Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 578 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Με τη συγκεκριμένη κοπέλα έχω περάσει πάρα πολλές φορές τα τελευταία 2 χρόνια, τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα, κάντε τον υπολογισμό.

Ο λόγος που γράφω 2η κριτική τώρα είναι για να ξεδιαλύνω κάποια πράγματα που γράφτηκαν τελευταία.

Ας γράψω λοιπόν λίγα λόγια για την τελευταία μου επίσκεψη. 7.30 το πρωί ξημερώματα Δευτέρας. Αναφέρω την κριτική του προηγούμενου συναγωνιστή για τα φιλιά στο στόμα, μου απαντάει ότι δεν κάνει και το ξέρω (λέει).

Πάμε στο δωμάτιο, λίγα φιλάκια στο σώμα γιατί σιχαίνεται (μικροβιοφοβία όπως σε προηγούμενο συναγωνιστή) και λίγο γλείψιμο στο μουνί και κατευθείαν προφυλακτικό σε πεσμένο πέος, πίπα, γύρισμα σε ιεραποστολικό, λίγο γλείψιμο στη δεξιά ρώγα κατά τη διάρκεια του σεξ, κάποια στιγμή κουράστηκε, ξάπλωσα και τον έπαιξα με το χέρι ενώ μου έτριβε/έγλειφε τις ρώγες. Πάνω κάτω αυτή ήταν η εμπειρία με την Άννα τους τελευταίους μήνες... Συν ότι με άφηνε να περιμένω πότε δεν είχε δουλειά για να περάσει στο δωμάτιο μαζί μου ενώ μπορεί να είχα μπει και πρώτος, άλλο χουνέρι αυτό, ας μην επεκταθώ...

Όταν είχα πρωτογνωρίσει την Άννα στο Μεταξουργείο, κάπως έτσι ήταν πάλι. Όταν όμως είχε έρθει Φυλής πέρσι το φθινόπωρο σιγά σιγά άρχισε τα φιλάκια στο στήθος μου (αρκετά), τα χαδάκια όταν της έκανα γλυφομούνια, και κάποια στιγμή έπεσε από τη δική της πλευρά πεταχτό φιλί. Άρχισε να κάθεται κι 15 λεπτά στο δωμάτιο και να συζητάμε. Άρχισα να τσιμπιέμαι μαζί της...

Για λίγο καιρό τίποτα όμως από φιλιά, ώσπου της άρχισα κάποια μικρά δωράκια... μικρής αξίας αρχικά... Επίσης κάποια στιγμή την πήρα μαζί με τη φίλη της τη Χριστίνα και εκεί, ενώ είχε ατονίσει τα προκαταρκτικά, μαζί με είχαν ξεπατώσει στα φιλιά σε όλο μου το σώμα (λόγω ανταγωνισμού).

Η μικροφοβία και η σιχαμάρα ακόμα και για τα φιλιά σε πρόσωπο, σε στήθος και κώλο άρχισε τους τελευταίους μήνες, όπου άρχισαν να κόβονται τα φιλάκια στο στήθος και τα πεταχτά φιλιά στο στόμα... Κόπηκαν βέβαια και τα πολλά δωράκια που της έκανα... Μου αποκάλυψε και ότι σιχαίνεται το σεξ (φανερό αυτό) και ότι δεν έχει καυλώσει ποτέ με πελάτη (πιθανό αλλά δεν είμαι σίγουρος πλέον).

Υποτίθεται πως έγινε για όλους και πράγματι έμαθα από συναγωνιστές ότι και σε εκείνους έκανε πίπα κατευθείαν και σεξ. Αλλά η ίδια μου είχε αποκαλύψει ότι γουστάρει πιτσιρίκια και γυμνασμένους, και έβλεπα και αγέλες με μικρά να την καυλαντίζουν στο σαλόνι κάθε βράδυ που την επισκεπτόμουν...

Κάποιοι δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένοι, άλλοι όμως ήταν κατενθουσιασμένοι μαζί της, κάποιοι όμορφοι και γυμνασμένοι, πράγμα που με έβαζε σε υποψίες...

Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν με την κριτική του φίλου παρακάτω... Θέλεις να περάσεις καλά με την Άννα; ή τα σκας χοντρά όπως έκανα εγώ και δίνεις εξτραδάκια (για να σου δώσει φιλιά στο στόμα, ακάποτα και κώλο δεν κάνει) και να περνάς πολλή ώρα στο δωμάτιο (15-25 λεπτά), ή πήγαινε γυμναστήριο αν είσαι μέχρι 20-21 χρονών και όμορφο παιδί να σε γουστάρει, τότε θα περάσεις καλά... Αν είσαι ένας μέσος άνθρωπος, άνω των 25, τότε κατευθείαν τσιμπούκι σε πεσμένο πέος και σεξ. Και στα 10 λεπτά έξω από το δωμάτιο...

Αν τα συνδυάζεις και τα 2 αυτά, και πλούσιος και ωραίος, τότε έχεις τύχη να τη βγάλεις και έξω...

Εμένα παιδιά μου είπε το καλοκαίρι, αν πήγαινα gym και ντυνόμουνα καλύτερα, αν της έδινα και λεφτά να την κερνάω και την έβγαζα βόλτες με το αμάξι, θα μου καθόταν.... Το έκανα 1-2 φορές, την έβγαλα έξω και μου κόστισε ο κούκος αηδόνι... Ασύμφορη οικονομικά... Είδε που δεν μπορούσα να ακολουθήσω, οπότε σταμάτησε να βγαίνουμε, σταμάτησε να μου απαντάει σε μηνύματα στο κινητό, με διέγραψε και από το φβ (επειδή έμπαινα και έψαχνα για να είμαι ειλικρινής).

Έγιναν και πολλά άλλα, δε θέλω να τα γράψω, έσκασα πολλά λεφτά σε αυτή την πανέμορφη πονηρή τσιγγανορουμάνα και δεν εκτίμησε τίποτα. Για όποιον αποφασίσει να τη γαμήσει ένα ασημένιο μωβ κολιέ στο λαιμό της που φοράει συνέχεια, δώρο δικό μου είναι, όπως και ένα επίχρυσο ρολόι just cavalli που φοράει τις περισσότερες φορές, γυμνή όπως βγαίνει στο σαλόνι.

Ναι παιδιά, είμαι πολύ μαλάκας και αγαπούλης και τσίμπησα στη δακρύβρεχτη ιστορία της μικρής, ντροπή σε μένα, λιγότερο ντροπή σε εκείνη γιατί έτσι μεγαλώσει...

Αυτά για να προσέχετε... Ειδικά με τις κουτοπόνηρες Ρουμάνες!

υγ: κάντε τη και φίλη στο φβ και ζητήστε της και το τηλέφωνο (τα δίνει εύκολα), μήπως έχετε και μεγαλύτερη τύχη από εμένα...

υγ-2: εγώ μετά τη ντροπή που νιώθω τώρα θα αποχωρήσω από την πιάτσα, άλλα έπρεπε τουλάχιστον να ακουστεί όλο αυτό.

υγ-3: να σημειώσω ότι μέχρι και την τελευταία φορά αρνιόταν ότι δίνει φιλιά στο στόμα και ότι ακόμα και σε εμένα δεν έδωσε, και καλά εννοούσε γλωσσόφιλα, τεσπα, κωλοτούμπα στην κωλοτούμπα. Και για όλη αυτή στην ιστορία για μένα θα την αρνηθεί αν της την πείτε, αλλά ευτυχώς υπάρχουν πολλοί μάρτυρες...

υγ-4: ευχαριστώ τον παρακάτω φίλο που μου άνοιξε τα μάτια και επιβεβαίωσε τις υποψίες μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 12, 2014
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
O
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια