Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 104 10
Μπουρδέλα
188763
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
ο τίτλος είναι άσχετος με την κριτική , αλλά αυτή η ατάκα απο μια κοπέλα που
προσπέρασα στην τσάρκα , μου άρεσε και έτσι την έβαλα εδώ!
(παρακάμπτωντας την αυνανιστική έναρξή)
αφού απέρριψα λοιπόν,αρκετά όμορφα μικρής ηλικίας σκεύη απόλαυσης , τελείωσα την "οπτική"
προθέρμανση μου καταλήγοντας σε ένα μεσήλικο θα έλεγα ώριμο , με λιπώδη περιφέρεια
κρεμαστές σχετικά ευμεγέθεις μαστικές μάζες , ψηλού αναστήματος και κοντής ροδόχρωης κόμης .
το σώμα της, μαζί με τις θελκτικές μαστικές καμπυλότητες αποτέλεσε λειχική βορά των σεξουαλικών μου ορέξεων , και το κρεμώδες απο το λιπαντικό , αιδοίο της, υφίστατο την δακτυλοσκοπική ανιχνευτική μου τάση.
πεολειχία με λαστιχένιο περίβλημα και οσχεολειχία μέχρι την στυτική συσσώρευση αίματος
στα βολβοσηραγγώδη πεϊκά σωμάτια.
στην συνέχεια μου ζήτησε άδεια για να καθήσει στο αναπευτικό κάθισμα του πέους μου
-"ευχαρίστως" της λέω
και κείνη άρχισε να κάνει πονηρά γρήγορα βαθιά καθίσματα στον "κάθετο" άξονα
ενώ οι ακόλαστες άκρες χείρες μου θώπευαν στιβαρά τα πληθωρικά οπίσθιά της ώς
εκδήλωση του πάθους μου...μέχρι που η γκίνια με χτύπησε...
πάνω στην ώρα που μου είπε να αλλάξουμε στάση , και εγώ ήμουν έτοιμος
να υλοποιήσω κάποια "άτακτα" πραγματάκια που είχα κατα νού , το κακό
είχε ήδη γίνει. είχα περάσει το "όριο" που δεν έχει επιστροφή , και λίγο σπερμοϋγρο
αποβλήθηκε απο μέσα μου , πλημμυρίζοντας τον εγκέφαλό μου με τις αμίνες
της ικανοποίησης σβήνοντας μέσα μου τον πόθο, και όποια ελπίδα είχα για να φτάσω
σε πιο υψηλές αιχμές οργαστικής απόλαυσης.
δεν πτοήθηκα , απο την μέτρια αποδοσή μου και την σχετικά πρόωρη σπερμοεκκένωση , ντύθηκα, και σαβούριασα κάτι βρώμικο
απολαμβάνοντας ανέμελος την βρωσιακή και μετασυνουσιακή ευφορία μες την παγωμένη νύχτα...
προσπέρασα στην τσάρκα , μου άρεσε και έτσι την έβαλα εδώ!
(παρακάμπτωντας την αυνανιστική έναρξή)
αφού απέρριψα λοιπόν,αρκετά όμορφα μικρής ηλικίας σκεύη απόλαυσης , τελείωσα την "οπτική"
προθέρμανση μου καταλήγοντας σε ένα μεσήλικο θα έλεγα ώριμο , με λιπώδη περιφέρεια
κρεμαστές σχετικά ευμεγέθεις μαστικές μάζες , ψηλού αναστήματος και κοντής ροδόχρωης κόμης .
το σώμα της, μαζί με τις θελκτικές μαστικές καμπυλότητες αποτέλεσε λειχική βορά των σεξουαλικών μου ορέξεων , και το κρεμώδες απο το λιπαντικό , αιδοίο της, υφίστατο την δακτυλοσκοπική ανιχνευτική μου τάση.
πεολειχία με λαστιχένιο περίβλημα και οσχεολειχία μέχρι την στυτική συσσώρευση αίματος
στα βολβοσηραγγώδη πεϊκά σωμάτια.
στην συνέχεια μου ζήτησε άδεια για να καθήσει στο αναπευτικό κάθισμα του πέους μου
-"ευχαρίστως" της λέω
και κείνη άρχισε να κάνει πονηρά γρήγορα βαθιά καθίσματα στον "κάθετο" άξονα
ενώ οι ακόλαστες άκρες χείρες μου θώπευαν στιβαρά τα πληθωρικά οπίσθιά της ώς
εκδήλωση του πάθους μου...μέχρι που η γκίνια με χτύπησε...
πάνω στην ώρα που μου είπε να αλλάξουμε στάση , και εγώ ήμουν έτοιμος
να υλοποιήσω κάποια "άτακτα" πραγματάκια που είχα κατα νού , το κακό
είχε ήδη γίνει. είχα περάσει το "όριο" που δεν έχει επιστροφή , και λίγο σπερμοϋγρο
αποβλήθηκε απο μέσα μου , πλημμυρίζοντας τον εγκέφαλό μου με τις αμίνες
της ικανοποίησης σβήνοντας μέσα μου τον πόθο, και όποια ελπίδα είχα για να φτάσω
σε πιο υψηλές αιχμές οργαστικής απόλαυσης.
δεν πτοήθηκα , απο την μέτρια αποδοσή μου και την σχετικά πρόωρη σπερμοεκκένωση , ντύθηκα, και σαβούριασα κάτι βρώμικο
απολαμβάνοντας ανέμελος την βρωσιακή και μετασυνουσιακή ευφορία μες την παγωμένη νύχτα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 03, 2014
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Είμαι φανατικός αναγνώστης σας κύριε.
Keep going!