Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 201 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Χριστίνα είναι ένας όμορφος μελαχρινός άγγελος με χώρα καταγωγής κατά δήλωση της την Ρουμανία.Ψηλή,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά,μελαμψή με ένα τατού τριαντάφυλλο πίσω στον ώμο της, σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.
Στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι τα Ελληνικά τα μιλάει σε σχετικά καλό βαθμό τα οποία όπως μου είπε τα έχει μάθει σε σχολείο στην χώρα της.Την αγκάλιασα κάνοντας κοπλιμέντα για την ομορφιά της τα οποία και δέχθηκε.Άρχισα να χαιδεύω τα μαύρα μακριά μαλλιά της,το όμορφο κορμί της με τα μικρά στήθη τα οποία και είχανε διογκωμένες ρόγες και το μουνάκι της το οποίο και είχε προλάβει να βάλει κρέμα.Στην συνέχεια πέρασα σε μερικά φιλάκια στο λαιμουδάκι της, στις μυτερές ρώγες της και τέλος κατάφερα να τις ξεκλέψω και μερικα φιλάκια στο στόμα παρότι μου είπε ότι γενικά δεν δίνει. Αφού ξάπλωσα η κοπέλα ήρθε στο πλάι απο μένα παρέχοντας μου πρόσβαση στο στολίδι της και άρχισε μία πίπα αργή,ρηχού βάθους λίγο πιο κάτω απο την βάλανο,ενώ χρησιμοποιούσε και το χέρι της.Σε προτροπή μου να περιποιηθεί και τους όρχεις μου είπε ότι αν ήμουν ξυρισμένος θα το έκανε.
Η επόμενη στάση όπως ήταν φυσικό μας βρήκε σε 69 όπου αν και είχε βάλει κρέμα η κάβλα ήταν μεγάλη και άρχισα να γλύφω το πράμα της. Το γατάκι της ήταν αρκετά δουλεμένο επίσης και το κωλαράκι της ήταν δουλεμένο και είχε λιπάνει και αυτήν την τρυπούλα μιας και στο πρόγραμμα είχε ανακοινωθεί και πρωκτικό το οποίο τελικά εγώ δεν ζήτησα.Στο 69 φρόντισα να περιποιηθώ με δέουσα προσοχή και ις δύο τρυπούλες της και αφού τελικά της απόλαυσα όσο έπρεπε η κοπέλα πέρασε προφυλακτικό και ανέβηκε αμέσως πάνω μου για τα περεταίρω.Στην θέση αυτή απόλαυσα τις διογκωμένες θηλές απο τα στήθη της καθώς την πηδούσα και γενικά εξερευνούσα όλο το θεσπέσιο κορμί της.Στο πισοκωλητό μου είπε να κάνω σιγά γιατί σε αυτήν την στάση πονούσε και το σεβάστηκα μιας και δεν ήθελα να ταλαιπωρήσω έναν τέτοιο άγγελο.
Πάντως η κοπέλα προς τιμήν της είχε πάρει την σωστή στάση χωρίς να κλέβει καθόλου.Στο ιεραποστολικό την πήρα στις παραλλαγές του γονατιστού και με ενωμένα τα κορμιά μας. Λόγω της κρέμας και της υπερβολικής διαστολής δεν μπορούσα να καταλάβω και πολλά πράγματα αλλά πάντως είχα φτιαχτεί εγκεφαλικά βλέποντας την όμορφη αυτή κοπέλα.
Την έβαλα να με τελειώσει με τσιμπούκι και άρχισε πάλι να το ρουφάει με τον ίδιο τρόπο όπου και σε μία στιγμή τα φώτα του δωματίου αναβόσβησαν σημάδι του ότι έπρεπε να βιαστώ γιατί ο χρόνος είχε τελειώσει.Να σημειώσω ότι σε αυτό το μαγαζί η υπηρεσία με ροοστάτη που βρίσκεται έξω απο τα δωμάτια ειδοποιεί ότι πρέπει να συντομεύεις αυξομειώνοντας την ένταση των φώτων κάτι που ασφαλώς και δεν με βρίσκει σύμφωνο.Επειδή λοιπόν δεν θα τελείωνα με το τσιμπούκι αυτό, την έβαλα να ξαπλώσει και κάνοντας παιχνίδι άρχισα να χύνω στο υπέροχο κορμί της. Τα φώτα μετά απο λίγο αναβόσβησαν και πάλι διακριτικά.Αγκάλιασα την κοπέλα της έδωσα ένα φιλάκι και της είπα ότι σίγουρα θα τα ξαναπούμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιανουαρίου, 2014
μαζί με τον Φανούρη γαμάγατε!!Κουλ
20 Ιανουαρίου, 2014
Εγώ την πήρα στην πρωινή βάρδια και ο Φανούρης στην απογευματινή.
22 Ιανουαρίου, 2014
ΓλώσσαΒλέπω τρεις συνεχόμενες κριτικές για την Χριστίνα, στο Φωκαιας 19.Γλώσσα Ας κάνουμε μια επίσκεψη κάποια μέρα. Πιστεύω να βγουν αληθινοί οι συναγωνιστές γαμιάδες. Για παρτουζα άρα θα δεχτεί?ΜαλακίαΧμμμ;Κατσικογάμης
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3