Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία

9.9
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά από την τελευταία κριτική ότι η Άννα μάλλον σταμάτησε από το εν λόγο μαγαζί, έκανα βουρ εχθές το βράδυ αφού επέστρεψα Ελλάδα εχθές το πρωί μετά από επαγγελματικό ταξίδι. Κατά τις 10 έφτασα στο μαγαζί και ανοίγοντας την πόρτα ξενέρωσα γιατί το είδα άδειο. "Σταματησε η Αννα είπα από μέσα μου" και κάθησα στον καναπέ κουμπωμένος περιμένοντας να δω την κοπέλα. Άνοιξε η κουρτίνα, βγήκε η τσα2, και πίσω από την τσα2, τι να δουν τα μάτια μου Σπασίκλας !!!!!! Η ΑΝΝΑ!!!!!!!!!!! Μεγάλο χαμόγελο Πετάχτηκα πάνω χαμογελαστός κι έβγαλα τα φράγκα από την τσέπη, ενω η τσα2 κοίταγε μία εμένα, μία την Άννα. Παλιοί γνώριμοι βλέπετε. Μπήκα στο δωμάτιο, γδύθηκα, ξαπλωσα και περίμενα. Μετά από 3-4 λεπτά ήρθε. "Που ήσουν τόσο καιρό?" "Για δουλειά στο εξωτερικό" απάντησα. Της είπα ότι διάβασα οτι μάλλον σταμάτησε και με χαμόγελο μου απάντησε "μην πιστεύεις πάντα ότι γράφεται". Στα του αγώνα τώρα: Ξεκίνησε με φιλάκια και γλείψιμο στο στήθος κατεβαίνοντας προς τα κάτω αργά και βασανιστικά. Μόλις έφτασε στο επίμαχο σημείο αρχισε ενα υπέροχο καραμέλωμα στα @@ μαζί με ρούφιγμα προσεχτικό για να μην με πονέσει. Είχα γίνει τούμπανο!!! Ανέβασμα με την γλώσσα στον κορμό της ούτσας και τσακ, πιπα βαθεια και πολύ υγρή, χωρις χέρι-δόντι. Με κοίταξε στα μάτια και μου λέει. "Αυτό για να έχεις κάτι να γράψεις στο site". Και ξεκινάει ενα αργό deep throat που αισθανόμουν το λαρύγγι της. Όσο με άκουγε να αναστενάζω, τόσο πιο βαθειά τον έβαζε. Μετά από λίγο, σηκώθηκε χαμογελαστή και με καβάλησε σε ανάποδο cow girl για να βλέπω τα πάντα!!!! Ανεβοκατέβαινε αργά και σταθερά. Σούπερ!!! Ανασηκώθηκα, ήρθε προς τα πίσω, τις έπιασα τις βυζάρες και κουνιόμασταν ταυτόχρονα. Είχα μπει όλος μεσα της και γούσταρα τρελά!!! "Πως και τι θέλεις τώρα" με ρώτησε. "Κωλαράκι θέλω, αλλά όχι στα 4, ξάπλωσε". "Αμέ" είπε και ξάπλωσε ανοίγοντας τα πόδια της τελείως. Μπηκα μέσα της αργά, κουνήθηκα καμια 10αρια φορές κι αφου τη ρώτησα αν πονάει και πήρα αρνητική απάντηση, της έπιασα τα πόδια και την κάρφωνα δυνατά ενω αυτή τρυβόταν και δαγκωνόταν. Η καύλα μου είχε φτάσει στο ταβάνι. Μετά από 3 λεπτά έγινε η έκρηξη και άδειασα οτι έιχα μαζεμένο τόσες μέρες που έλειπα. Βγήκα απο μέσα της κι έπεσα στο κρεβάτι ανακουφισμένος και ευτυχής. Σηκώθηκε γελόντας και με ρώτησε αν είμαι οκ? Μιλήσαμε λιγο, ντύθηκε, φιληθήκαμε ανανεόνοντας την συναντηση και έφυγε. Ααααααααααααααααααααχχχ!!!!! Νταλκάς είναι αυτή η γυναίκα. Οπότε συναγωνιστές, όσοι είσαστε fan της Άννας σας πληροφορώ οτι η Άννα είναι ακόμα εδώ!!!!!! Αννούλαααααααα!!!!!! Για μένα είναι η μοναδική που τιμάει τα λεφτά μου. Standarακι εδω και καιρό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2014
Όνομα κοπέλας
Άννα
Νέο Μέλος
8
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Φεβρουαρίου, 2014
Έλα ρε παιχταρά μου !! τι νέα είναι αυτά ???...Αννούλα !! Να βρίσκαμε και το Ευάκι που διάολο πήγε...Έκλεισα επίσκεψη για σήμερα..
28 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλό βόλι συναγωνιστή μου!!!! Κατσικογάμης
01 Μαρτίου, 2014
Ελα ντε που ειναι το ευακι;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3