Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 98 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πριν λίγο γύρισα από Λιοσίων ... στην περιοχή λίγες αξιόλογες και έτσι πήγα σε μια ωραία σίγουρα κοπέλα με σχετικά καλές υπηρεσίες. Η Άννα λοιπόν , γνωστή σε αρκετούς, 24 χρονών , ψηλή 1,70 χωρίς τακούνια με τακούνια πάει στο 1,90 όπως μου είπε μέσα η ίδια μέσα , ξανθιά , με ωραία μάτια , ωραία χείλια και λίγα παραπάνω κιλά από τότε που ήταν Φυλής, φορούσε ένα ροζ διχτυοτό σήμερα. Μπαίνω στο δωμάτια με 30 βαθμούς κελσίου από το air conditioner , γδύνομαι , κάθομαι στο μικρό σχετικό κρεβάτι και μετά από 2 λεπτά έρχεται και η κοπέλα ... χαιρετάω , στην αρχή ήταν λίγο απότομη σε συμπεριφορά όχι όμως κάτι ενοχλητικό , αρχίζω να την φιλάω αργά και αισθησιακά στις ρόγες της , με φιλάει και αυτή και ξεκινάει ρουφήγματα στα ξηρισμένα αρχίδια μου , αφού γίνομαι όχι 100 τοις εκατό κάγκελο μου λέει ωραίος πούτσος , περνάει καπότα και ξεκινάει ένα καλό τσιμπούκομα ενώ της είχα τραβήξει το στρινγκ και έπαιζα με το μουνάκι της , ύστερα από εντολή μου της λεω όλο μέχρι μέσα να το πάρει, το πήρε μέχρι ενός σημείου, και μου έκανε με τα χέρια της πως δεν πάει άλλο.

Η συνέχεια ήταν να στηθεί στα 4, πράγματι έστησε τα χέρια στον τοίχο και άρχισα να γαμάω χαλαρά για αρχή , μου λέει τι κάβλα αγόρι είσαι εσύ , και με παρότρυνε να την γαμήσω πιο δυνατά πράγμα κάτι που έκανα, ωραίες κραυγούλες και εγώ να χαζεύω το τατουάζ πάνω από την κωλάρα της , ενώ της έβγαζα σιγά σιγά το ροζ διχτυοτό που φόραγε και χούφτωνα τα καπούλια της . Έκατσα 1,5 λεπτό έτσι .

Επόμενη στάση στα πλάγια , καμία ενόχληση από την κοπέλα , βάζω το πόδι στον καθρεύτη σαν σκύλος ήμουν και αρχίζω βαθιά και δυνατά μέσα με ωραία τετ α τετ βλέμματα ενώ παράλληλα έπιανα τους βύζους της, αυτή βάζω στοίχημα πως νόμιζε πως τελείωσα, όμως όχι .

Συνέχεια σε ιεραποστολική στάση με γρήγορο ρυθμό ενώ έπαιζα με την κλειτορίδα της και τα υγρά μουνόχειλα της, έδειχνε να χαλαρώνει και να γουστάρει, ενώ και εδώ έπαιζα με τα βυζιά της και σε μια φάση της βάζω το μεσαίο δάχτυλο μέσα στο στόμα της, Σε αυτή την στάση ο ιδρώτας μου έπεφτε λόγω αφόρητης ζέστης.

Και για το τέλος από πάνω αυτή , είχα πιάσει τα κωλομέρια της και την άρχισα ενώ φίλαγα το βυζί της , το πάλεψε αρκετά η κοπέλα ... και κάπου εδώ είχα σκοπό να τελειώσω και πράγματι της λέω έχυσα ...

Μου λέει αρκετό ιδρώτα έχεις βγάλει , της λέω πολύ ζέστη εδώ μέσα και μου απαντά πως συνήθως έρχονται με τα μηχανάκια και γι αυτό θέλουν ζέστη. Κουβέντα με την κοπελα για 2 λεπτακια γενικά ήταν φιλική κουβεντούλα , την ρώτησα αρκετά πράγματα περί Φυλής , Λιοσίων , της είπα πως τρόμαξα να σε αναγνωρίσω καθώς ήσουν λεπτή , μου λέει ναι έχω πάρει κιλά ... ντύνομαι φεύγω με χαιρετάει από το κουζινάκι η Αννα και επόμενη στάση Τσιώπος για σουβλάκια !!

Μάλλον θα ξανά πάω μαζί της , είναι μια κοπέλα που στην αρχή λέω θα φάμε φόλα αλλά στην συνέχεια ήταν αρκετά καλά , στα μείον ήταν πως τα τραγούδια τα άκουγα κανονικά μέσα στο δωμάτια , ίσως να έφτεγε το δωμάτιο που ήταν κοντά στο σαλόνι. Σίγουρα η κοπέλα αξίζει μια δοκιμη !!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2014
Όνομα κοπέλας
Άννα
Roumanolagnos1313
Μέλος
78
Πόντοι:
146
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια