Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 192 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Δευτερη καταθεση μετα την μπαρμπαρα στην αννα,στοχευμενη μετα απο κριτικες που διαβασα εδω.Λοιπον με εμφανιση δεν θα αναφερθω [βλ. παρακατω κριτικες] ειναι γνωστη,ανακοινωνετε απλο προγραμμα,η αννα ηταν στο δωματιο για αρκετη ωρα κοσμος πολυς εμπαινε και εβγαινε,βγαινει καποια στιγμη σκαω το 20αρικο μπαινω στο δωματιο.περιμενα αρκετη ωρα, τα δωματια ηταν γεματα κοτα τι κανει η διαφημησηΧμμμ;Χαμόγελο μετα απο κανα 25αλεπτο σκαει το μωρο την ρωτησα αν κανει ακα τελειωτικο, μου ειπε οτι κανει αλλα κατα περιπτωση,ξεκινημα αγωνα με φιλια απο μερους της σε ολο το σωμα λαιμο κτλπ.επιχειρησε αρκετες φορες γλωσοφιλα αλλα τα απεφυγα διακριτικα εγω,πιπα πολυ καλη υγρη ασχοληθηκε και με τα μπαλακια δαχτυλιασμα σε μουνι χωρις να διαμαρτηρηθει,μου εχωσε την μουναρα της στην μουρη μου να την γλυψω η οποια ηταν καθαρη χωρις οσμες αλλα το απεφυγα, περασμα καποτας και εναλλαγη στασεων καλα στησιματα και καλη συμετοχη καπου στο 15αλευτο η τσα2 χτυπηκε την πορτα, σε ενα λεπτο τις λεει η αννα, η αληθεια ειναι οτι ειχε πολυ κοσμο στο σαλονι και δυο δωματια γεματα,εκτος αυτου τις ειχα δωσει το εργαλειο στο στομα για να χυσω,και σε ενα λεπτο ηρθε το μοιραιο, σηκωθηκε τα εφτυσε ντυθηκε με ευχαριστησε και εφυγε.Συμπερασμα περασα πολυ καλα, ειχαμε αρκετη χημεια με μια ομορφη κατ'εμε και ευγενικη κοπελα,δεν ειπε οχι σε τιποτα και το δουλεψε το 20αρικο αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα καλη χρονια και καλαΚατσικογάμης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
54
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια