Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 69 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επισκεψη τεταρτη πρωι.

Περιγραφη εκδιδομενων:
Κοπελες 2 . Τατιανα και Ευα. Η τατιανα ειναι μελαχροιμη με αφελειες, γυρω στα 35 με καλοταισμενο κορμι (που λεει και ο φανουρης), γεματη καμπυλες και 1 απιστευτο στηθος (4-4,5) στητο και λαχταριστο. Η ευα ειναι ξανθια προGilf, ευσωμη σχετικα αδιαφορη. Η επιλογη ηταν μονοδρομος.

Περιγραφη χωρου:
Αναμονη στο καθαρο δωματιο αριστερα απο τον διαδρομο.Κρεβατι ιδιαιτερως χαμηλο, tv με τσοντα, ο κλασσικος νιπτηρας με τα απολυτως στοιχειωδη (σαπουνι και ρολλο υγειας επιτοιχιο), φυσικος φωτισμος απο το παραθυρο με τις βαριες κουρτινες, και ενα φλυαρο ηχειο στην ανω γωνια. Γενικως διακοσμηση και αισθηση δεκαετιας 90.

Περιγραφη υπηρεσιων:
Η τατιανα ηρθε στο δωματιο σιγοτραγουδωντας το τραγουδακι που επαιζε εκεινη την ωρα ο kiss fm.Εξαιρετικα λιγομιλητη,απελευθερωσε τα υπεροπλα της απο το κορμακι που φορουσε και μου τα εδωσε στο στομα. Παρ'ολα τα περιττα κιλα της, το σωμα της και οι βυζοι της, βεβαιως βεβαιως, ειναι ιδιαιτερως σφιχτα. Δεν εχει καμμια πλαδαροτητα. Αφου ασχοληθηκα αρκετα με τους βυζους χωρις καμμια διαμαρτυρια της, με ρωτησε για ακα η οχι, της ειπα παντα με προφυλακτικο και αρχισε μια ατεχνη πιπα με θορυβο (σλουρπ-σλουρπ). Καποια στιγμη επιταχυνε την διαδικασια τοσο γρηγορα που δεν καταλαβαινα τιποτα. Την εβαλα σε 2 στασεις, ιεραποστολικα και πισοκολητα που εκει το εχει καλυτερα. Και για το τελος αφαιρεση του προφυλακτικου, ισπανικη και χυσιμο στις βυζαρες της. Αδιαμαρτυρητα , ανεκφραστα , αγευστα, αχρωμα.Οπως ειχε πει και σε μια κριτικη του ο NSmirni "τα αγαλματα δεν μιλανε". Την κανεις οτι θες σαν πλαστικη κουκλα. Δεν λεει οχι σε τιποτα και δεν λεει και τιποτα. Το μονο που κανει σιγοτραγουδα οτι ακουει απο το ηχειο ακομα και κατα την διαρκει του πηδηματος. Κεφάλι σε τοίχο!

Συμπερασμα:
Μια πολυ παλια διαφημιση με τον Χαρρυ Κλυν ελεγε:"γουσταρω φουντουνια γιατι εχουνε διπλο διαφορικο, τραβανε στην ανηφορα, ειναι οικονομικα και αν ποτε τα αλλαζα παλι φουντουνια θα επαιρνα να 'ουμε". Κατι τετοιο ισχυει και για την Τατιανα. Εαν εξαιρεσει κανεις την μη συμμετοχη της, σε ολα τα αλλα ειναι αποδεκτη εως καλη.
Αυτη ηταν η συνευρεση μου με την Τατιανα,που δεν ειναι απαραιτητο να εχει την ιδια ποιοτητα και ποσοτητα υπηρεσιων μαζι σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2014
Όνομα κοπέλας
Τατιάνα
athal
Ανώτερος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
4.612
Πόντοι:
6.555
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού