Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 305 10
Μπουρδέλα
302934
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η Ελενα ειναι μια καστανοξανθη νεαρη κοπελα με ομορφο προσωπο και ωραιο σωμα.Ειναι η κοπελα που παλια εκδιδονταν με το ονομα Βικτωρια.Τον τελευταιο καιρο την συνανταμε και στο Μαραθωνος 59 . Δινω το εικοσαευρο στην τσατσα και περναω στα πορνοενδοτερα.Το δωματιο ειναι απο τα καλυτερα στην περιοχη και διαθετει μια ντουζιερα. Ξαπλωσα και περιμενα , γιατι ειχε αλλον συναγωνιστη να ικανοποιησει πριν απο εμενα.Μετα απο λιγο ερχεται η Ελενα , με ρωτησε πως με λενε και αφου γδυθηκε ξαπλωσε διπλα μου.Εγω ξεκινησα να γλυφω τα βυζακια της.
Ελενα :Οχι δοντι!
Εγω:Ενταξει? Πονας?
Ελενα :Οχι
Μου περασε προφυλακτικο και ξεκινησε μια αρκετα καλη πιπα , χωρις να χρησιμοποιει χερι.Το κακο βεβαια ειναι οτι η πιπα της ηταν μικρης διαρκειας . Πρωτη σταση ιεραποστολικο μετα απο δικη μου επιλογη.Η κοπελα φαινονταν κουρασμενη και δεν συμμετειχε καθολου.Δευτερη σταση πισωκολλητο , οπου ξεκινησα ενα πολυ δυνατο και γρηγορο σφυροκοπημα.Η Ελενα εβγαζε αληθινα βογγητα και κρατιωνταν απο το μαξιλαρι.Ειχα αγχωθει οτι δεν θα μπορεσω να τελειωσω.Την κοιτουσα απο τον καθρεπτη και προσπαθουσα να καυλωσω.Την γαμαγα με ολη την δυναμη μου.Τελικα μετα απο καποια λεπτα ηρθε το πολυποθητο τελος και εχυσα στην μουναρα της.Εμεινα μεσα της μεχρι να βγει ολο το σπερμα.
Εγω:Γιατι βιαζεσαι?
Ελενα:Ειμαι κουρασμενη , θελω να παω σπιτι μου!
Εγω:Και εγω τη φταιω!Αφου πληρωσα!
Ελενα:Συγγνωμη μωρο μου , αλλα δουλευω 14 ωρες!
Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.Η τσατσα δεν ενοχλησε καθολου , αν και νομιζω δεν ηταν κανενας στο σαλονι.Συμπερασματικα προκειται για μια γυναικα με αρκετα ομορφο προσωπο με ανατολικου μπλοκ χαρακτηριστικα.Επισης εχει αξιολογο κορμι και περιπου 1,5 βυζια.Εχει πεντακαθαρο μουνακι , αλλα η τσατσα δεν ανακοινωσε 69 . Κανει αρκετα καλη πιπα , αλλα μικρης διαρκειας.Δεν συμμετεχει καθολου στο δωματιο , ισως να φταει και το γεγονος οτι δουλευει διπλοβαρδιες.Κριμα το κορμι που λεμε! Ελπιζω να σας βοηθησα.
Ελενα :Οχι δοντι!
Εγω:Ενταξει? Πονας?
Ελενα :Οχι
Μου περασε προφυλακτικο και ξεκινησε μια αρκετα καλη πιπα , χωρις να χρησιμοποιει χερι.Το κακο βεβαια ειναι οτι η πιπα της ηταν μικρης διαρκειας . Πρωτη σταση ιεραποστολικο μετα απο δικη μου επιλογη.Η κοπελα φαινονταν κουρασμενη και δεν συμμετειχε καθολου.Δευτερη σταση πισωκολλητο , οπου ξεκινησα ενα πολυ δυνατο και γρηγορο σφυροκοπημα.Η Ελενα εβγαζε αληθινα βογγητα και κρατιωνταν απο το μαξιλαρι.Ειχα αγχωθει οτι δεν θα μπορεσω να τελειωσω.Την κοιτουσα απο τον καθρεπτη και προσπαθουσα να καυλωσω.Την γαμαγα με ολη την δυναμη μου.Τελικα μετα απο καποια λεπτα ηρθε το πολυποθητο τελος και εχυσα στην μουναρα της.Εμεινα μεσα της μεχρι να βγει ολο το σπερμα.
Εγω:Γιατι βιαζεσαι?
Ελενα:Ειμαι κουρασμενη , θελω να παω σπιτι μου!
Εγω:Και εγω τη φταιω!Αφου πληρωσα!
Ελενα:Συγγνωμη μωρο μου , αλλα δουλευω 14 ωρες!
Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.Η τσατσα δεν ενοχλησε καθολου , αν και νομιζω δεν ηταν κανενας στο σαλονι.Συμπερασματικα προκειται για μια γυναικα με αρκετα ομορφο προσωπο με ανατολικου μπλοκ χαρακτηριστικα.Επισης εχει αξιολογο κορμι και περιπου 1,5 βυζια.Εχει πεντακαθαρο μουνακι , αλλα η τσατσα δεν ανακοινωσε 69 . Κανει αρκετα καλη πιπα , αλλα μικρης διαρκειας.Δεν συμμετεχει καθολου στο δωματιο , ισως να φταει και το γεγονος οτι δουλευει διπλοβαρδιες.Κριμα το κορμι που λεμε! Ελπιζω να σας βοηθησα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 16, 2014
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Δεν ξερω τη ωρα γινονται οι αλλαγες στο Βεργας 3