Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
ο κορεσμός , η βαρεμάρα και το ανικανοποίητο , μ'έκαναν να περιφέρω το σαρκίο μου απρόθυμα , χωρίς διάθεση , απο δώ και απο κεί.
μερικές όμως πορνικές λίαν δελεαστικές επιλογές αναθέρμαναν το ενδιαφέρον μου , και εν τέλει κατέληξα στην νεαρή ρωσσίδα ,Εβελίνα.
δεν είχε τις υπερμεγέθεις καμπυλότητες που θα προκαλούσαν άμεσα την απτική διέγερση,
ούτε την απαραίτητη ακόλαστη αυτοπεποίθηση που θα επέτρεπε παθιασμένη λειχική διέγερτική παράτριψη των γυμνών βλεννογόνων μας , ήταν απλά ένα πολύ όμορφο συνεσταλμένο
ξανθό κοριτσάκι , άκρως ερωτεύσιμο , που μου προκαλούσε διέγερση με συναισθηματικό εγκεφαλικό τρόπο.
ήμουν όμως ευτυχώς σε πορνείο και όχι κάπου "έξω" , οπότε οι δυσάρεστες και αποφευκταίες επιπλοκές μιας συναισθηματικής δέσμευσης, ήταν μηδαμινές, πράγμα που ήρε τις αναστολές και τις φοβίες μου , και μ'έκανε εκ του ασφαλούς
να δοκιμάσω μια αδέσμευτη ,ερωτική συναισθηματική εγκεφαλική διέγερση μ'αυτό το όμορφο θήλυ.
η κοπέλα εισήλθε , και αφαιρούσε αργά και σεμνά τα εσώρουχά της , σκηνή που βρήκα ενδιαφέρουσα, και άρχισα να τρώω το κορμάκι της, με λαγνική βουλιμία με τα μάτια μου.
γεύόμουν τους μικρούς μαστούς της , και κείνη το χαιρόταν με γελάκια αιδημοσύνης.
χαίδευε το γένι τριών ημερών του προσωπείου μου , και το τριχωτό μου σαρκίο ενώ την είχα αγκαλιάσει και φιλούσα απαλά τον νεανικό της τράχηλο.
ευγενικά , ώθησε τον κορμό μου , ώστε να κάτσω ύπτια , για να έχει πρόσβαση στην γεννητική μου περιοχή.
είχα ήδη προβλέψει , ότι η στυτική διέγερσή (αν θα ερχόταν) δεν θα ήταν μέσω της σαρκικής παράτριψης , λόγω της απειρίας και συστολής της , αλλά θα ήταν απ'την εγκεφαλική ψευδαίσθηση έρωτα.
η πεολειχία της , δεν είχε κάτι ιδιαίτερο που θα έπρεπε να θυμάμαι , ωστόσο οι μισογεμάτες σπερματοδόχες κύστεις μου εξασφάλισαν μια έυκολη στύση , αλλά επαρκούντως βραδεία ώστε να έχω το περιθώριο να παρατηρώ αυτό το στοματάκι της να θηλάζει ρομαντικά τον
άτακτο φαλό μου.
στην συνέχεια ανέβηκε απο πάνω μου , και αυνάνιζε το πέος μου ,κολπικά, μέσω γρήγορων και μικρού εύρους παλινδρομικών κινήσεων της πυέλου της.
τα πραγματικά υπέροχα , καμπυλώδη οπίσθιά της ,διέγειραν τα "κυνικά" μου ένστικτα, και την τοποθέτησα στην ομώνυμη στάση , και γώ όπισθέν της δράττωντας τα ριζομήριά της , την έσπρωχνα εκ των όπισθεν , μέχρι που απέβαλα απο μέσα μου λίγο υγρό, και η αιμάτωση της στύσης απεγκλωβίστηκε απ'το πέος μου και διοχετεύτηκε στα άκρα μου και τα ζέστανε.
μετά την εκσπερμάτιση , λύθηκε όποιο συναίσθημα είχε σχηματιστεί προσυνουσιακά , δεν είχα κουράγιο ούτε γι'αυτήν την τυπική μετασυνουσιακή κουβεντούλα,αποχαιρετηθήκαμε μ'ένα ρομαντικό φιλάκι στο στόμα , και χωρίσαμε τους δρόμους μας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιανουαρίου, 2014
Τελεια η κριτικη σου τυπε μου.Αυτο ακριβος συμβαινει με την εβελινα !!!
06 Ιανουαρίου, 2014
Φίλε rigor τον τελευταίο καιρό με εκπλήσεις ευχάριστα με τα κουκλιά που επιλέγεις, καθότι δε μας έχεις συνηθίσει σε αυτές τις επιλόγες...Εμμμμ
+1! (6/6)
06 Ιανουαρίου, 2014
φίλε isinas η εν λόγω κατηγορία γυναικών σε διεγείρει
εγκεφαλικά /συναισθηματικά , αλλά το αποτέλεσμα είναι
πάντα το ίδιο!

φίλε φυστίκη , η ποικιλία και η αλλαγή , μας διεγείρει !

να στε καλά !
11 Ιανουαρίου, 2014
ωραίος! +1
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4