Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 185 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η τριτη επισκεψη εγινε στην απογευματινη βαρδια στο Φωκαιας 17 οροφος στην Ελενη την "Αιγυπτια".Προκειται για μια νεα μελαχρινη κοπελα που φοραει γυαλια μυωπιας.Μπαινω στο δωματιο και ξαπλωνω.Ακουσα την τστσα να διωχνει κατι ξενους απο το σαλονι.Μετα απο λιγο ηρθε η κοπελα.Μου εγλυψε τα βυζακια και ξεκινησε μια μετρια πιπα με σαλιο.
Εγω: Γλυψε τα αρχιδια μου
Ελενη :Εγω δεν κανω τετοια πραγματα!
Πρωτη σταση ιεραποστολικο, με αυτην να βγαζει βογγητα.Δευτερη σταση πισοκωλλητο, οπου ξενερωσα απιστευτα γιατι μου ηρθε η γνωστη μυρωδια απο τον κωλο της!!!Θυμός Δεν αντεξα και της ειπα να ανεβει απο πανω μου.Χτυπιοταν καλα αλλα εγω δεν μπορουσα να τελειωσω.Τη γυρισα παλι σε ιεραποστολικο και αρχισα να τη γαμαω με ολη τη δυναμη μου.Αυτη εβγαζε αληθινους αναστεναγμους.
Ελενη :Ετσι γαμαμε ! Ξεσκισε με!
Μετα απο λιγο ηρθε το τελος.Δεν εδειξε σημαδια βιασυνης αλλα πρεπει να προσεξει την υγιεινη της!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Ελένη
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιανουαρίου, 2014
Χααααααααααααχαχαχαχαχαχα ο πιο επικος τιτλος κριτικης ολων των εποχων! Κουλ
C
COBRA1986
10 Ιανουαρίου, 2014
Πάντα ήταν βρωμόκωλη και βρωμομούνα η Ελένη. Αλλά ωραίο τεμάχιο.
10 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ξεροχυνω με κριτικη για βρωμοκολα αιγυπτια απο τους Αγιους Σαραντα. Σπασίκλας
MM
Michael Myers
10 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έπαιξε,κωλίλας.....?Money MouthΝτροπή
12 Ιανουαρίου, 2014
Χαχαχχαχαχαχαχα.........Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο Φιλαράκι πολυ χαμηλά εχεις την μύτη μου φαινεται....!!!!χαχχαχαχαχα! Παντος η περιγραφη ειναι ολα τα λεφτα!!!ΈρωταςΈρωτας
Z
z4
13 Ιανουαρίου, 2014
ωραίο τεμάχιο η Ελένη από τα Τίρανα Αιγύπτου ... κρίμα να βρωμάνε οι τρύπες της !! Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
19 Ιανουαρίου, 2014
Έχει σχέση με την Αιγύπτια Ελένη που ήταν στο Φ104; καθαριότητα το Α και το Ω...έλεος ρε πούστη, μα κανένας σεβασμός; Άμα ο πελάτης δεν είναι καθαρός, λένε (και με το δίκιο τους) ότι δεν τις σεβεται κλπ...Αυτές δεν πρέπει να είναι πάντα καθαρές για τον πελάτη ρε γμτ;....
17 Αυγούστου, 2014
υπαρχει καποια πληροφορια για το που δουλευει αυτο το καιρο ρε παιδες?? Χμμμ;
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8