Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.9 32 10
Μπουρδέλα
40958
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
ανέβηκα τη σκάλα και αντίκρυσα ενα γηρασμένο σαρκίο υποθέτω με γεννητικά όργανα θήλεος αλλά με έκδηλα τα συμπτώματα της υπερανδρογοναιμία όπως το αντρικό μουστάκι και την τραχεία φωνή η οποία με παρότρυνε να περάσω στα ενδότερα του πορνείου.
ως αδύναμο έρμαιο των παθών μου ενέδωσα στα κελεύσματα της τσατσάς και της έδωσα ένα ρόζ χαρτάκι σχεδόν χωρίς να έχω δεί την κοπέλα.
στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι ήταν ένα νεαρό ψηλό λιπόσαρκο θήλυ ξανθιάς κόμης με τις κλασσικές καστανές αντάυγειες , σχετικά όμορφο προσωπείο , και φαινοτυπικά χαρ/κα γυφτορουμάνας.
η όλη σύντομη συνεύρεση μου μαζί της ήταν η επαφή του κρύου μου σαρκίου με την κρύα της διάθεση , αποτυπωμένη εν πολλοίς στην πρώτη μας κουβέντα ενώ μου ταλαιπωρούσε κουνώντας άγαρμπα και βιαστικά το πεσμένο μου πέος :
r : (με τρυφερότητα) :σε ενοχλούν τα χέρια μου που είναι κρύα
χρ: (απότομα): ναι , αλλά τι να κάνουμε, γι'αυτό έχεις πληρώσει.
παρότι τα σαρκία μας ήταν κοντά και ο ένας αισθανόταν τον άλλο απτικά και λειχικά
στην ουσία δεν υπήρξε συν-αίσθημα.
πεολειχία επιπόλαιη με γυρισμένη την πλάτη , και παρότι παρατηρούσα με τρυφερότητα την όμορφη ράχη της , το ημικύκλιο που σχημάτιζαν οι ακανθοειδείς αποφύσεις των σπονδύλων της μέχρι το κεφάλι της που έλειχε το πέος μου , τις θηλές των μαστών της που πάλλονταν και τα οπίσθιά της που ήταν σε επαφή με τους μηρούς μου, εξακολουθούσε να υπάρχει απόσταση μεταξύ μας.
προσπαθησα να βρώ την διέγερση σε 3 στάσεις : πρώτη με εκείνη απο πάνω μου , δεύτερη με εμένα απο πάνω της και τρίτη με εμένα απο πίσω της , αλλά το μόνο που κατάφερα να χύσω ήταν ο ιδρώτας απο την προσπάθεια πεοπαράτριψης στον κόλπο της.
κουράστηκα να την σπρώχνω και παρόλη την καλή μου διάθεση την έδιωξα ευγενικά, και εκείνη ανακουφισμένη απαλάχτηκε απ'την βασανιστική υποχρέωση της εκσπερμάτισής μου
και βιαστικά βάλθηκε να ψαρέψει και άλλο ρόζ χαρτάκι στο σαλόνι.
πιστεύω ότι το "συναίσθημα" είναι απλά η εγκεφαλική υποβοήθηση στύσης , και παρότι εμείς οι πορνιστές δεν το έχουμε ανάγκη ή το αποφεύγουμε επειδή μας ενοχλεί , ωστόσο και η πλήρης έλλειψή του μας δημιουργεί στυτικές δυσλειτουργίες, οπότε μια ελάχιστη απτική ή επικοινωνιακή επαφή είναι αναγκαία για την λειτουργία του οργαστικού μας αντανακλαστικού.
(συνέχεια στην επόμενη)
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 22, 2013
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
+1! (3/3)
δεν με διέγειρε εξαρχής ,ήταν ψυχρή απο την αρχή και έτσι δεν υπήρχε
"τέλος" όσο και να προσπαθούσα...
συνίσταται για άδειασμα, μόνο αν είσαι ήδη με υπερδιατεταμένες κύστεις και απο πρίν
ερεθισμένος!