Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 147 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Θες ο καιρος που ζεστανε,θες τα κοψιδια που εφαγα χτες βραδυ,ξυπνησα με καβλες.Ξεκινησα την τσαρκα απο τα κεντρικα και επεκταθηκα προς καλυμνου πλευρα να δω μπας και φερανε τιποτε καινουργιο.Και η εκπληξη ηρθε βλεποντας την Πωλινα που δουλευε παλαιοτερα στο βεργας 3 και μετα στο βεργας 2,
Πωλινα σημαινει μιλφ που φερνει σε ολλανδεζα,με καστανο σκουρο κοντο μαλλι,βυζι 3αρι, με μεγαλες θηλες και καλο σωμα.
Βγηκε στο σαλονι φοροντας ενα μαυρο διχτυ με τις βυζαρες εξω.Η τσατσα ανακοινωσε ελευθερο στοματικο και κωλαρακι και αποφασισα να περασω.
Στο δωματιο ξεκινησαμε με το να χαιδευω την κλειτοριδα της και τις βυζαρες της.Εδειχνε να το απολαμβανει και καποια στιγμη τραβηξε το χερι μου απο την κλειτοριδα της και επαξε δυνατα τα μουνοχειλα της.
Η κινηση της αυτη με καβλωσε και σε σταση ιεραποστολικου μπαινω μεσα της.Εκεινη συνεχισε να παιζει τα μουνοχειλα της ενω εγω μπαινοβγαινα στη μουναρα της.
Καποια στιγμη αρχισε να εχει σα σπασμους και να τιναζει την λεκανη της με τροπο που να μπαινω ακομα πιο βαθια και πιο εντονα μεσα της.
Κρατιομουν μετα βιας μην χυσω γιατι ηθελα οποσδηποτε να νιωσω την αισθηση της κωλαρας της.Οταν λοιπον παρατηρησα οτι ημουν κοντα στο να χυσω της ζητησα να σταματησει,και να γυρισει στα 4.
Η κωλοτρυπιδα της δουλεμενη ηταν ετοιμη να με υποδεχτει.Βαζει λιγο κρεμα και μου λεει οτι τωρα μπορω να την ξεσκισω.Ξεκινησαμε ενα δυνατο πρωκτικο,αλλοτε πιο αργο αλλοτε πιο γρηγορο και καταλαβα οτι τελικα η σταση αυτη μας ταιριζε πιο πολυ απο τις αλλες.Υπηρχαν στιγμες που αρπαζοντας την απο τους ωμους την καρφωνα δυνατα και αλλες που αργα και ρυθμικα κουνιομουν μεσα στην κωλαρα της χαιδευοντας τα κωλομαγουλα της.
Οταν ενιωσα οτι πλησιασα να χυσω βγαινω,βγαζω την καποτα και της τα ριχνω ολα στο στομα ενω αυτη δαιμονισμενα συνεχιζε το τσιμπουκωμα.
Αποχαιρετιστηκαμε λεγοντας μου οτι θα δουλευει απο εδω και περα εκει καθε πρωι.Η καλυμνου λοιπον απεκτησε ενα δυνατο μιλφ στα λημερια της

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
Μέλος
13
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού