Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 185 10
Μπουρδέλα
215669
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Βολτα μετα απο αρκετο καιρο στην πρωινη βαρδια.Ηθελα να τιμησω την υπερμουναρα Αντζελινα αλλα δεν την πετυχα πουθενα.Τελικα αποφασισα να μπω με την μουναρα Ιζαμπελα απο το Φωκαιας 17 ισογειο.Προκειται για μια μελαχρινη αδυνατη μουναρα κανονικου αναστηματος με πιρσινγκ πανω απο τα χειλη και πανεμορφο προσωπο.Η κοπελα ειναι 22 χρονων και μας ηρθε απο την Ρουμανια.Δινω το παραβολο στην ευγενεστατη τσατσα και περναω στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεββατι και περιμενα την κοπελα.Να πω οτι ο χωρος ειναι αρκετα καθαρος.Μετα απο λιγο ηρθε η κοπελα και ξαπλωσε διπλα μου.Με ρωτησε πως με λενε και εγω αρχισα να τη χουφτωνω.
Ιζαμπελλα: Μη μου γλυφεις τα βυζια , δεν θελω.
Εγω :Καλα χαλαρωσε.Καθαρος ειμαι!
Ιζαμπελα :Και εγω καθαρη ειμαι.Αμα γλυψει ομως ενας μετα ολοι θα θελουν.
Μου περασε αμεσως προφυλακτικο διχως να μου εχει κανει προκαταρκτικα και ξεκινησε μια αδιαφορη πιπα.Πρωτη σταση ιεραποστολικο χωρις αυτη να συμμετεχει και εγω να γλυφω το λαιμο της.Αφου ειδε οτι δεν τελειωνω μου προτεινω να αλλαξουμε.
Ιζαμπελλα: Ελα να αλλαξουμε
Εγω: Γιατι ?
Ιζαμπελλα: Ε , τι ολη την ωρα ετσι
Δευτερη σταση πισωκοληττο.Νομιζε οτι θα με ξεκανει γρηγορα σε αυτην την σταση.Εγω επιτηδες τη γαμουσα σε αργους ρυθμους και κατεβαινα χαμηλα και επαιζα με το μουνακι της με τα δαχτυλα μου.
Εγω: Ελα απο πανω μου
Κουνιονταν αρκετα καλα αλλα εγω δεν μπορουσα να ολοκληρωσω.Αυτη ειχε συνεχως μια ξινιλα στη φατσα της επειδη εγω δεν τελειωνα
Εγω :Μη βιαζεσαι μωρο μου!
Ιζαμπελλα: Εσυ τι θες να γαμας μια ωρα οπως στο σπιτι σου!
Εγω :Οχι , 15 λεπτα
Ιζαμπελλα :Αμα θελεις να γαμας 15 λεπτα να πας σε στουντιο και να πληρωσεις 50 ευρω!!!
Επειδη βαρεθηκε να βλεπω την ξινη της φατσα , τη γυρισα παλι σε πισωκοληττο και ξεκινησα ενα γρηγορο σφυροκοπημα.Αυτη εβγαζε αληθινα βογγητα και μετα απο λιγο ηρθε το τελος.
Ιζαμπελλα: Σε αυτα τα μπουρδελα καμια κοπελα δεν καθεται 15 λεπτα
Εγω: Εγω δεν ειμαι κανενας χθεσινος.Υπαρχουν κοπελες που καθονται και 20 λεπτα!
Ιζαμπελλα :Ενταξει , καθονται οι κοπελες που δεν εχουν δουλεια.Εγω ποτε δεν καθομαι 15 λεπτα.
Ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.Συνοψιζοντας θα ελεγα οτι επειδη η κοπελα εμφανησιακα ειναι πολυ ομορφη και εχει παντα πελατεια , δεν την ενδιαφερει να σε ικανοποιησει στα ενδοτερα.Εμενα στα αρχιδια μου για τα 20 ευρω, ηξερα οτι ειναι φολα.Αυτα τα γραφω για να τα ξερουν ολοι οι συναγωνιστες.Ελπιζω να σας βοηθησα.
Ιζαμπελλα: Μη μου γλυφεις τα βυζια , δεν θελω.
Εγω :Καλα χαλαρωσε.Καθαρος ειμαι!
Ιζαμπελα :Και εγω καθαρη ειμαι.Αμα γλυψει ομως ενας μετα ολοι θα θελουν.
Μου περασε αμεσως προφυλακτικο διχως να μου εχει κανει προκαταρκτικα και ξεκινησε μια αδιαφορη πιπα.Πρωτη σταση ιεραποστολικο χωρις αυτη να συμμετεχει και εγω να γλυφω το λαιμο της.Αφου ειδε οτι δεν τελειωνω μου προτεινω να αλλαξουμε.
Ιζαμπελλα: Ελα να αλλαξουμε
Εγω: Γιατι ?
Ιζαμπελλα: Ε , τι ολη την ωρα ετσι
Δευτερη σταση πισωκοληττο.Νομιζε οτι θα με ξεκανει γρηγορα σε αυτην την σταση.Εγω επιτηδες τη γαμουσα σε αργους ρυθμους και κατεβαινα χαμηλα και επαιζα με το μουνακι της με τα δαχτυλα μου.
Εγω: Ελα απο πανω μου
Κουνιονταν αρκετα καλα αλλα εγω δεν μπορουσα να ολοκληρωσω.Αυτη ειχε συνεχως μια ξινιλα στη φατσα της επειδη εγω δεν τελειωνα
Εγω :Μη βιαζεσαι μωρο μου!
Ιζαμπελλα: Εσυ τι θες να γαμας μια ωρα οπως στο σπιτι σου!
Εγω :Οχι , 15 λεπτα
Ιζαμπελλα :Αμα θελεις να γαμας 15 λεπτα να πας σε στουντιο και να πληρωσεις 50 ευρω!!!
Επειδη βαρεθηκε να βλεπω την ξινη της φατσα , τη γυρισα παλι σε πισωκοληττο και ξεκινησα ενα γρηγορο σφυροκοπημα.Αυτη εβγαζε αληθινα βογγητα και μετα απο λιγο ηρθε το τελος.
Ιζαμπελλα: Σε αυτα τα μπουρδελα καμια κοπελα δεν καθεται 15 λεπτα
Εγω: Εγω δεν ειμαι κανενας χθεσινος.Υπαρχουν κοπελες που καθονται και 20 λεπτα!
Ιζαμπελλα :Ενταξει , καθονται οι κοπελες που δεν εχουν δουλεια.Εγω ποτε δεν καθομαι 15 λεπτα.
Ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.Συνοψιζοντας θα ελεγα οτι επειδη η κοπελα εμφανησιακα ειναι πολυ ομορφη και εχει παντα πελατεια , δεν την ενδιαφερει να σε ικανοποιησει στα ενδοτερα.Εμενα στα αρχιδια μου για τα 20 ευρω, ηξερα οτι ειναι φολα.Αυτα τα γραφω για να τα ξερουν ολοι οι συναγωνιστες.Ελπιζω να σας βοηθησα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2014
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
ειναι πολυ ωραια, αλλα εχει υφακι και οι επιδόσεις της ειναι μετριοτατες...σου δινει την εντυπωση οτι κανει αγγαρεία