Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 578 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Την ισαμπελλα την εχω σταμπαρει πολλους μηνες αλλα το πορνοενστικτο δε με αφηνε να συνευρεθω μαζι της….να σημειωσω οτι πριν μερικους μηνες ηταν πολυ πιο ομορφη απο οτι ηταν τωρα….υπερβολικο make up..κατι που με χαλαγε πολυ…..δε ξερω λιγο η ευα με τα δικα της…λιγο η ισαμπελα με το σαλοναρισμα της με πεισαν και εδωσα το εισητηριο…η κοπελια ηρθε μετα απο 5 περιπου λεπτα,και επεσε κατευθειαν επανω μου…λιγα γλειψιματα στο στηθος και αρχισε κατευθειαν πιπα….τσιμπουκι σε πολυ γρηγορο ρυθμο κατι που δε μου αρεσει καθολου,γιατι το θεωρω ξεπετα….της ειπα να κανει λιγο πιο σιγα και βασανιστικα οπως μου αρεσει…αλλα τιποτα αυτη…της το ξαναειπα….μου γελασε…αλλα τιποτα….την ρωταω αν καταλαβαινει τι της λεω και μου λεει οκ…..τεσπα δε διορθωσε και πολλα πραγματα…συνεχισε με τον ιδιο μονοτονο ρυθμο…ειχε αρχισει να μου πεφτει…της λεω γυρνα απο πισω,μηπως και σωσω λιγο τη κατασταση…..η θεα του κωλου της ηταν καπως καλη,με πολυ λεπτη μεση πιο πανω και πολυ ωραια καθαρη σουφρα….καθοταν ακινητη και απλα γαμιοταν……δε πηγαινε αλλο και της λεω ελα γυρνα να μου τον παιξεις μηπως και χυσω…βγαζω τη καποτα,κα απλα μου τον επιασε και τον επαιζε παλι ατσουμπαλα κοιτωντας με λαγνα στα ματια……μετα απο πολυ προσπαθεια εχυσα με μαλακια……σηκωθηκε σκουπιστηκε χαιρετησε ευγενικα και εφυγε…..ετσι απλα…..συμπερασματα….πολυυυυυυυυυ μετρια συνευρεση,χωρις χρωμα,και παθος…..πρωτη και τελευταια φορα λοιπον απο εμενα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2014
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
κλεοβουλος
Ανώτερος
77
Πόντοι:
8.826
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ