Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 111 10
Γενική βαθμολογία

4.4
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
δεν ήθελα κάποια μακροσκελή παράτριψη , ο κομφορμισμός ακόμη και στα μπουρδέλα
με ενοχλούσε , γι'αυτό άρχισα να νιώθω ομορφότερα καθώς περπατούσα αργά, προς το άγριο μετάξι...
η θέα των μαστικών καμπυλοτήτων ενός άβγαλτου ,σενεσταλμένου κοράσιου , μελαγχροινής κόμης, προσωπείου ψιλόάσχημων χαρ/κών , αλλά και το παρακμιακό αυτό πορνείο αποτέλεσαν ερεθιστικό συνδυασμό να ελεήσω την αθλιότητα με ένα 10αρικο.
για το δωμάτιο περιμέναμε άλλα 2 άτομα για να εκτονωθούμε , και μόλις βγήκε ο ρυπαρός , σηπτικός , άσχημος πακιστανός , που ανάγκασε την υπηρεσία να σφουγγαρίσει αηδιασμένη τα περιττώματά του απ'το δάπεδο , έφτασε η σειρά μου να εισέλθω.
η κοπέλα είναι ήσυχη και καλή ψυχούλα , αλλά είναι παντελώς άπειρη , άπορνη και ξενέρωτη.
κάναμε αμάν να εφαρμόσουμε το λαστιχένιο περίβλημα στον φαλλό μου , και όταν το καταφέραμε , είχε φουσκώσει το πάνω μέρος και η κοπέλα ήταν σα να έγλειφε μπαλόνι.
αν δεν ήμουν ήδη διεγερμένος δεν θα είχα διεγερθεί ούτε τον αιώνα τον άπαντα.
τέλοσπάντων φτάσαμε στο ιεραποστολικό , όπου σε κείνη την στάση η κοπέλα μου μιλούσε και καλά έκανε αν ήμασταν έξω για καφέ και ήθελα να συνάψω μια φιλική σχέση μαζί της , αλλά πάνω στο sex , γαμώ το κέρατό μου δεν μιλάμε , αλλά γαμάμε !!!
το επιμύθιο είναι ότι παρότι είναι καλή κοπέλα και προσπαθεί, δεν κατάφερε να μου εμπνεύσει τα παράξενα σεξουαλικά ένστικτα που ήθελα, και έτσι επίσπευσα την εκσπερμάτιση , θέλοντας να απεμπλακώ απο μια διαδικασία που δεν μου έφερνε απόλαυση.
στις αρκετές ερωτήσεις που μου έκανε, με ρώτησε και αν θα πάω σε κάποιο club ρεβεγιόν και της απάντησα , "εννοείται" σαν καλός πιρφόρος ...!
ανταλλάξαμε ευχές και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου,... στο οποίο σχεδόν ποτέ δεν είμαι συνεπής ανεξαρτήτως προσώπου .
βγήκα έξω απλά με λιγότερη ένταση λόγω αδειάσματος , αλλά μη νιώθωντας απόλαυση , περπατώντας στους στολισμένους δρόμους απλά αδιάφορος

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 31, 2013
Όνομα κοπέλας
Πάολα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim