Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 192 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
έκανα το ... λάθος και ξαναπήγα στην Ανναούλα Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

το μαγαζί άδειο, μπήκα στο δώμα χωρίς να βγει η Άννα καθώς η τσα2 με θυμήθηκε.
ήρθε η Αννούλα, άρχισε τα τριψίματα, τα φιλιά σε λαιμό και στήθος και μου έπιασε το χέρι για να της χαϊδέψω τη μουνάρα της. μετά από λίγο άνοιξε μία καπότα και μου την έβαλε στο δάκτυλο ζητώντας μου να της το βάλω όλο στην μούνα.
ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε το τρομπόνι. λίγο γλύψιμο αρχιδιών, και ξανά τρομπόνι ενώ δεν άφηνε να της σπρώχνω το κεφάλι για βαθύ.
πέρασμα ελαστικού και της ζήτησα το κωλί της. την είδα που στράβωσε Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
πρώτα όπως ήταν ξαπλωμένη το έβαλε στο μουνί της, της σήκωσα τα πόδια στους ώμους και άρχισε να λέει ότι πόναγε.
μετά από λίγο της ζήτησα ξανά πίσω πόρτα και όπως ήταν ανάσκελα σήκω σε τα πόδια και το έβαλε στο κωλί της.
έκανε πάλι ότι πονάει, και έπαιρνε άβολη στάση για να μην μπει όλος μέσα.

ξαφνικά και χωρίς καν να έχει περάσει ούτε το "γνωστό" 10λεπτο, η τσα2 χτύπησε την πόρτα και χωρίς να υπάρχει πελάτης έξω!!!!!!!!!!!!!!!!

η Αννούλα συνέχισε τα ξινά μούτρα και να λέει συνεχώς πονάω, μέχρι που έβγαλα το λάστιχο και της τα έδωσα όλα στο στόμα.

τέρμα ποια η Αννούλα, για να μάθει να μην ξινίζει τα μούτρα στους πελάτες, και φυσικά ΜΑΥΡΟ - ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ στην μαλακισμένη τσα2 για την συμπεριφορά της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
Ανώτερος
123
Πόντοι:
8.445
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2013
Ανακοινώθηκε κώλος στο πρόγραμμα;
24 Δεκεμβρίου, 2013
Ρε φίλε.....έχεις παραγίνει......αφού σου λέει πονάει........η άλλη.....Money Mouth
31 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι καλά ...
Αν της έσκαγε κανένα δεκάευρο, να δεις πως θα της έφευγε, αμέσως, ο κωλόπονος!
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3