Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 92 10
Μπουρδέλα
129642
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Την Γιαννα την εχω δει πολλες φορες στις τσαρκες μου.Παντα με καυλωνε στο σαλονι.Σημερα αποφασισα να την επισκεφθω στην μεταμεσονυκτια βαρδια.Προκειται για μια σχετικα ψηλη αδυνατη καστανη κοπελα με ομορφο προσωπο.Δηλωνει 25 χρονων και το προσωπο της εχει ανατολικου μπλοκ χαρακτηριστικα.Επισης τα βυζακια της ειναι μικρα, περιπου 1,5ρια.Η τσατσα ανακοινωσε ελευθερο στοματικο τελειωτικο.Δινω το μπλε εισιτηριο και περναω στα ενδοτερα.Το δωματιο ειναι πολυ μικρο , οπως επισης και το κρεββατι.Ακουμπαει σε τρεις τοιχους.Νιωθεις λες και εισαι στο κελι των φυλακων του Αλκατραζ! Γδυθηκα και ξαπλωσα στο κρεββατι.Μετα απο λιγο ηρθε η κοπελα.
Γιαννα :Τι ωραια σεντονια!
Εγω :Πλακα κανεις ! Δεν εχω ξαναδει τοσο μικρο δωματιο και κρεββατι!
Η κοπελα ξαπλωσε διπλα μου και ξεκινησε να με γλωσσοφιλιαζει με παθος! Μετα κατεβηκε προς τα κατω , προς το επιμαχο σημειο και αρχισε να μου ρουφαει τα μπαλακια.Ξεκινησε να μου κανει ακαποτη πιπα , χρησιμοπιοωντας και λιγο το χερι.
Εγω :Μην χρησιμοποιεις το χερι
Γιαννα :Ενταξει , να ριξω λιγο σαλιο
Συνεχισε την αξιολογη πιπα χωρις να χρησιμοποιει το χερι.Ειχα καυλωσει απιστευτα . Η πουτσα μου βαρουσε κοφτες στην στυση! Ειχα να γαμησω απο την Κυριακη που εφαγα φολα απο την Ελενα.Δεν ειχα τραβηξει ουτε μαλακια.
Πρωτη σταση ιεραπολστολικο μετα απο δικη μου επιλογη και τα γλωσσοφιλα να συνεχιζονται
Γιαννα: Ελα ξεσκισε με!
Δευτερη σταση πισωκολητο.Την ξαπλωσα μπρομυτα και ξεκινησα να την σφυροκοπαω.Κοιταζομασταν στον καθρεπτη και την βαρουσα στα κωλομερια.
Εγω :Εχεις ωραιο σωμα,μου αρεσουν τα μοντελε σωματα.Γυμναζεσαι?
Γιαννα :Ναι ,κανω διπλοβαρδιες
Οταν ενιωσα οτι πλησιαζει το τελος , της ειπα οτι θελω να τη χυσω στο στομα
Γιαννα :Ελα χυσε στην μουναρα μου!
Εγω :Οχι μωρο μου , θελω να χυσω στο στομα σου!!!
Βγηκα απο μεσα της και ξαπλωσα.Η κοπελα ξεκινησε μια αριστοτεχνικη πιπα και μετα απο κανενα 2λεπτο εχυσα πανηγυρικα στο στοματακι της.Βογγουσα απο την ηδονη.Η Γιαννα τα ρουφηξε ολα και τα εφτυσε στον νιπτηρα.Ντυθηκε , μου εδωσε ενα τελευταιο φιλακι , με χαιρετησε και αποχωρησε.Εν κατακλειδι , προκειται για μια ευδιαθετη κοπελα που ειναι αρκετα καθαρη και δεν διαζεται στο δωματιο.Το μουνακι της μου φανηκε καθαρο , αν και δεν δοιμασα να το γλυψω.Η τσατσα δεν ενοχλησε καθολου.Το μονο αρνητικο σημειο ισως ειναι οτι πηγε να αποφυγει το τελειωτικο στο στομα.Τελικα ομως τα ρουφηξε ολα χωρις να δυσανασχετει καθολου.Σας την συστηνω ανεπιφυλακτα.Ελπιζω να σας βοηθησα!
Γιαννα :Τι ωραια σεντονια!
Εγω :Πλακα κανεις ! Δεν εχω ξαναδει τοσο μικρο δωματιο και κρεββατι!
Η κοπελα ξαπλωσε διπλα μου και ξεκινησε να με γλωσσοφιλιαζει με παθος! Μετα κατεβηκε προς τα κατω , προς το επιμαχο σημειο και αρχισε να μου ρουφαει τα μπαλακια.Ξεκινησε να μου κανει ακαποτη πιπα , χρησιμοπιοωντας και λιγο το χερι.
Εγω :Μην χρησιμοποιεις το χερι
Γιαννα :Ενταξει , να ριξω λιγο σαλιο
Συνεχισε την αξιολογη πιπα χωρις να χρησιμοποιει το χερι.Ειχα καυλωσει απιστευτα . Η πουτσα μου βαρουσε κοφτες στην στυση! Ειχα να γαμησω απο την Κυριακη που εφαγα φολα απο την Ελενα.Δεν ειχα τραβηξει ουτε μαλακια.
Πρωτη σταση ιεραπολστολικο μετα απο δικη μου επιλογη και τα γλωσσοφιλα να συνεχιζονται
Γιαννα: Ελα ξεσκισε με!
Δευτερη σταση πισωκολητο.Την ξαπλωσα μπρομυτα και ξεκινησα να την σφυροκοπαω.Κοιταζομασταν στον καθρεπτη και την βαρουσα στα κωλομερια.
Εγω :Εχεις ωραιο σωμα,μου αρεσουν τα μοντελε σωματα.Γυμναζεσαι?
Γιαννα :Ναι ,κανω διπλοβαρδιες
Οταν ενιωσα οτι πλησιαζει το τελος , της ειπα οτι θελω να τη χυσω στο στομα
Γιαννα :Ελα χυσε στην μουναρα μου!
Εγω :Οχι μωρο μου , θελω να χυσω στο στομα σου!!!
Βγηκα απο μεσα της και ξαπλωσα.Η κοπελα ξεκινησε μια αριστοτεχνικη πιπα και μετα απο κανενα 2λεπτο εχυσα πανηγυρικα στο στοματακι της.Βογγουσα απο την ηδονη.Η Γιαννα τα ρουφηξε ολα και τα εφτυσε στον νιπτηρα.Ντυθηκε , μου εδωσε ενα τελευταιο φιλακι , με χαιρετησε και αποχωρησε.Εν κατακλειδι , προκειται για μια ευδιαθετη κοπελα που ειναι αρκετα καθαρη και δεν διαζεται στο δωματιο.Το μουνακι της μου φανηκε καθαρο , αν και δεν δοιμασα να το γλυψω.Η τσατσα δεν ενοχλησε καθολου.Το μονο αρνητικο σημειο ισως ειναι οτι πηγε να αποφυγει το τελειωτικο στο στομα.Τελικα ομως τα ρουφηξε ολα χωρις να δυσανασχετει καθολου.Σας την συστηνω ανεπιφυλακτα.Ελπιζω να σας βοηθησα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 22, 2014
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού