Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 162 10
Μπουρδέλα
186564
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
η επίσκεψη έγινε Δευτέρα μεσημέρι στις 12.55(αναφέρομαι στο δεξιά) , σήμερα έκανα βόλτα στην Ιάσωνος αλλά μόνο στα σπιτάκια από το 27 της Ιάσωνος μέχρι Ιάσωνος 46 , δηλαδή μιλάμε γύρω στα 15 σπίτια. Η Σόνια ήταν με μεγάλη διαφορά ότι καλύτερο είδα σε εμφάνιση , αλλά επειδή γνωρίζω καλα και το Μεταξουργείο , και όλα τα σπίτια να γύριζα στην πρωινή βάρδια πάλι θα ήταν στις 2-3 πιο ωραίες. Ξανθιά λεπτή με ωραίο μοντελέ κορμί , ωραίο κώλο και 2άρι βυζί. Τα δέκα ευρώ εύκολα βγήκαν από την τσέπη μου. Πέρασα στο δωμάτιο στο βάθος που είναι το πιο μεγάλο. Μετά από λίγο ήρθε και η Σόνια , χαμογελαστή ευδιάθετη και ομιλητική , έβγαλε το στριγκάκι της και με ένα σάλτο βρέθηκε από πάνω μου , άρχισε να με φιλάει σε λαιμό αυτία στήθος κοιλιά και κατέβαινε πιο κάτω , αρχικά με τα βυζιά της έπαιξε τον πούτσο μου και ύστερα πιάνοντας τον ένα μαστό με το χέρι της πλησίασε την ρόγα στην σχισμή του πουτσοκέφαλου μου και άρχισε να τρίβει.. Της είπα να μην κουνηθεί , πήγα από πίσω της και άρχισα να γλύφω για λίγο το μουνί της , ύστερα την ξάπλωσα ανάσκελά ανέβηκα από πάνω της και ασχολήθηκα με τα βυζιά της , πέρασμα προφυλακτικού , πίπα πολύ καλή και βαθιά , με αυξομειώσεις ρυθμού , ενώ μια δύο φορές σταμάτησε την πίπα και χτύπαγε τον πούτσο μου στα βυζιά της , πρώτη στάση ανέβηκε με δική της πρωτοβουλία από πάνω μου , αρχικά έκανε αργές κυκλικές κινήσεις με τον κόλπο της αλλά στην συνέχεια πήρε φωτιά , άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στον πούτσο μου με γρήγορο ρυθμό ενώ καθόμουν και απολάμβανα , σταμάτησε και στήθηκε πάλι από μόνη της στα τέσσερα , σε αυτή την στάση συνεχίσαμε μέχρι να τελειώσω. Στο δωμάτιο έκατσα 15 σχεδόν λεπτό , η τσατσα δεν ενόχλησε καθόλου. Πολύ καλό κορμί ακόμα καλύτερη διάθεση και συμμετοχή , πιστεύω ότι μόνο με 10 ευρώ έστω και σε απλό πρόγραμμα είναι vfm και θα ξανατιμήθει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 13, 2014
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιανουαρίου, 2014
οντως η κοπελα ειανι απο τις πιο ωραιες στην πρωινη βαρδια στο μεταξι και πολυ ευχαριστη στο δωματιο!
TOMMY DEVITO
15 Ιανουαρίου, 2014
Ποια Σονια ειναι αυτη μυστη? Η Σονια η Αγελαδα που δουλευε και παλιοτερα εκει και μετα εκανε κατι βολτες απο Κεραμεικου, λιοσιων κλπ??
C
COBRA1986
16 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
όχι μπέμπα καμία σχέση..αυτή έχει πολύ καλό σώμα , δουλεύει καθημερινά όπως είπε 09.00-18.00
n.smirni76
17 Ιανουαρίου, 2014
Καλή μου ακούγεται η κορασίδα.....
B
billy13
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4