Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 93 10
Μπουρδέλα
131486
Γενική βαθμολογία
2.7
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
βραδυ σαβατου και λεω να κατεβω προς αχιλεως να δοκιμασω την ειρηνη με ενα τατου στο στηθος(που ηταν παλια φωκαιας27) μπαινω μεσα μου λεει η τσατσα περνα ειναι πολυ καλη και τα γνωστα,δινω το 20ευρω μπαινω σε ενα δωματιο πολυ μικρο τρυπα που δεν ηταν και πολυ καθαρο ουτε τα ρουχα σου δεν μπορεις να κρεμασεις καλα λεω μεταξουργιο ειμαστε μην περιμενεις και πολλα.Ερχεται η ειρηνα πολυ βαριεστημενη,νωχελικη και δεν μου λεει ουτε καλησπερα με ρωταει κατευθειαν πως θες τσιμπουκι με καποτα η χωρις και επειδη δεν ειναι καιρος και μερες για πειραματα της απαντω με καποτα στη συνεχεια μου λεει με υφος διαταγης τωρα θελω να ξαμπλωσεις παω λιγο να την αγγιξω ενταξει ηταν λιγο κρυα τα χερια μου λογω μοτο και μου επαναλαμβανει θα ξαμπλωσεις εχω μεινει αναυδος και σας ρωταω ειναι ποτε δυνατον να φτιαχτεις με τετοια σταση απο οποιαδηποτε κοπελα χωρις ουτε ελαχιστα προκαταρκτικα και να πω οτι εκανα κατι περιεργο η καποια κινηση αποτομη προς την κοπελα τιποτα αφου λοιπον εχω μεινει και την κοιταζω με απορια μου λεει ασε καλιτερα αφου δεν ξαμπλωνεις φευγω και φευγει νευριασμενη και φυσικα δεν της ειπα κατσε μηπως και γινει τιποτα γιατι μιλαμε για την απολυτη ξεπετα ετσι λοιπον ντυνομαι βγαινω εξω και η τσατσα μου επιστρεφει το20ευρω αφου ολα εγιναν το πολυ σε δυο λεπτα και η κοπελα εφυγε αυτοβουλως προφανως επειδη δεν εχουν καθολου δουλεια εχουν νευρα και δεν εχουν καμια διαθεση για να προσφερουν σωστες υπηρεσιες ελπιζω γραφοντας αυτη τηυν κριτικη να βοηθησα γιατι ειναι κριμα χρονιαρες μερες συναγωνιστες να πατε και να μην περασετε καλα και πεταξετε τα λεφτα σας μακριαα καλη συνεχεια σε ολους και καλες γιορτες
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2013
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Βοήθησες!
Θετική! (3 στις 4)
Ειδικα οταν την επαιρνα στο Ιασωνος 1 με 10ρικο, για μενα ηταν οτι πιο vfm επαιζε στην πιατσα..
ΑΚΑ τσιμπουκαρα, ανεση χρονου, καλη συμμετοχη κλπ κλπ..
Αλλα οι γνωμες δυστυχως διιστανται.. Αλλοι γνωστοι μου που την εχουν παρει, μου εχουν πει τα χειροτερα και αλλοι τα καλυτερα.
Δεν ξερω τι γινεται μ'αυτο το κοριτσι.
Η ειναι με τα φεγγαρια της, η συμπεριφερεται αναλογως το ποσο συμπαθει το καθε πελατη, η δεν ξερω και γω τι..
εγώ την έπαιρνα μόνο για την πίπα της που ήταν καλή , στο γαμίση σκέτο έπιπλο ,
δεν είναι θέμα αναδουλείας , και στο Φ27 που δούλευε στο γαμίση ήταν έπιπλο(προσωπική εμπειρία πάντα)
Αν είναι η Ειρήνη το ξανθό προμίλφ-μιλφ, που αυτή είναι δηλαδή, κρίμα γιατί είναι πολύ εμφανίσιμη συνολικά!
+1!
Προσοχή: Άλλη η Ειρήνη και άλλη η Ιρίνα στην αλυσίδα αυτή!