Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 126 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μοναχική τσάρκα Μεταξουργείο....7 το απόγευμα..... Για ακόμα μια φορά κυκλοφορούσαν λίγα άτομα στην περιοχή,τα τσαρδιά είχαν λίγο κόσμο....
Αφού γύρισα όλα τα Κολωνού......είδα ένα επίπεδο κορασίδων απαράδεκτο...με μόνη αποδεκτή την Άντζελα...Ντροπή
Είπα να πάω και μια γύρα Ιάσωνος...(τα ζάκια δεν ήταν εκεί)....αλλά ακόμα χειρότερο το επίπεδο της 2ης βάρδιας....

Επιστροφή Κολωνού 15 (στο δεξιά).......για να περάσω στο δωμάτιο... Στα 10€ κάνει και 69.....είπα στην τσα2 να καθαριστεί πρώτα η κοπέλα.....
Σε 5 λεπτάκια εμφανίστηκε η Άντζελα (κοντή.....μελαχρινή...στυλιάρι,με στάνταρ αλβανική φάτσα Χαμόγελο )... Ελληνικά ξέρει μόνο: "Γεια σου" - "Ευχαριστώ"......Αγγλικά δεν γνωρίζει...παρά μόνο κάποια Ιταλικά..........

Έπεσε πάνω μου και άρχισε να γλύφει το (μη πορνώδες Μεγάλο χαμόγελο ) στήθος μου,ενώ έτριβα το μουνάκι της.....
Αφού καύλωσα,πέρασε προφυλακτικό και την γύρισα σε 69 (είχε καθαριστεί τελικά)......και μου πήρε (εντελώς μέτριο) τσιμπούκι.....
Έγλυψα αρκετά και την έφερα σε θέση ιεραποστολικού......μου δάγκωνε το στήθος.....και έγλυφε το λαιμό μου....
Την ίδια στιγμή δάγκωνα (ελαφρά) τα μικρά της βυζάκια.....

Είχε καλή αίσθηση το μουνάκι της και μετά την γύρισα σε πισωκολλητό - όρθια,ενώ πιανόταν από την άκρη του κρεβατιού....Κατσικογάμης

Έβγαζε κάποιες κραυγούλες,που με καύλωσαν περισσότερο και άρχισα να ανεβάζω ρυθμούς....μέχρι που τελείωσα......Γλώσσα

Συμπέρασμα......

Σε αυτό το χάος που λέγεται Μεταξουργείο,δε μπορούσα να βρω κάτι καλύτερο.... Η κοπέλα θέλει βελτίωση σε όλους τους τομείς,για να σταθεί αξιοπρεπώς!
Στα θετικά.....δεν υπήρξε βιασύνη-ξεπέτα......και συνιστάται,μόνο αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο.....
Χρόνος στο δωμάτιο 12 λεπτά!Γερο-μύστης

Υ.Γ: Ο τίτλος "τελικά γ@μ@με από συνήθεια" * είναι εμπνευσμένος από ατάκα του φίλου μας Στρατηγού/Farkeli..........Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Υπηρεσίες
Τιμημένος
123
Πόντοι:
3.090
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαρτίου, 2014
κι εγω περασα στιν αντζελα 25 φεβρουαριου...σε αυτην αποδιδεται νομιζω και η ατακα ''δεν εχεις πουτσο,μουνι εχεις''
χαλι μαυρο στο δωματιο,το πιο πεταμενο 10ευρω στα χρονια τις πορνοκαριερας μου...θεωριες περι καβλας στο κεφαλακι μονο,,,να μην μπαινοβγαινω γιατι δεν θα χυσω,απλα να ειμαι μονο μεσα σκαλιζοντας,εκανε γλωσσα στον πουτσο πανω απο το προφυλακτικο,,,,,βουλιαξε η 'ναυαρχιδα' και εφυγα απογοητευμενος και αγαμητος!!!
Μαυρο δαγκωτο για μενα!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1