Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 115 10
Μπουρδέλα
241309
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η επίσκεψη έγινε Τετάρτη πρωί στις 11.20 , βόλτα υπό βροχή , τα περισσότερα σπίτια κλειστά , εδώ ήταν το μόνο σπίτι από τα ανοικτά που είχε κόσμο. Περίμενα στο σαλόνι να βγεί η Νικολέτα από το δωμάτιο. Εμφανίστηκε τόπλες με άσπρο στρίνγκ πορνώδες τακούνια και άσπρες γκέτες. Αυτή θα είναι η πρώτη κατάθεση της χρονιάς είπα από μέσα μου. Πλήρωσα την υπηρεσία και πέρασα στο δωμάτιο. Αφού πέρασε με έναν ακόμα πελάτη ήρθε . Αρχικά αμίλητη και κοιτάζοντασμε με μισό μάτι , ο λόγος ότι έχω να περάσω πάρα πολύ καιρό μαζί της , γρήγορα όμως με τα χρόνια πολλά και την κουβέντα ήρθε στα ίσια της….ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο , εγώ χούφτωνα τα στητά βυζιά και την κωλάρα της , πέρασμα προφυλακτικού , πίπα καλή , αργή και βαθιά κοιτάζοντασμε στα μάτια , της ζήτησα να γυρίσει σε στάση 69 , κάτι που έκανε , τώρα είχα μπροστά μου την υπέροχη κωλάρα της και το καλοξυρισμένο μουνάκι της , άρχισα να γλύφω το μουνάκι της που στην κυριολεξία μοσχοβολάει σαν να βάζει άρωμα , όσο την έγλυφα αναστέναζε και μείωνε τον ρυθμό που έγλυφε τον πούτσο μου , πρώτη στάση αυτή από πάνω , άρχισε να ανεβοκατεβαίνει στον ορθωμένο πούτσο μου και έτριβε τα βυζιά της , δεύτερη στάση φυσικά στα τέσσερα , πολύ καλή στάση σώματος και υπέροχη θέα , γαμήσι πισωκολλητα με γρήγορο ρυθμό και με ένταση όπως της αρέσει , με προτροπή της της έδωσα και μερικά κωλοσκάμπιλα…μετά από μερικά λεπτά ήρθε το τέλος .Καλή κατάθεση σε μια μουνάρα μινιόν χωρίς έξτρα αλλά με συμμετοχή και καθόλου βιασύνη , στο δωμάτιο έκατσα 15 λεπτά σχεδόν . Στο δεκάλεπτο η υπηρεσία χτύπησε την πόρτα , κάτι που δεν το συνηθίζει αλλά κάπως την δικαιολογώ μίας και περίμενε πολύς κόσμος. Από τις καλές και σταθερές πλέον επιλογές.
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιανουαρίου, 2014
συν 1 από εμένα για την Μπάρτσα των Μπουρδέλων !!!
Roumanolagnos1313
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1