Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 300 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η Μαρία είναι καινούρια κοπέλα σε αυτήν την δουλεία γενικά και μάλλον έχει περάσει και ένα πολύ σύντομο τουρ απο Ιταλία πριν έρθει εδώ αν κρίνω ότι μιλάει ελάχιστα Ιταλικά.Δεν γνωρίζει καθόλου Ελληνικά και δεν καταλαβαίνει Αγγλικά οπότε η συννενόηση μαζί της γίνεται με τις βασικές λέξεις και με νοήματα.Είναι κοντή,κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά τα οποία και είχε πιασμένα σε μικρή αλογοουρά,λευκό δέρμα.Το πρόσωπο της είναι κάπως τραχύ και για να έχετε μία εικόνα ομοιάζει με αυτό της Κλαούντιας που εργάζεται στο Δεληγιώργη 39.Κύριο χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι το αμήχανο χαμόγελο της που περισσότερο είναι αμυντικό παρά βγαίνει ειλικρινά μέσα απο την καρδιά της.Ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα και έτσι αποφάσισα να περάσω στο δωμάτιο μαζί της μιας και είναι και καινούρια και όσο να είναι χρειαζόμαστε και μία ανανέωση επιτέλους και όχι να βλέπουμε τις ίδιες κοπέλες συνεχώς.
Η κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο όπου και ανταλλάξαμε ονόματα για να σπάσει ο πάγος.Σε ερώτηση μου απο ποια χώρα είναι κατονομάζοντας τις γνωστές Βαλκανικές χώρες μιας και δεν καταλάβαινε αλλιώς απέφυγε να μου απαντήσει.Το μόνο που έσπευσε να μου πει φοβισμένα ήταν να μην την πάρω απο τον κώλο και μάλιστα με παρακαλούσε.Επίσης με παρακάλεσε να μην πω τίποτα στην υπηρεσία,βάζοντας το δάχτυλο της πάνω στα δύο χείλη της.
Μιας και δεν δίνω και βαρύνουσα σημασία στο πρωκτικό την καθυσήχασα για να μην φοβάται άδικα. Σε αντίθετη περίπτωση θα έπαιρνα απλώς πίσω τα λεφτά μου και θα αποχωρούσα χωρίς να της δημιουργήσω άλλο πρόβλημα.Έτσι κάπως ηρέμησε αλλά συνέχισε να χαμογελάει αμήχανα.Εγώ την αγκάλιασα όπως ήμασταν και οι 2 όρθιοι στο πάτωμα και αρχίσαμε να χαιδευόμαστε.Φιλάκια στο λαιμό δεχόταν αλλά όποτε γινόμουν πιο επιθετικός για φιλιά στο στόμα αυτή απλώς τα απόφευγε χαμογελώντας και γυρνώντας το πρόσωπο της στο πλάι. Μετά απο κάποιες ανεπιτυχείς προσπάθειες σταμάτησα να επιμένω.Αφαίρεσε τα εσώρουχα της ξεπροβάλλοντας ένα σετ απο τριάρια κρεμαστά μαλακά βυζιά που ήταν λαχταριστά.Άρχισα να γλύφω τις βυζάρες της λοιπόν και εγώ.Όταν κατέβασα το χέρι μου για να χαιδέψω το μουνάκι της αυτή με απέτρεπε παρόλο που της έκανα νόημα ότι θέλω να την χαιδέψω και δεν θα τις βάλω δάχτυλο.Οπότε με ψιλοξενέρωσε και σε αυτήν την φάση λιγάκι και φοβήθηκα ότι τελικά θα περάσω χάλια μαζί της.
Την ξάπλωσα στο κρεββάτι όπου και άρχισα να την γλύφω στο λαιμό,στα βυζιά,καταλήγοντας στο μουνάκι της που αν και αρχικώς ήταν αποτρεπτική μου επέτρεψε να της το γλύψω βγάζοντας κάποιους αναστεναγμούς ηδονής.Αφού ξάπλωσα στο κρεββάτι πέρασε σε ένα τσιμπούκι ακάπελα,το οποίο ήταν ρηχό ενώ παλινδρομούσε τον κορμό με το χέρι της.Το τσιμπούκι της πάντως αν και ρηχό ήταν καλό σε αίσθηση και δεν ήταν αερόπιπα.Στην συνέχεια της είπα να αφαιρέσει τα χεριά και της τον έδινα στο στόμα της μέχρι την μέση περίπου.Δυστυχώς συνέχιζε να μην δέχεται τα χάδια μου στο πράγμα της το οποίο και είχε σφίξει μέσα στα μπούτια της.Πάρα ταύτα στο τσιμπούκι ήταν συνεργάσιμη.Στην συνέχεια την γύρισα μόνος μου σε στάση 69 γιατί δεν καταλάβαινε και περιποιήθηκα λίγο και πάλι το μουνάκι της το οποίο ήταν τριχωτό σε μέτριο βάθμο.
Στην στάση αυτή έκανε κάποιους σπασμούς που πρόδιναν ηδονή και γρήγορα με διέκοψε μιας και δεν ήθελε να την τελειώσω.
Πέρασε το προφυλακτικό και ανέβηκε πάνω μου όπου εκεί γαμούσα το γατάκι της το οποίο και βρήκα σχετικά στενό αλλά δυστυχώς το είχε παστώσει με μπόλικη κρέμα.Στην στάση αυτή ρουφούσα τα κρεμαστά της στήθη και φέρνοντας την πιο κοντά μου της χαίδευα και την κωλοτρυπίδα με τον αντίχειρα αλλά και πάλι ενοχλήθηκε.Στην στάση αυτή σφίχτηκε πάνω μου αγκαλιάζοντας με πολύ στενά και μετά απο μερικές διεισδύσεις την είπα για πισοκωλητό.
Όταν άκουσε την λέξη πισοκωλητό φοβισμένη μου είπε και πάλι να μην την πάρω απο τον κώλο αλλά όταν της διευκρίνησα για μουνί ήρθε και πάλι η καρδιά της στην θέση της.Στην στάση αυτή πονούσε όμως αρκετά στα καρφώματα και σε μία φάση γύρισε το κωλαράκι της στο πλάι,συνεχίζοντας να την γαμάω ακόμα λίγο στην θέση αυτή.
Μιας και ενοχλούνταν στην θέση αυτή την γύρισα και σε ιεραποστολικό όπου και πάλι όταν την πηδούσα σφιγγόταν αρκετά,τεντωνε το σώμα της,έκλεινε τα ποδιά της για να περιορίσει το εύρος της διείσδυσης. Συνέχισα να την πηδάω ανοίγοντας της τα πόδια και κάνοντας κάθετα καρφώματα στο πράγμα της σαν γεωτρήσεις και σε αυτήν την θέση την γάμησα χωρίς πρόβλημα.Την πήρα και λίγο πιο τρυφερά με τα κορμιά μας ενωμένα.
Στην συνέχεια ενώ ήμουν στα γόνατα και αυτή ξαπλωμένη στο πλάι πήρε το εργαλείο μου στο στόμα της ακάπελα και εγώ άρχισα να της γαμάω απαλά το στόμα της.
Για το τέλος διάλεξα να ξαπλώσω ενώ αυτή με τσιμπούκωνε παλινδρομώντας το πέος μου με το χέρι της.Σε αυτήν την θέση η υπηρεσία φώναξε σιγά και διακριτικά την κοπέλα.Άρχισα να χύνω πίδακες σπέρματος στο στόμα της κοπέλας και αυτή αφού ήπιε τα περισσότερα και ενώ ήμουν ακόμα σε οργασμό σηκώθηκε να τα φτύσει στον νιπτήρα αφήνοντας με να χύνω τα υπόλοιπα μόνος μου. Μεγάλο φάουλ αυτό! Για το τέλος και ενώ ντυνόταν μουρμούρησε με παράπονο κάτι στην γλώσσα της και ρωτώντας την αν είναι καλά απλώς έβγαλε τον δεύτερο ψεύτικο εαυτό της χαμογελώντας και πάλι αμήχανα λέγοντας μου si! si! Αποχώρησε με το ίδιο αμήχανο χαμόγελο που είχε μπει.
Συνοψίζοντας μπορώ να πω ότι την εμπειρία μου μαζί της την χαρακτηρίζω σχετικά καλή και πιστεύω ότι κάποιος αν θέλει να την δοκιμάσει πρέπει να μπει τώρα που είναι ακόμα καινούρια γιατί όπως την βλέπω γρήγορα θα μάθει περισσότερα κόλπα αποφυγής και θα γίνει φόλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Μαρία
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76