Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βολτίτσα στην Φυλής......ενώ περίμενα μεγάλο μύστη (άργησε λίγο)....κατά τις 6 το απόγευμα...κόσμος μηδέν,λόγω αργίας...εμφανίστηκε σε κάποια φάση ο "Μαύρος Θάνατος",έξω από το 66Α...ενώ εκείνη την ώρα ερχόταν ο "Πατριάρχης/Άγιος Παντελεήμων"...που έκανε βόλτα τον σκύλο του...στην Φυλής... Γλώσσα

Αφού είδα όλα αυτά τα ωραία,μπήκα στο 66Α και είδα για μια ακόμα φορά την Ρενάτα.......και χωρίς να το καταλάβω έβγαλα το 20€
και πέρασα στο δωμάτιο......
Αν και έχει μεγαλώσει πλέον,κρατιέται καλά και με καύλωσε με τα εσώρουχα που φορούσε...

Στο 5λεπτο ήρθε και άρχισε να τρίβει τα βυζιά της στο καυλί μου,με άμεσο αποτέλεσμα την ανόρθωση....έτσι μου πέρασε προφυλακτικό και άρχισε τσιμπούκι....(πολύ καλό θα έλεγα)....Γερο-μύστης

Πήρε μόνη της πρωτοβουλία και με καβάλησε........(είχα καυλώσει πολύ με πάρτη της,δεν ξέρω τι έπαθα Έρωτας )....και τριβόταν πάνω στον πούτσο μου,ενώ εγώ χούφτωνα τα βυζάκια της...

2η στάση ιεραποστολικό.......ενώ φίλαγα το λαιμό της (φιλιά κτλ,απαγορεύονται Ντροπή ).......για αρκετή ώρα.....

3η και τελευταία στάση πισωκολλητό......σε αρκετά δυνατή συχνότητα αφού είδα ότι δεν έφερε αντίρρηση,ώσπου μετά από λίγο ήρθε το τέλος....με θέα την (ακόμα και τώρα) απίστευτη κολάρα της....

Συμπέρασμα.......

Η Ρενάτα είναι μεν τυπική,αλλά όχι όπως πιο παλιά στο Φ.71 κάτω....που σε ξεπέταγε.....και νομίζω είναι μια καλή επιλογή...αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο....Κατσικογάμης

Χρόνος στο δωμάτιο 14 λεπτά,χωρίς ενόχληση....λόγω και αναδουλειάς...

Αυτά κύριοι....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2014
Όνομα κοπέλας
Ρενάτα
Υπηρεσίες
Τιμημένος
123
Πόντοι:
3.090
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιανουαρίου, 2014
τόσο μεγάλη είναι η ρενάτα ;;;
08 Ιανουαρίου, 2014
ακριβεστατη κριτικη, κι εγω ετσι περασα
08 Ιανουαρίου, 2014
Του ειπες του Μαυρου Θανατου να βγαλει κανα καινουργιο βιντεακι?Τον εχουμε χασει Κουλ
09 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@paparolass,πάντα οι κριτικές μας είναι ακριβής.......Μεγάλο χαμόγελο
@Tsarkalakos,δεν κάνει πλέον τέτοια ο "Μαύρος Θάνατος".
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4