Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 578 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
2 καταθέσεις στο ίδιο σπίτι σήμερα, 2η και 3η βάρδια, στο ίδιο δωμάτιο του ορόφου του οικήματος...

Γνωστός ο χώρος, γνωστή και η υπηρεσία (τσατσά) έχω περάσει ίσως πάνω από 50 φορές όταν έμπαινα με την Άννα στη βραδινή βάρδια...

Λίγα λόγια για την κοπέλα: Η Καρολίνα είναι μια ξανθιά Ρωσιδούλα, με όμορφη νεανική φατσούλα, λίγο μπαμπάτσικο σώμα με πολύ όμορφα 3αρια φυσικά στήθη. Στο σαλόνι είναι αρκετά δυνατή, βγαίνει με πολύ καυλιάρικο ύφος, αλλά δυστυχώς δε γνωρίζει ούτε μία λέξη να πει σε ελληνικά ή αγγλικά.

Γενικά μπορώ να πω ότι δεν είναι του γούστου μου εμφανισιακά. Έχω ακούσει να τη λένε από μουνάρα έως μπάζο, νομίζω η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Αντικειμενικά όμως είναι αρκετά καλή σε υπηρεσίες, για αυτό και ήθελα να τη δοκιμάσω (μιας και είναι από τις λίγες καινούριες που έχουν συζητηθεί τελευταία).

Πριν ξεκινήσω να αναφέρω τα του δωματίου, να πω ότι η κοπέλα ανήκει στο πολύ μικρό ποσοστό των κοριτσιών που δουλεύουν στα μπουρδέλα και απολαμβάνουν το σεξ με τους πελάτες. Είναι για μένα στις εξαιρέσεις... (Μέτρησε πολύ θετικά στο να μπω μαζί της).

Δωμάτιο 2, μετά από κάνα 2 ώρες το ξαναεπισκέπτομαι... Καθαρό και περιποιημένο... Η κοπέλα ήρθε μέσα σε ελάχιστα λεπτά, πέταξε τις γόβες, το στρινγκ και το σουτιέν, ξάπλωσε από πάνω μου (άρχισε να λέει κάτι ακαταλαβίστικα, δεν έδωσα σημασία)και ξεκίνησε να με φιλάει στο λαιμό και το στήθος (γλείψιματά κλπ) ενώ αναστέναζε βαριά...

Έφτασε μέχρι την κοιλιά αργά αργά, και πήρε ένα χαρτομαντηλάκι να σκουπίσει το πέος μου... Ξεκίνησε μια πίπα με αρκετό χέρι και ασχολήθηκε πολύ με το κεφαλάκι και βάζοντας τη γλώσσα μέσα στην ουρήθρα... Γλείψιμο στα αρχίδια δεν ύπήρξε, μόνο χάδι... Πάντως καλή και δυνατή αίσθηση σε σχέση με το αποστειρωμένο στοματικό με προφυλακτικό.

Μετά από λίγα λεπτά καταναγκαστικής εργασίας (δηλαδή βαριεστημάρας), σταματάει και πάει να βάλει κρέμα, τη σταματάω με νοήματα και της δείχνω ότι θέλω να τη γλείψω... Δείχνει να χαίρεται πολύ και σκουπίζει το μουνί της με χαρτομαντηλάκι... Μεγάλο χαμόγελο

Όταν αρχίζω να τη γλείφω, δείχνει να γουστάρει, κλείνει τα μάτια και με κρατάει σφιχτά... Ήταν αρκετά καθαρή και ένιωθα το απολαμβάνει όσο και εγώ (και παραπάνω!). Ταυτόχρονα χούφτωνα το υπέροχο στήθος της με τις καυλωμένες ρωγίτσες της...

Πρέπει να πέρασαν 4-5 λεπτά σίγουρα, άρχισε να ψιλοκοιτάει το ρολόι, σαν να μην ήθελε και να σταματήσω γιατί γούσταρε, αλλά είχε και το άγχος του χρόνου... Της κάνω νόημα να κάνουμε σεξ, ανασηκώνεται και μου κάνει λίγο μια έντονη πίπα να με καυλώσει και ξαπλώνει χωρίς να βάλει κρέμα ευτυχώς...

Με το που μπαίνω μέσα της βλέπω πάλι αυτή την καύλα στο βλέμμα... Γουστάρει το γαμήσι και φαίνεται... Όση ώρα τη γαμάω μου δίνει φιλάκια στο στήθος και με γλείφει στις ρώγες, ενώ με κρατάει σφιχτά από την πλάτη. Φιλιά δεν έκανα κίνηση να της δώσω, πιστεύω όμως δέχεται, αλλά μετά το γλυφομούνι και το ελεύθερο στοματικό, παράηταν ανθυγιεινό νομίζω...Χμμμ;

Κάποια στιγμή ακούγεται η τσατσά να τη φωνάζει, κάπου οριακά πάνω από το 10λεπτό πιστεύω. Και εκείνη κοίταζε κλεφτά το ρολόι αλλά δε γκρίνιαξε... Τη γάμησα 4-5 λεπτά, δεν τελείωσα, μου κάνει νόημα δείχνοντας το ρολόι, της κάνω εγώ το σήμα της μαλακίας να με τελειώσει και ο θεός βοηθός...Κουλ

Για καλή μου τύχη, όχι απλώς καταλαβαίνει τι εννοώ, αλλά βγάζει και το προφυλακτικό, και μου αρχίζει πίπα με πίεση στο κεφαλάκι και ταυτόχρονα δυνατή μαλακία... Καλή φάση, δεν το είχα ξανακάνει... Μόλις αρχίζουν να βγαίνουνε τα χύσια, τραβιέται...

Πάει στο νιπτήρα και φτύνει, πλένει λίγο το στόμα της και σηκώνεται και φεύγει λέγοντας ένα "bye". Χρόνος παραμονής γύρω στα 15-16 λεπτά.

Γενικά καλές υπηρεσίες, αλλά δεν είναι για μένα αυτά, ίσως κάποιος με τις ίδιες υπηρεσίες να πέρναγε καλύτερα... Θεωρώ ότι δεν είχαμε χημεία, ή αν θέλετε δεν ένιωσα χημεία, γιατί στο χέρι της κοπέλας είναι να σε κάνει να νιώσεις έτσι... Αλλά τι χημεία να νιώσεις όταν δεν μπορείς να σταυρώσεις μια λέξη, σωστά; γνώμη μου πάντα, ελπίζω κάποιος άλλος να πάει και να περάσει σούπερ. Η κοπέλα σίγουρα το έχει, ξέρει να γαμιέται και της αρέσει, νομίζω αυτό μετράει... Κουλ

υγ: Για την τσατσά να αναφέρω, 2 ώρες πριν της έβαλα 9, γιατί δεν ενόχλησε πριν το 15λεπτο. Τώρα 7, επειδή έγινε "ενοχλητική", δηλαδή φώναξε περίπου στα 10 λεπτά. Δε μου άρεσε φυσικά αυτό, αλλά η γυναίκα, επειδή την ξέρω το λέω, είχε ίσως άγχος επειδή είχε πολλά άτομα στο σαλόνι και δεν ήθελε να χάσει πελάτη. Απλά για την ιστορία το αναφέρω, επειδή κάποιοι μπορεί να νομίζετε ότι πάω σε αυτό το μαγαζί επειδή κάθομαι όση ώρα γουστάρω αφού με ξέρουν... σε λίγο κόντευα να το πιστέψω και εγώ, αλλά δεν είναι έτσι... Πάω συχνά για δικούς μου λόγους, δεν είναι της παρούσης...

Να περνάτε καλά και να προσέχετε που ξοδεύετε τα λεφτά σας. Σπασίκλας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2014
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
O
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2014
εδώ της έγλυψες την μουνάρα,στο φιλί κόλησες ρε μάστορα ? στο κάτω ,κάτω το καυλί σου έγλυφε πριν.....απαράδεκτος !! Κουλ
11 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Για τα πρηγουμενα 50 τσιμπουκια λεει οτι ειναι ανθυγιεινό, οχι επηδη τσιμπουκοσε τον ιδιο....Τωρα πως δεν θεωρη ανθυγιεινο που της εκανε γλυφομουνι ειναι ενα αλλο θεμα....Μεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2