Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πρώτη επίσκεψη στα πλαίσια της πρωϊνής μου τσάρκας. Περνώντας από το συγκεκριμένο σπιτάκι αποφάσισα να τσεκάρω τι παίζει μέσα καθότι πάντα φέρνει καλές κοπέλες. Προς ευχάριστη έκπληξη μου συνάντησα την Άννα ένα ιδιαίτερα σκληρό milf το οποίο έχω μπανίσει τόσο σε αυτό το μπουρδελάκι όσο και στο Αγκύρας 12, ένα μαγαζί με το οποίο συνεργάζεται το Διδ.20.

Η Άννα είναι μια ψηλή αδύνατη μεγαλοκοπέλα. Το σώμα της είναι σχεδόν αψεγαδιαστο, fat free για τα δεδομένα της ηλικίας της(40+) και το πρόσωπο της αρκετά όμορφο. Έχει καστανό δέρμα και σπαστό καστανό μαλλί θυμίζοντας σκληρό Ιταλικό milf που έρχεται τα καλοκαίρια για να μας καυλώσει. Την είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό και σήμερα αποφάσισα να την γαμήσω.

Η εμπειρία μαζί της αν και όμορφη με άφησε αμιγώς ανικανοποίητο. Τι εννοώ: το μωρό ήρθε με χαμόγελο αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι δεν ήξερε Ελληνικά οπότε η συνεννόηση μαζί της πήγε περίπατο. Ξεκινήσαμε με ελαφρά προκαταρκτικά τα οποία ανέλαβα κυρίως εγώ και περιλάμβαναν γλυψίματα σε διάφορα μέρη του κορμιού της αλλά όχι στα πόδια γιατί όσες φορές της το είπα δεν ανταποκρίθηκε. Η ίδια ψιλοσυμμετείχε με διάφορα δικά της γλυψίματα σε ερωτογενείς μου ζώνες και επικεντρώθηκε κυρίως στους όρχεις και στην γύρω περιοχή του πέους. Εκεί ομολογώ ότι με άφησε υπέρ-ικανοποιημένο. Είχα καυλώσει υπέρ-αρκετά όταν ξεκίνησε μια καλή αλλά μονότονη πίπα. Όυτε βαθιά, ούτε πολύ επιδέξια, ούτε τίποτα, οπότε την έβαλα να με ξαναγλύψει στους όρχεις όπου μου άρεσε αρκετά.

Ακολούθησε σέξ σε δύο στάσεις: πισωκολλητό και ιεραποστολικο. Και στα δύο έκανε το καθήκον της σαν καλή επαγγελματίας χωρίς όμως να προσφέρει κάτι έξτρα. Δηλαδή ούτε προστυχόλογα, ούτε χαδάκια ούτε τίποτα. Στήσιμο, μούγκα και αναμονή μέχρι να χύσω, κάτι που με δυσανασχέτησε αρκετά χαλώντας περισσότερο την εικόνα που μου είχε δημιουργήσει. Στο ιεραποστολικό δε είχε σκυφτό το κεφάλι της κοιτόντας το σώμα της με αποτέλεσμα να σκέφτομαι άλλες γκόμενες για να χύσω. Τελείως μαλακία δηλαδή. Μετά το τέλος έφυγε βιαστικά χαιρετόντας με ευγενικά.

Συμπερασματικά θα έλεγα ότι πρόκειται για μια κοπέλα που προσφέρει τα μίνιμουμ στον πελάτη για να περάσει καλά και αυτή για να κάνει την δουλεία της. Δεν θεωρώ ότι το ευχαριστιέται μέσα (λογικό) αλλά ούτε προσπαθεί να δώσει κάτι παραπάνω για να κερδίσει και αυτή. Προσωπικά δεν θα την ξαναπροτιμήσω αν και είναι μουνάρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
Τιμημένος
141
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Δεκεμβρίου, 2013
Την Αννα την έχω συναντήσει στις τσάρκες μου και όντως είναι πολύ όμορφη.
Στο γαμήσι όμως τη βρήκες ψιλοέπιπλο, έτσι;...
Πάντως το πολύ ικανοποιητικό αρχιδογλείψιμο που περιγράφεις είναι πειρασμός!
Θετική για την καλή κριτική σου! (4 στις 5).
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1