέτοια'.Χμμμ; Και μου φοράει αμέσως καπότα και πασαλείφεται.Ξεκινάει ένας τελείως άγαρμπος πεοθηλασμός συνοδευόμενος από κανά δυό βογγητά του τελείως ψεύτικα και ξενερωτικά Εμμμμ. Μετά από μερικά δεύτερα, ανεβαίνει πάνω και χοροπηδάει σαν χαζή ,πάλι για μερικά δεύτερα και λέει 'να γυρίσω πισωκολλήτό;''γύρνα λέω'και αρχίζω να την κοπανάω για λίγο πριν επέλθει το μοιραίο.

Προκαταρτικά δηλαδή σχεδόν μηδέν,διάθεση μηδέν,τελείωμα της 'δουλειάς' σε χρόνο DT.

Μόνο για μία και μοναδική φορά χρήζει γάμευσης μόνο και μόνο για να πεις στον εαυτό σου 'πήδηξα και μια μουνάρα'.Δεν ενδεικνύεται σε καμία περίπτωση για τίποτα περισσότερο.Μαλακία και το κοσάρι πάει για πέταμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 13, 2014
Όνομα κοπέλας
Εστέλ
Β
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαρτίου, 2014
αν ειναι τοσο φολα οσο λες....μαυρο στη καριολα!!!Θυμός
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1