Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 115 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επίσκεψη έγινε Τετάρτη πρωί στις 11.20 , βόλτα υπό βροχή , τα περισσότερα σπίτια κλειστά , εδώ ήταν το μόνο σπίτι από τα ανοικτά που είχε κόσμο. Περίμενα στο σαλόνι να βγεί η Νικολέτα από το δωμάτιο. Εμφανίστηκε τόπλες με άσπρο στρίνγκ πορνώδες τακούνια και άσπρες γκέτες. Αυτή θα είναι η πρώτη κατάθεση της χρονιάς είπα από μέσα μου. Πλήρωσα την υπηρεσία και πέρασα στο δωμάτιο. Αφού πέρασε με έναν ακόμα πελάτη ήρθε . Αρχικά αμίλητη και κοιτάζοντασμε με μισό μάτι , ο λόγος ότι έχω να περάσω πάρα πολύ καιρό μαζί της , γρήγορα όμως με τα χρόνια πολλά και την κουβέντα ήρθε στα ίσια της….ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο , εγώ χούφτωνα τα στητά βυζιά και την κωλάρα της , πέρασμα προφυλακτικού , πίπα καλή , αργή και βαθιά κοιτάζοντασμε στα μάτια , της ζήτησα να γυρίσει σε στάση 69 , κάτι που έκανε , τώρα είχα μπροστά μου την υπέροχη κωλάρα της και το καλοξυρισμένο μουνάκι της , άρχισα να γλύφω το μουνάκι της που στην κυριολεξία μοσχοβολάει σαν να βάζει άρωμα , όσο την έγλυφα αναστέναζε και μείωνε τον ρυθμό που έγλυφε τον πούτσο μου , πρώτη στάση αυτή από πάνω , άρχισε να ανεβοκατεβαίνει στον ορθωμένο πούτσο μου και έτριβε τα βυζιά της , δεύτερη στάση φυσικά στα τέσσερα , πολύ καλή στάση σώματος και υπέροχη θέα , γαμήσι πισωκολλητα με γρήγορο ρυθμό και με ένταση όπως της αρέσει , με προτροπή της της έδωσα και μερικά κωλοσκάμπιλα…μετά από μερικά λεπτά ήρθε το τέλος .Καλή κατάθεση σε μια μουνάρα μινιόν χωρίς έξτρα αλλά με συμμετοχή και καθόλου βιασύνη , στο δωμάτιο έκατσα 15 λεπτά σχεδόν . Στο δεκάλεπτο η υπηρεσία χτύπησε την πόρτα , κάτι που δεν το συνηθίζει αλλά κάπως την δικαιολογώ μίας και περίμενε πολύς κόσμος. Από τις καλές και σταθερές πλέον επιλογές.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2014
Όνομα κοπέλας
Νικολέτα
Υπηρεσίες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιανουαρίου, 2014
συν 1 από εμένα για την Μπάρτσα των Μπουρδέλων !!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1