Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 166 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή μεσημέρι 13.35 , έχοντας περάσει ήδη με την Βικτώρια στο Αχαρνών 85 οι καύλες μου δεν είχαν σβήσει , ίσα ίσα που η κατάσταση είχε χειροτερέψει….κατέβηκα τα σκαλάκια , η Χριστίνα καθόταν όρθια στον τοίχο με το ένα πόδι της λυγισμένο σε αυτόν λές και την είχαν βάλει τιμωρία , από δίπλα της η υπηρεσία ευχήθηκε καλή χρονιά , η Χριστίνα αμίλητη με”σκάναρε”από πάνω μέχρι κάτω……θα περάσεις μου λέει , τι πρόγραμμα κάνεις την ρωτώ με την σειρά μου , θα παίξουμε κρυφτώ κάνει χαμογελώντας , εγώ δεν θέλω να παίξω κρυφτώ να πηδήξω θέλω της λέω , ωραία απαντάει , πέρνα στο δωμάτιο γδύσου και κρύψου στο στρώμα , θα έρθω και αν θα σε βρώ θα γαμηθούμε λέει και σκάει στα γέλια , σταματάει και συνεχίζει λέγοντας ελεύθερο στοματικό τελειωτικό , όλες τις στάσεις , στο κρεβάτι στις γωνίες ακόμα και στα πατώματα αν θές….έδωσα τα 20 ευρώ και πέρασα . Η Χριστίνα είναι ξανθιά μίλφ με κατσαρά μαλλιά με πιασίματα και 2.5άρια βυζιά. Ήρθε αμέσως στο δωμάτιο , δεν ήταν τόσο ομιλητική όσο στα σαλόνι αλλά εντάξει. Έβγαλε τα άσπρα εσώρουχα της , πήρα το μαξιλάρι από το κρεβάτι το έβαλα μπροστά από το γυμνό κορμί μου και της λέω κρύφτηκα , άντε βρές με να ξεκινήσουμε…λύθηκε στα γέλια , με πλησίασε και κατευθείαν πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της καλή υγρή , έκανε περάσματα και από αρχίδια και τον χτύπαγε στα χείλη της , μετά μου έκανε λίγο ισπανικό και ξανά πίπα αυτή την φορά χρησιμοποιώντας αρκετά και το χέρι της ….πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση με αυτή από πάνω , με καβάλησε με πρωτοβουλία της σε ανάποδο cow girl , κουνιόταν πάνω στον πούτσο μου , άλλοτε πάνω κάτω και άλλοτε μπρός πίσω και συνέχεια κοίταζε στον καθρέπτη και χούφτωνε τα βυζιά της , αλλαγή στάσης , με ρώτησε πώς θέλω και της απάντησα στο πάτωμα , το σκέφτηκε λίγο και πήγε να στηθεί αλλά την σταμάτησα λέγοντας της ότι της κάνω πλάκα , την έστησα στην άκρη του κρεβατιού στα τέσσερα , εγώ από πίσω της όρθιος την πήρα πίσωκολλητά ,όταν ένιωσα ότι έρχεται η στιγμή τα τελειώσω έβγαλα το προφυλακτικό και έχυσα στο στόμα της. Στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω από 15 λεπτά , καλή επιλογή στην επιστροφή μου σε αυτό το σπίτι , μιας και είχα να περάσω από τον Σεπτέμβριο και την απογοητευτική μου συνεδρία με την φόλα Νίκη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Σχόλια