Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

4.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Βράδυ Παρασκευής 5/9/2008 και μετά από μια Μπαζοθύελλα που ενέσκυψε στην
οδό Φυλής, είδα την Κλώντια και λέω, επιτέλους ένα όμορφο μωράκι. Βέβαια
είμουν υποψιασμένος από τις κριτικές και λέω ας ρωτήσω τον Τσάτσο το όνομα της μικράς, και μου είπε Κλώντια. Οπότε λέω από μέσα μου, για να δούμε εάν καταφέρω να λοιώσω τον ΠΑΓΟ της μικράς. Η κοπελίτσα είναι η πιό ΑΣΧΕΤΗ και ΕΚΤΟΣ Πραγματικότητας που έχω συναντήσει στην υπερ-εικοσαετή μπουρδελική μου ιστορία, κι έχω 'πάρει' κάτι χιλιάδες 'κοτούλες'. Λες και πάς να κάνεις σέξ με ένα ΜΙΞΟΠΑΡΘΕΝΟ 15-ΑΧΡΟΝΟ, μή με πιάνεις εδώ, όχι έτσι, μη με φιλάς, μή μου βάζεις χέρι, στάση πισωκολλητό (δεν ήθελε άλλη στάση) με τα πόδια της ανασηκωμένα και να φεύγει μπροστά για να μην μπαίνω μέσα της, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!! Στην αρχή προσπάθησα να την 'ψήσω' για φιλάκια εξτράκια κ.λ.π. αλλά έκανε λες και δεν είχε ξανακάνει σέξ !!! Πολύ νευρική, με τα χέρια της ως 'ασπίδα'. Στο πισωκολλητό λέω από μέσα μου έτσι μου είσαι, και την αρχίζω σε ένα πολύ δυνατό σφηροκόπημα κολλώντας την στα σίδερα του κρεββατιού για να μην μπορεί να αντιδράσει, φαίνεται οτι την πόνεσα γιατί από εκεί που δεν ήθελε 'ιεραποστολικό' γύρισε από μόνη της...χεχεχε και την πηρα στη συνέχεια σε ένα ιεραποστολικό έτσι για να χύσω να ξεμπερδεύουμε. Η Βαθμολογία μου είναι ΜΗΔΕΝ, άλλά επειδή ο αντισθένης έχει μέχρι ΕΝΑ, γι΄αυτό και φαίνεται να έχω βάλει ένα. Αυτά από μένα και μακρυά από αυτό το μωράκι για να μην κλαίτε το 20-άρικο !!! Μεγάλη μαλακία που δεν τα έφαγα σουβλάκια !!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2008
Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
H
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού