Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 98 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Το απογευμα της Τεταρτης επισκεφθηκα το ανακαινισμενο μπουρδελο στην οδο Χωματιανου 11Α (ισογειο).Εκει δουλευε η γνωστη απο το Φυλης 66α Αννα/Ιλονα.Προκειται για μια πανεμορφη αδυνατη ψηλη ξανθια κοπελα.Πληρωσα την τσατσα και μπηκα στο δωματιο.Το δωματιο ειναι μικρο.Μου θυμισε τα δωματια απο Διδυμου 7α και 7β .Δεν προλαβα να ξεντυθω και ηρθε το μωρο.
Εγω : Δεν ξεντυθηκα ακομα
Αννα: Ενταξει με την ησυχια σου
Ξαπλωσε στο κρεβατι και με κοιτουσε με προστυχο βλεμμα
Εγω :Τι?
Αννα:Θαυμαζω τα προσοντα σου!
Ξαπλωσα διπλα της και αρχισα να γλυφω τις ρωγες της.Μου περασε ποφυλακτικο και ξεκινησε μια πιπα μεγαλης διαρκειας.Πρωτη σταση ιεραποστολικο.
Εγω :Ελα θελω φιλακια
Αννα :Οχι θελω την υγεια μου
Εγω :Αν μου δωσεις φιλακια θα ξαναερθω
Ειχα καταλαβει οτι της αρεσα.Τελικα αυτη δεν αντεξε και αρχισε να με γλωσσοφιλαζει.
Αννα :Θελω να κανουμε και αλογακι
Εγω :Ενταξει μην βιαζεσαι. Δεν εχει κοσμο. Με τη σειρα ,Ολα θα τα κανουμε και στο τελος θα σε ξεσκισω στα τεσσερα.
Δευτερη σταση με αυτην απο πανω και τα φιλια να συνεχιζονται.
Εγω :Ελα να σε σκισω στα τεσσερα
Ξεκινησα με αργες διεισδυσεις.Δεν με βολευε το στησιμο της. Ηταν πολυ χαμηλα. Τελικα ανεβασα ρυθμο.Την ξεσκιζα κυριολεκτικα και αυτη εβγαζε αληθινα βογγητα.Μιλαμε η γκομενα τρελαθηκε.Μετα απο λιγο ηρθε το τελος
Εγω :ΧΥΝΩ!!!
Αννα: ΣΕ ΝΙΩΘΩ!!!
Μετα μιλησαμε λιγο για καποια κοινωνικα θεματα και η κοπελα αποχωρησε.Εν κατακλειδι πιστευω πως η συγκεκριμενη κοπελα πρεπει να τιμηθει απο ολους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική