Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 125 10
Μπουρδέλα
180267
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Οταν βλεπω μια μουναρα γυναικα σκεφτομαι οτι αυτη ισως να ειναι δημιουργημα απο εναν αλλο πλανητη η αλλο γαλαξια.Ετσι ενιωσα οταν ειδα την Τερεζα απο το Φυλης 74 δεξια.Την ειχα λοκαρει εδω και πολυ καιρο αλλα βαριομουν να κατεβω πρωι στη Φυλης.Τελικα σημερα την πετυχα να εργαζεται απογευμα στον εν λογω οικο.Προκειται για μια υπερμουναρα ξανθια κοπελα με ομορφο προσωπο και αδυνατο σωμα (οχι στυλιαρι) και 4σαρια φυσικα βυζια.Δινω το παραβολο στην τσατσα και περναω στα ενδοτερα.Το δωματιο ειναι επιπεδου Μεταξουργειου.Μετα απο κανενα 10λεπτο ηρθε η κοπελα γιατι πριν ηταν σε δωματιο με αλλο συναγωνιστη.Ξαπλωσε χαμογελαστη διπλα μου και υστερα απο προτροπη μου εβγαλε τον στηθοδεσμο.Εγω αρχισα με μανια να γλυφω τα βυζομπαλα της.Υστερα η κοπελα ξεκινησα μια τυπικη πιπα.Με πονουσε λιγο και της ειπα να ειναι πιο μαλακη και να χρησιμοποιει λιγοτερο το χερι.Εβγαλε το στρινγκακι της και ξεκινησαμε για ιεραποστολικη σταση.Να πω οτι εχει ωραιο καθαρο ροδοκοκκινο μουνακι.Δεν δοκιμασα να το γλυψω παρολο που η υπηρεσια ανακοινωσε 69.Προσπαθησα να μπω μεσα της αλλα ειδα μορφασμους πονου στο προσωπο της.
Εγω: Τι επαθες?
Τερεζα :Εχεις μεγαλο πουτσο
Ενταξει: Χαλαρωσε θα μπω σιγα σιγα για να μην πονεσεις
Τελικα καταφερα να μπω ολοκληρος μεσα της,Αυτη ακουμπουσε με τα χερια της στο σωμα μου για να μην κανω βαθιες διεισδυσεις.
Τερεζα :Μου αρεσεις
Εγω :Το ξερω.Γιατι χαμογελας?
Τερεζα: Ετσι ειμαι ολη μερα.
Προσπαθησα να αποσπασω γλωσσοφιλα αλλα αυτη αρνηθηκε ευγενικα
Τερεζα :Απο που εισαι ?
Εγω :Ελληνας
Τερεζα: Οι Ελληνες φορανε αυτο και εγω ειμαι αυτο (Ελεγε δειχνοντας το σταυρο που φορουσα εγω στην αλυσιδα μου)
Εγω: Εισαι Χριστιανη.
Τερεζα :Ναι
Εγω :Απο που εισαι? Ρουμανια?
Τερεζα :Ιταλια
Δευτερη σταση πισωκολητο.Κατεβαινα χαμηλα και της εγλυφα το λαιμο και επαιζα με το μουνακι της ενω αυτη επαιζε με τα αρχιδια μου.Κοιταζομασταν στον καφθρεπτη και ειχα καυλωσει απιστευτα.Τριτη και τελευταια σταση με αυτην απο πανω και εγω να χουφτωνα τις βυζαρες της.Μετα απο λιγο ηρθε το τελος.Η κοπελα ντυθηκε με ευχαριστησε και εφυγε.Γενικα στα αρνητικα ειναι οτι μιλαει ελαχιστα ελληνικα και δεν ξερει αγγλικα.Μου ειπε οτι ξερει ιταλικα.Μαλλον θα εχει εργαστει εκει.Στα θετικα ειναι οτι δεν βιαζεται , αλλα χρειαζεται συνεχως καθοδηγηση κατα τη διαρκεια του σεξ.Πιστευω ειναι απο της πιο ομορφες παρουσιες στη Φυλης αυτη τη στιγμη και απορω πως κανενας δεν εχει γραψει κριτικη για αυτην.Ελπιζω να σας βοηθησα.
Εγω: Τι επαθες?
Τερεζα :Εχεις μεγαλο πουτσο
Ενταξει: Χαλαρωσε θα μπω σιγα σιγα για να μην πονεσεις
Τελικα καταφερα να μπω ολοκληρος μεσα της,Αυτη ακουμπουσε με τα χερια της στο σωμα μου για να μην κανω βαθιες διεισδυσεις.
Τερεζα :Μου αρεσεις
Εγω :Το ξερω.Γιατι χαμογελας?
Τερεζα: Ετσι ειμαι ολη μερα.
Προσπαθησα να αποσπασω γλωσσοφιλα αλλα αυτη αρνηθηκε ευγενικα
Τερεζα :Απο που εισαι ?
Εγω :Ελληνας
Τερεζα: Οι Ελληνες φορανε αυτο και εγω ειμαι αυτο (Ελεγε δειχνοντας το σταυρο που φορουσα εγω στην αλυσιδα μου)
Εγω: Εισαι Χριστιανη.
Τερεζα :Ναι
Εγω :Απο που εισαι? Ρουμανια?
Τερεζα :Ιταλια
Δευτερη σταση πισωκολητο.Κατεβαινα χαμηλα και της εγλυφα το λαιμο και επαιζα με το μουνακι της ενω αυτη επαιζε με τα αρχιδια μου.Κοιταζομασταν στον καφθρεπτη και ειχα καυλωσει απιστευτα.Τριτη και τελευταια σταση με αυτην απο πανω και εγω να χουφτωνα τις βυζαρες της.Μετα απο λιγο ηρθε το τελος.Η κοπελα ντυθηκε με ευχαριστησε και εφυγε.Γενικα στα αρνητικα ειναι οτι μιλαει ελαχιστα ελληνικα και δεν ξερει αγγλικα.Μου ειπε οτι ξερει ιταλικα.Μαλλον θα εχει εργαστει εκει.Στα θετικα ειναι οτι δεν βιαζεται , αλλα χρειαζεται συνεχως καθοδηγηση κατα τη διαρκεια του σεξ.Πιστευω ειναι απο της πιο ομορφες παρουσιες στη Φυλης αυτη τη στιγμη και απορω πως κανενας δεν εχει γραψει κριτικη για αυτην.Ελπιζω να σας βοηθησα.
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
+1!
Ε ρε που καταντήσατε χριστιανοί!!