Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 270 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πρωινη καταδρομικη στο Μεταξι με σκοπο την καταθεση φυσικα.Ξεκινησα από Ιασωνος μπηκα στα πιο "καλα" ας το πουμε από αποψη χωρου και ειδα καποιες παρουσίες άλλες αδιαφορες και άλλες καλες για την περιοχη αλλα μη ξεροντας τι παιζει μεσα φυσικα δεν το ρισκαρα.Ετσι συνεχισα Κολωνου εχοντας στο πισω μερος του μυαλου μου ότι ισως πετυχω την Ελενα την οποια ειχα παρει πιο παλια στην Διδυμου και ειχα καλες εντυπώσεις.Ανεβαινοντας στον οροφο του 30 περιμενα στο σαλονι μεχρι να βγει η κοπελα καθως ηταν δωματιο.Τελικως ηταν οντως η Ελενα οποτε το καφε εισητηριο βγηκε και δοθηκε στην τσα2.Η Ελενα είναι ένα μελαχρινο κοριτσι 25χρονων με ωραιο σωματακι,τατου πανω απ τον κωλο,μικρο βυζι και μετρια αλλα χαριτωμενη φατσα ενώ η καταγωγή της είναι μαλλον από Αλβανια Χμμμ; .Στο δωματιο ηρθε μετα από κανα 6λεπτο καθως προηγείτο συναγωνιστης στο άλλο δωματιο.Την περιμενα καθιστος στην ακρη του κρεβατιου οποτε ηρθε προς τα μενα είχαμε ένα μικρο σοσιαλ (πως σε λενε,ηλικιες κλπ)και παραλληλα αρχισαν τα χουφτώματα από μερους μου και καποια φιλακια στα βυζια της ψηλα(καθως δεν ειχε βγαλει σουτιεν).Υστερα με εσπρωξε πισω να ξαπλωσω και ηρθε και τριφτηκε πανω μου και αρχισε γλυψιμο στο σωμα μου(ρογες,κοιλια,καποια δαγκωματακια κλπ).Καραμπαλικινγκ δεν παιχτηκε όπως στην Διδυμου.Αφου επηλθε ανορθωσις μου εβαλε την καποτα όπως ημουν καθιστος και αρχισε την πιπα σε μετριο/καλο επιπεδο αλλα και παλι χωρις καραμελωμα στα @@.Από στασεις καναμε μονο μια στα τέσσερα στην ακρη του κρεβατιου και γω ορθιος.Η αισθηση του μουνιου της καλη ενώ και ο κωλαρακος της φανηκε δουλεμένος-λετε να τον δινει?Τεσπα αυτή η σταση κρατησε μεχρι τελους και σπερμοεκκενωσα μεσα στο μουνακι της.Αφου με ευχαριστησε με χαιρετησε και εφυγε.

Οποτε συνοπτικα οι διαφορες που παρατηρησα στην αποδοση της στο 10αρικο είναι οι εξης:Καραμελωμα γιοκ,πιο συνοπτικα προκατ,φιλια στο στομα η εκει τριγυρω μαλλον γιοκ και εν ολιγης μια πιο συντομη και με περικοπες εξυπηρετηση σε σχεση με Διδυμου και 20αρι.Και κατι το οποιο δεν εκανε ουτε στο 20αρι ουτε τωρα δεν εβγαλε το σουτιεν(μικρο το κακο).
Εν κατακλείδι παροτι η αποδοση της δεν εμεινε ανεπηρεαστη απ την πτωση της τιμης παρολα αυτά για Μεταξι και σε σχεση με τον ανταγωνισμο αξιζει για μια-δυο καταθεσεις η μικρη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2014
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2014
η κοπελα ειναι απο βουλγαρια/ρουμανια αλβανιζει λιγο αλλα με τη τσατσα μιλαει κατι στα βουλγαρικα χεχε!

και σε μενα δινει φιλια , καθετε λιγο παραπανω και γενικα μου αφηνει καλες εντυπωσεις για 10ρικο !

αυτα τα ολιγα απο μενα
20 Φεβρουαρίου, 2014
γιατί δεν της έβγαζες εσύ το σουτιέν ρε τύπε Χμμμ;
20 Φεβρουαρίου, 2014
NewDreamsX

Οσον αφορα την καταγωγή της εγω υποθετω ότι είναι Αλβανιδα τουλάχιστον ετσι φενεται αλλα ισως τα φαινομενα να απατουν τεσπα.Για 10αρικο το ξεκαθαρισα και γω ότι είναι πολύ καλη για το Μεταξουργειο και ειδικα σε συγκριση με τον ανταγωνισμο που επικρατει εκει.Επισης την συγκεκριμενη κριτικη την εγραψα απλα για να τονισω τι διαφορες παρατηρησα στην αποδοση της στα 20 και στα 10 ευρω.Και γω στη Διδυμου ειχα παρει φιλια,καραμελωμα κλπ και ανεση χρονου ενώ στο Μεταξι αυτά ηταν περιορισμένα αυτή την εντυπωση ειχα.Καλη είναι δεν αντιλεγω και θα ξαναδοκιμαστεί καποια στιγμη να δω τι θα παιξει.

lustforlife το σουτιεν ηταν το λιγοτερο που με νοιαζει αν το βγαλει η όχι απλα το ανεφερα σαν γεγονος και μονο.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3