Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 57 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ας ανεβάσω κι εγώ μια κριτική για τη μιλφάρα Ήρα που δουλεύει τα πρωινά στον εν λόγω οίκο. Αν και την είχα δει αρκετές φορές στις τσάρκες μου δε μου είχε κάνει προηγουμένως την αίσθηση να περάσω, παρόλο που είμαι φανατικός μιλφάκιας. Όλα αυτά μέχρι πριν δύο Σάββατα που αποφάσισα να την τιμήσω και δεν το μετάνιωσα.

Εμφάνιση Ήρας: Ρωσικό μίλφ, με το κλασσικό στυλάκι του είδους, ξανθό φουντωτό μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο, απαλές βυζάρες και σωστό για την ηλικία της κώλο.

Να αναφέρω εδώ πως τα δωμάτια του εν λόγω οίκου είναι πάνω από το μέσο όρο της περιοχής, καθαρά και ευρύχωρα. Πάνω λοιπόν που είχα ξεντυθεί μπήκε στο δωμάτιο και η Ήρα, με προσπέρασε και άρχισε να ανεβαίνει όλο νάζι στο κρεβάτι στα τέσσερα. Όπως την έκανε την κίνηση αυτή με καύλωσε πολύ και την ακολούθησα, θωπεύοντας και φιλώντας όπου έβρισκα. Στη συνέχεια ξάπλωσα ανάσκελα και άφησα την έμπειρη πόρνη να με περιποιηθεί. Ξεκίνησε με ένα καλό ισπανικό, όπου μου ζήτησε να της γαμήσω τα βυζιά με δύναμη, και στη συνέχεια πέρασε καπότα και άρχισε το πιπέτο. Δυνατό τρομπόνι, το οποίο περιελάμβανε και περιποίηση των αρχιδιών. Για πρώτη στάση ανέβηκε αυτή από πάνω, χωρίς όμως να κουνιέται ιδιαίτερα, οπότε την ξάπλωσα πάνω μου και άρχισα να τη σφυροκοπάω εγώ από κάτω αγκαλιάζοντας τη μέση της. Στη συνέχεια τη γύρισα σε ιεραποστολικό, όπου χούφτωνα με μανία της βυζάρες της και την έσμπρωχνα με δύναμη. Η Ήρα είχε καλή συμμετοχή, με κοιτάγματα, καυλωτικές εκφράσεις και αναστεναγμούς. Σε κάποια φάση άρχισε να παίζει και με τη μουνάρα της καθώς εγώ τη γάμαγα, και να λέει τσοντόβιες ατάκες ότι χύνει και τα λοιπά, τα οποία ήταν ψέματα μεν αλλά τουλάχιστον τα έλεγε με σωστό τρόπο και όχι εντελώς μονότονα και ψεύτικα όπως άλλες πόρνες. Η καύλα μου είχε φτάσει στο απροχώρητο, οπότε και τη γύρισα στα τέσσερα, πίεσα στο στήθος της κάτω και τον κώλο της ψηλά, και άρχισα να τη γαμάω με όλη μου τη δύναμη. Σε αυτή τη στάση, ακούγοντας τους αναστεναγμούς της και το σώμα μου να σκάει στην κωλάρα της, έχυσα με μανία.

Εν συντομία, η Ήρα αποτελεί μια τίμια Σοβιετική μιλφοπόρνη που έχει καλή διάθεση και τιμάει τα λεφτά του πελάτη της. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους μιλφάκηδες.

Χρόνος παραμονής της Ήρας στο δωμάτιο 11 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 24, 2014
Όνομα κοπέλας
Ήρα
Υπηρεσίες
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, prontifix, anoixtiri και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Φεβρουαρίου, 2014
πάει η ίρα.σταμάτησε απ'το μαγαζί.
επίσης αφού τη θεωρείς σοβιετική,που κολλάει ο συνειρμός σου με τη θεά ήρα ρε πιρφόρε.ίρα απ'το ιρίνα
20 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ξερουμε που δουλευει τωρα??εχασα το στανταρακι μου Λύπη Λύπη
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2