Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το συγκεκριμένο μπουρδελάκι βρίσκεται σ' έναν ήσυχο δρομάκο κάθετο στην Αχαρνών, ενώ για να περάσει κάποιος στα ενδότερα πρέπει πρώτα να χτυπήσει το κουδούνι και να περιμένει να του ανοίξουν.
Με άλλα λόγια δουλεύει με κλειστή την πόρτα. Οπως τα στούντιο.
– Γεια σου, τί κάνεις;
Ενδιαφέρθηκε να μάθει μια μετρίου αναστήματος χαμογελαστή νεαρή, με γλυκό-πονηρό προσωπάκι, ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο σε μία μεσαίου μήκους αλογοουρά, μικρό στήθος, αφράτο κωλαράκι και καμπυλώδες σώμα που το λίκνιζε καθώς μου μιλούσε.
– Καλά, απάντησα και πριν προλάβω να περάσω πιο μέσα την άκουσα να με ρωτάει: – Πού είναι η σοκολάτα μου;
Εκείνη τη στιγμή η υπηρεσία ανακοίνωνε: – Φουλ πρόγραμμα!
– Α, χρόνια πολλά για την Ημέρα! είπα χαμογελώντας.
Στο πλαίσιο της μεγάλης Σαββατιάτικης τσάρκας μου είχα ευχηθεί σε πολλές˙ κάποιες (οι περισσότερες) χάρηκαν, λέγοντας ότι ήμουν ο πρώτος που είχα θυμηθεί την "Ημέρα της Γυναίκας", άλλες παρέμειναν αδιάφορες, πετώντας ένα ξερό "ευχαριστώ" ή μην αναφέροντας τίποτα, ενώ τέλος υπήρξε και μία μειοψηφία που ειρωνεύτηκε.
– Πού είναι τα λουλούδια μου; επέμεινε, αλλάζοντας απλά το αντικείμενο της επιθυμίας της.
– Φουλ πρόγραμμα κάνει κορίτσι μου: κωλαράκι, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό όποιος γουστάρει, 69, αυταρχικό, πισωκολλητό και πολλά φοβερά φιλάαακια! με πληροφόρισε με τη σειρά της η τσατσά.
– Πώς σε λένε κουκλίτσα; ρώτησα την απαιτητική (αστειεύμαι!) νεαρή πόρνη.
– Τζοάννα! απάντησε εκείνη.
– Τζοάννα ε;...επανέλαβα. Ημουν ένα βήμα από το να δώσω άλλο ένα 20άρικο!
– Ναι! μου επιβεβαίωσε συνεχίζοντας να χαμογελάει.
– Τζοάννα! πρόσθεσε η υπηρεσία με στόμφο.
– Μάλιστα...είπα και του λόγου μου, ενώ την απόφασή μου την είχα πάρει!
– Ναι, πολύ καλή στο δωμάτιο κοπέλα, τέλεια! Θέλετε αυτό το "τριανταφυλλάκι"; με ρώτησε η τσατσά, ενώ την επόμενη στιγμή έκλεινε μες στη χούφτα της το χαρτονόμισμα που μόλις της είχα πασάρει.
– Καλά κάνετε, γιατί πολύ καλή στο δωμάτιο! δήλωσε με σιγουριά, ενώ μου έφερε κι ένα καθαρό προσόψι, μιας και υπήρχε η δυνατότητα για ζεστό ντουζ!
Το δωμάτιο και το κρεβάτι ήταν μια χαρά! Μόνο που καθώς πήγα να κρεμάσω τα ρούχα μου στον καλόγερο, ευτυχώς που είδα εγκαίρως την τσίχλα κολλημένη στην άκρη μίας απ' τις προεξοχές του!
Από δίπλα ακούγονταν αρχιδοπαφλασμοί!
Μέχρι να κάνω μια σαπουνάδα (χωρίς σφουγγάρι, μόνο με το υγρό σαπούνι που ήταν διαθέσιμο) και να χαζέψω την τσόντα στην τιβί, η Τζοάννα βρισκόταν σε μένα.
Αλληλογλειφτήκαμε-φιληθήκαμε (εκτός στόματος) για κάποια ώρα. Το αποτέλεσμα ήταν πως το προφυλακτικό ξετυλίχθηκε σε μία καυλωμένη πούτσα!
Της είχα εκφράσει την επιθυμία μου για καλυμμένο τσιμπούκι.
Η πίπα που ακολούθησε ήταν ικανοποιητική, αν και μάλλον σύντομη, χωρίς να ξεφύγει με λειχίες στις πέριξ ακάλυπτες περιοχές.
Γαμηθήκαμε σε τρεις στάσεις, με σχετικά γρήγορες εναλλαγές από τη μία στην άλλη: πλαγιαστό πισωκολλητό, πισωκωλοπρηνηδόν και πισωκολλητό γονατιστό όπου και έχυσα ευχαριστημένος!
Καθώς ετοιμαζόταν τη ρώτησα και απάντησε πως ήταν Ρουμάνα, 24 ετών, ενώ μόνη της μου αποκάλυψε πως είχε δουλέψει για έναν χρόνο στη Γερμανία με καλά λεφτά, τα οποία όμως κέρδιζε δύσκολα, γιατί όταν ο Γερμανός ή ο οποιοσδήποτε τέλος πάντων πλήρωνε 50 ευρώ για μισή ώρα, εκείνη ήταν υποχρεωμένη, από τη διεύθυνση, να καθίσει μέσα ακριβώς την ώρα, ούτε λεπτό λιγότερο!
– Δεν αφήνουν να βγεις από δωμάτιο! Μισή ώρα, μισή ώρα! όπως ανέφερε η ίδια χαρακτηστιστικά.
– Ε, αυτό είναι καλό! είπα εγώ ενθουσιασμένος.
– Είναι καλό για πελάτη, όχι για κοπέλα! συμπλήρωσε με τη σειρά της, δείχνοντας τη βαλκανική της νοοτροπία...
Πάντως σε μένα κάθισε κοντά ένα τέταρτο, και της κουβεντούλας συμπεριλαμβανομένης!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2014
Όνομα κοπέλας
Τζοάννα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
526
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια