Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 214 10
Μπουρδέλα
196643
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
η επίσκεψη έγινε Πέμπτη βράδυ στις 23.00 , έχοντας ήδη καταθέσει στην Μπίανκα και αφού έκανα μια μικρή επιλεκτική τσάρκα , είπα να περάσω από εδώ να δώ ποια κοπέλα δουλεύει μιας και τον τελευταίο καιρό η Φλώρη αγνοούταν….ανέβηκα τα σκαλιά βγήκε η ευγενική και χαμογελαστή υπηρεσία , έχω κοπέλα που κάνει φούλ πρόγραμμα , πολύ καλή θα γίνεις πελάτης της , ποια είναι την ρωτώ , η Φλώρα απαντάει , την ξέρω θα περάσω είπα , εκείνη την ώρα έβγαινε από το κουζηνάκι η Φλώρη και με ρώτησε τι κάνω , πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , με πέτυχε στον νιπτήρα να πλένομαι , έβγαλε το στριγκάκι της και κάθισε γονατιστή στο δωμάτιο , την ρώτησα που “χάθηκε” , ήμουν στην Καλαμάτα μου απάντησε , δούλευε εκεί σε ένα οίκο και μάλιστα με παράπονο μου είπε ότι εκεί είχε πολύ κρύο μιάς και στο δωμάτιο έιχε μια πολύ μικρή σόμπα που δούλευε δεν δούλευε , αυτό όμως που την τρόμαξε πιο πολύ είναι ότι την έπιασαν και έκανε 4 μέρες στη φυλακή , σήμερα δηλαδή ήταν η πρώτη μέρα της επιστροφής της , κάθισε δίπλα μου χαμηλά στα πόδια μου σχεδόν κουλουριασμένη , πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , τον είχε πιάσει με το χέρι της και την περισσότερη ώρα έγλυφε με την γλώσσα της το κεφαλάκι και ανα τακτά διαστήματα τον ρούφαγε βαθιά στο στόμα της , σε σχέση με άλλες φορές η πίπα της δεν ήταν καλή , δεν έγλυψε αρχίδια και έκανε συνέχεια μια συγκεκριμένη επαναλαμβανόμενη τυποποιημένη κίνηση…πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση αυτή από πάνω , έτσι μικροσκοπική όπως είναι την ανέβαζα και την κατέβαζα πάνω στον πούτσο μου , αλλάξαμε στάση σε ιεραποστολικό , εκεί έμπαινα όσο πιο βαθιά μπορούσα και αυτή δεν μάσαγε τίποτα…ενώ μου έλεγε έτσι μωρό μου σκίσε με , ποιο βαθιά ποιο βαθιά , δεν είχα όρεξη ούτε την Φλώρη να την πάρω από κώλο , την έβαλα ανάσκελα με το κεφάλι της να στηρίζεται στα μαξιλάρια , έβγαλα το προφυλακτικό την καβάλησα και της έδωσα τον πούτσο μου στο στόμα της , αυτή με ρούφαγε και εγώ είχα σκοπό να τελειώσω στο πρόσωπο της όπως πάντα κάνω , αυτή την φορά δεν με άφησε και τα πήρε στο στόμα , στο δωμάτιο έκατσα 10 λεπτά αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος ενθυμούμενος τις προηγούμενες συνευρέσεις μας.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Φλώρη
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Μου τα'σπασε να την πείσω να στηθεί ΣΩΣΤΑ να μπω, χωρίς αποτέλεσμα - για κώλο ούτε λόγος.
Είχα γράψει κριτική για την συγκεκριμένη αλλά σε άλλο οίκο και γι'αυτό σχολιάζω και εδώ.