Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 210 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
η επίσκεψη έγινε ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 18.10 , κατέβηκα τα σκαλάκια και αφού μου άνοιξαν μπήκα στον οίκο , κλασσικά η Σόνια σαλονάρισε μόνη της
με άσπρο στρίνγκ και με τις βυζάρες της σε κοινή θέα , τι κάνεις μωρό μου μου έλειψες(πιστεύω ότι το λέει σε όλους αυτό Μεγάλο χαμόγελο) , καλά εσύ ?
εδώ είμαι και σε περιμένω ...θα περάσεις σήμερα ? μέχρι τι ώρα θα είσαι την ρωτώ , κανονικά έχω σχολάσει απο τις 17.00 είμαι πάντα πρωί αλλά δεν έχει
άλλη κοπέλα και δεν ξέρω πόσο θα κάτσω ακόμα , το σκέφτηκα λίγο αλλά τελικά πέρασα , έβγαλα τα ρούχα μου και πλύθηκα σχολαστικά μίας και γνωρίζω πια
την Σόνια πολύ καλά , σε ρωτάει αν πλύθηκες και σου μυρίζει τον πούτσο για επιβεβαίωση... ξάπλωσε δίπλα μου , με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , με σκούπισε με μαντηλάκι
σε πούτσο και αρχίδια , άρχισε να με φιλάει στις ρόγες στην κοιλιά και κατέβαινε χαμηλά , πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και τον εξαφάνισε , έκανε και περάσματα από
τα αρχίδια , της ζήτησα να γυρίσει για 69 , γύρισε , άρχισα να της γλύφω την κλειτορίδα και όχι μέσα το μουνί της και βέβαια δεν της έβαλα δάχτυλο μίας και γνωρίζοντας
τι την νευριάζει δεν το κάνω , σταμάτησε λίγο την πίπα και άρχισε να μου παίζει τον πούτσο στις βυζάρες της , πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση αυτή από πάνω , ανέλαβε αυτή να δίνει
τον ρυθμό και εγώ χάζευα τις βυζάρες της , πιάνονταστες μαλάκα , αλλαγή στάσης στα τέσσερα , ωραία στάση σώματος και ωραία θέα την χορταστική κωλάρα της , την γάμησα
για κανα τρίλεπτο ακόμα και της είπα να τον πάρει στό στόμα , μου είπε να ξαπλώσω και να χαλαρώσω , μου έβγαλε το προφυλακτικό , πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε
ξανά την καταπληκτική πίπα της , βαθύ γλύψιμο και πότε μόνο το κεφαλάκι , αν δεν είχα κάνει ήδη μιά κατάθεση πριν απο ένα μισάωρο περίπου θα είχα χήσει με την πρώτη πίπα που μου έκανε ,
μετά από λίγο έχυσα , με ρούφηξε μέχρι που μου τον γυάλισε , σηκώθηκε τα έφτυσε στον νιπτήρα και γύρισε για να με σκουπίσει με μαντιλάκι , πολύ καλή κατάθεση για άλλη μιά φορά ,
στο δωμάτιο έκατσα 12 λεπτά , το έχω ξαναγράψει ο Σόνια είναι κυκλοθυμική και την ενοχλούν κάποια πράγματα , για να περάσεις καλά απαγορεύονται να κάνεις τα παρακάτω
να την πιάνεις τα μαλλιά
να της γλύφεις το μουνί μέσα και να της βάζεις δάχτυλο
να της πιέζεις το κεφάλι όταν σε τσιμπουκώνει
να τις δαγκώνεις τις βυζάρες ή να την χουφτώνεις δυνατά....
μετά από καιρό σίγουρα θα την ξαναπάρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 25, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Δεκεμβρίου, 2013
Δε νομίζω να υπάρχεις άλλος πόρνος εντός και εκτός που να γνωρίζει τόσο καλά τις πουτάνες και τα "χούγια" τους όσο εσύ!Μεγάλο χαμόγελο
+1!
27 Δεκεμβρίου, 2013
Θετικη ψηφος και απο 'μενα φιλαρακι.Η Σονια παραμενει το πιο καλο τσιμπουκι και οντως πρεπει να πας με τα νερα της και θα σε αποζημιωσει με το παραπανω η μιλφαρα..
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2