Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 24 10
Μπουρδέλα
56194
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η επισκεψη εγινε μεσημερι και εγινε σχετικα στοχευμενα δηλαδή όχι ότι πηγαινα ντε και καλα για την συγκεκριμενη αλλα ηθελα κατι γρηγορο να κανω την δουλεια μου χωρις πολύ ψαξιμο.Ετσι μπηκα στο σπιτι αυτό και μου εμφανιστηκε η Αλινα.Μια ξανθια βυζαρου με κοιλια γενικως βαρυ κορμι όπως και οι πιο πολλες στην περιοχη.Φατσα συμπαθης θα ελεγα όπως αναφερει και ο κατω συναγωνιστης.Τεσπα φουλ ειπε μου τριφτηκε και λιγο και ετσι εδωσα το μπλε για να μπω.Το δωματιο σε γενικες γραμμες καλο θα ελεγα για να γινει η πραξη.Ηρθε στο δωματιο μετα από λιγο και εκανε καποια προκατ όχι όμως τιποτα ιδιαιτερο ειδικα εν συγκριση με αλλα μιλφ που εχω δοκιμασει δηλαδή καποια φιλια στο στηθος μου καθως και καποια χαδακια.Μπαλακια δεν εγλειψε,ουτε φιλια δεν δοκιμασα να της δωσω.Ξεκινησε μετα τρομπονι με καπελο σε καλο επιπεδο.Οταν ημουνα ετοιμος ξεκινήσαμε αρχικα ιεραποστολικα σε κλιμα όχι τοσο θερμο αλλα τυπικο θα ελεγα και μετα στα τέσσερα μεχρι τελους παλι σε ιδιο τεμπο.
Γενικως μια καταθεση η οποια πιστευω δεν εκπληρωσε τις προσδοκίες που ειχα από ένα μιλφ.Ηταν πανω κατω υπηρεσίες μιας μεσης πιτσιρικας στη Φυλης(η οποια όμως διαθετει νιατα και ομορφια)οποτε αν ηθελα τέτοιες θα πηγαινα εκει να χαρω και νεανικα κορμακια.Στα μιλφ ψάχνεις αλλα πραγματα....
Γενικως μια καταθεση η οποια πιστευω δεν εκπληρωσε τις προσδοκίες που ειχα από ένα μιλφ.Ηταν πανω κατω υπηρεσίες μιας μεσης πιτσιρικας στη Φυλης(η οποια όμως διαθετει νιατα και ομορφια)οποτε αν ηθελα τέτοιες θα πηγαινα εκει να χαρω και νεανικα κορμακια.Στα μιλφ ψάχνεις αλλα πραγματα....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 21, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού