Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 252 10
Μπουρδέλα
301012
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η τεταρτη και τελευταια μου επισκεψη εγινε στην μεταμεσονυχτια βαρδια στην Εμμανουελα απο το Φυλης 65β.Προκειται για μια αδυνατη κοπελα με μετριο προσωπο αλλα με τελεια κωλαρα που ομως δεν την δινει στο δωματιο.Εχει αλλαξει το χρωμα των μαλλιων της σε κοκκινο.Ξαπλωσε διπλα μου.
Εγω :Ελα θελω φιλακια
Εμμανουελα :Αφου θελεις φιλακια
Ξαπλωσε πανω μου και μου ρουφηξε τη γλωσσα αλλα Νταιανα, οχι τοσο καλα ομως.
Μετα ξεκινησε μια μετρια πιπα.Πρωτη σταση ιεραποστολικο.Μετα απο δικη της προτροπη γυρισαμε σε πισωκολητο ,οπου τη γαμουσα σε χαλαρους ρυθμους γιατι δεν ηθελα να χυσω γρηγορα.Μετα της ειπα να ανεβει απο πανω μου.Αυτη επελεξε το reverse cowgirl .Εβλεπα στον καθρεπτη τα σωματα μας και ειχα καυλωσει απιστευτα! Μετα γυρισε με μετωπο προς τα εμενα.Το τελος ομως δεν ερχονταν.
Εμμανουελα :Ελα καλυτερα πισωκολητο
Να πω οτι το στησιμο της στο πισωκοληττο ειναι για σεμηναριο.Αρχισα να την σφυροκοπαω με ολη την δυναμη μου για να καταφερω να χυσω.Αυτη αρχισε να βογγαει και να βγαζει μορφασμους πονου.Καυλωνω πολυ οταν βλεπω τη γυναικα να ποναει απο το γαμησι που της ριχνω.Δεν ξερω ισως εχω προβλημα και πρεπει να παω σε ψυχολογο.Αυτη εκανε λες και τη πηδουσε ο Lexington Steele.Να πω την αληθεια τα προσωντα μου δεν πλησιαζουν σε καμια περιπτωση αυτα του γνωστου Αφροαμερικανου πορνοσταρ.
Εμανουελλα: ΠΟΝΑΩ!!!
Εγω: Εγω το κανω για να χυσω Αλλιως δεν θα χυσω ! Εσυ ηθελες πισωκολλητο!!! Ενταξει θα γαμαω πιο σιγα
Κατεβασα ρυθμο αλλα παλι την εβλεπα να ποναει
Εγω: Κανε υπομονη σε λιγο θα χυσω
Μετα απο λιγο ηρθε το τελος
Εμμανουελα: Εχεις χοντρη πουτσα και με πονεσες
Εγω :Το ξερω , μου το εχουν ξαναπει
Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι η κοπελα εδειξε απο την αρχη σημαδια βιασυνης.Δεν μου ειπε ξεκαθαρα να τελειωνω αλλα αυτο φαινονταν απο ολες τις κινησεις της.
Εγω :Ελα θελω φιλακια
Εμμανουελα :Αφου θελεις φιλακια
Ξαπλωσε πανω μου και μου ρουφηξε τη γλωσσα αλλα Νταιανα, οχι τοσο καλα ομως.
Μετα ξεκινησε μια μετρια πιπα.Πρωτη σταση ιεραποστολικο.Μετα απο δικη της προτροπη γυρισαμε σε πισωκολητο ,οπου τη γαμουσα σε χαλαρους ρυθμους γιατι δεν ηθελα να χυσω γρηγορα.Μετα της ειπα να ανεβει απο πανω μου.Αυτη επελεξε το reverse cowgirl .Εβλεπα στον καθρεπτη τα σωματα μας και ειχα καυλωσει απιστευτα! Μετα γυρισε με μετωπο προς τα εμενα.Το τελος ομως δεν ερχονταν.
Εμμανουελα :Ελα καλυτερα πισωκολητο
Να πω οτι το στησιμο της στο πισωκοληττο ειναι για σεμηναριο.Αρχισα να την σφυροκοπαω με ολη την δυναμη μου για να καταφερω να χυσω.Αυτη αρχισε να βογγαει και να βγαζει μορφασμους πονου.Καυλωνω πολυ οταν βλεπω τη γυναικα να ποναει απο το γαμησι που της ριχνω.Δεν ξερω ισως εχω προβλημα και πρεπει να παω σε ψυχολογο.Αυτη εκανε λες και τη πηδουσε ο Lexington Steele.Να πω την αληθεια τα προσωντα μου δεν πλησιαζουν σε καμια περιπτωση αυτα του γνωστου Αφροαμερικανου πορνοσταρ.
Εμανουελλα: ΠΟΝΑΩ!!!
Εγω: Εγω το κανω για να χυσω Αλλιως δεν θα χυσω ! Εσυ ηθελες πισωκολλητο!!! Ενταξει θα γαμαω πιο σιγα
Κατεβασα ρυθμο αλλα παλι την εβλεπα να ποναει
Εγω: Κανε υπομονη σε λιγο θα χυσω
Μετα απο λιγο ηρθε το τελος
Εμμανουελα: Εχεις χοντρη πουτσα και με πονεσες
Εγω :Το ξερω , μου το εχουν ξαναπει
Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι η κοπελα εδειξε απο την αρχη σημαδια βιασυνης.Δεν μου ειπε ξεκαθαρα να τελειωνω αλλα αυτο φαινονταν απο ολες τις κινησεις της.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2014
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού