Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 157 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σε λίγο θα έφτανα στον προορισμό μου˙ στο ένα απ' τα δύο μπουρδέλα της οδού Αχαρνών.
Περπατούσα κατά μήκος της ομώνυμης οδού και προσπερνούσα άντρες, γυναίκες, παιδιά. Αγνωστος μεταξύ αγνώστων˙ ανάμεσα σε Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Ελληνες, Κινέζους.
Ενας κόσμος πολύφωνος.
Στο κεφαλόσκαλο πάτησα το κουδούνι και τέντωσα το κορμί μου παίρνοντας μία βαθιά ανάσα, λες και έτσι θα έδιωχνα την κούραση από το περπάτημα της ημέρας.
Η εξώπορτα άνοιξε τρίζοντας και ένα γυναικείο κεφάλι πρόβαλε από πίσω.
– Χαίρετε! είπα στην υπηρεσία και πέρασα στο σαλόνι γεμίζοντας τα μάτια μου σκοτάδι.
– Γεια σας! Σήμερα είναι Βικτώρια, έχει κανονικό πρόγραμμα˙ κάνει: Τσιμπουκάκι, μουνάκι, πισωκολλητό, 69, ισπανικό, αυταρχικό και όλο πρόγραμμα είναι 20 ευρώ.
Πριν αποτελειώσει την παρουσίαση των ερωτικών υπηρεσιών της κοπέλας, η Βικτώρια πλησίαζε ορθόκορμη.
– Γεια σου μωρό μου, τί κάνεις;
Επρόκειτο για μία σιτεμένη αλλοδαπή γυναίκα, με μάλλον ξανθωπό μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο πρόσωπο με λεπτά χείλη, μεσαίο στήθος, αψηλό γεροδεμένο αθλητικό σώμα.
Εκανε μία στάση μπροστά μου και αποχώρησε την επόμενη στιγμή.
– Στο δωμάτιο πολύ καλή, σούπερ καλή, να περάσεις πολύ ωραία! συνέχιζε η τσατσά την προσπάθεια με τετριμμένα επιχειρήματα, που αμφιβάλλω εάν τελικά πείθουν κανένα.
– Οκέι, θα περάσω!
Εκτος ίσως από κάποιους...
– Λοιπόν πού περνάω; ρώτησα καθώς της έδινα τα χρήματα.
– Εδώ έχουμε πιο ζεστά τα δωμάτια, είπε οδηγώντας με σε μία διπλανή κάμαρη με βαριές κουρτίνες, κρεβάτι με ουρανό και ένα "φλύαρο" ηχείο βιδωμένο στον τοίχο.
Η Βικτώρια δεν άργησε καθόλου. Μπαίνοντας, απαλλάχτηκε απ' τα εσώρουχά της, άφησε κρέμα και προφυλακτικό στο κομοδίνο, ενώ λέγοντάς μου: – Μωρό μου εσύ! με τη βαριά ρωσική προφορά της, με καπάκωσε, αρχίζοντας περιπαθή φιλιά-γλειψίματα σε θηλές, λαιμό, λοβούς των αυτιών, που συνεχίστηκαν με ηδυπαθείς γλωττισμούς!
Την επόμενη στιγμή βρισκόταν στη γεννητική περιοχή μου, γλείφοντας-καταπίνοντας τον γυμνό καυλό καθώς και τον κορμό της ψωλής μου, των όρχεων συμπεριλαμβανομένων!
Η επίθεσή της ήταν πραγματικά εντυπωσιακή!
Κάποια στιγμή από γλειφόμενος προσπάθησα και εγώ να γίνω κομματάκι γλείφων, οπότε η αεικίνητη και φιλήδονη γλώσσα μου άρχισε να γεύεται βυζιά, λαιμό, αυτιά, σώμα και μέχρι εκεί! Γλειφομούνι δεν κάνω ποτέ!
"Ντυμένος", τη γάμευσα πρώτα ιεραποστολικά˙ μ' έγκαυλο πάθος και πολλά γλωσσόφιλα και μετά πισωκολλητά γονατιστά˙ με γοργές γαμικές ωθήσεις, στεναγμούς και λαγνικές αναφωνήσεις.
Εχυσα στο πισωκολλητό γονατιστό μ' ένα αίσθημα πληρότητας, όπως έπειτα από κάθε καλή ανάβλυση ψωλοχύματος.
Το λοιπόν, για να συνοψίζω˙ ενώ στον χώρο αναμονής-παρουσίασης μου ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα, η μεγαλοκοπέλα με δική της πρωτοβουλία προχώρησε σε ασελγείς ασπασμούς με τη γλώσσα, ακάλυπτη ρουφοκαυλέτα και αρχιδορουφογλείψιμο.
Κατά τ' άλλα, η Βικτωρία επέδειξε τον επαγγελματισμό και το πάθος που συνήθως επιδεικνύουν οι μιλφς για να καλύψουν τις όποιες εμφανισιακές αδυναμίες τους.
Τέλος, το δωμάτιο ήταν καλό, μ' εξαίρεση τη δυνατή μουσική που ακουγόταν συνέχεια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 14, 2013
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
526
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Δεκεμβρίου, 2013
πολύ καλός φανούρη !
17 Δεκεμβρίου, 2013
ωραίος!! +1
17 Δεκεμβρίου, 2013
Φίλε rigormortis προσπαθώ, να 'σαι καλά!

Φίλε Dawn tnx!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3