Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 84 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
όντας μονίμως περιπατητικός στο μετάξι , και όχι σε στάση , καταφέρνεις να μην παγώνεις
αλλά και να μην στην πέσουν τα περίεργα & παράξενα όντα που λαθροβιούν εκεί.
χώθηκα σ'αυτό το τελειωμένο πορνείο με την αυλή, και αντίκρυσα ένα μετρίου αναστήματος
σώμα θηλεου , καλυμμένου με ένα κορμάκι και έχον ένα αρκετά διεγερτικό προσωπείο μελαγχροινής κόμης , δεν θα έλεγα , ότι είχε όμορφα χαρ/κα όσο ερεθιστικά.
το δωμάτιο ήταν πραγματικά ένα ερείπιο με κάτι αυτοκόλλητες ταινίες στα σοβατεπί , μια πόρτα που δεν έκλεινε, προχειροβαμμένο , προχειροσουλουπωμένο και το κυριότερο ήταν παντελώς κρύο αφού κυριολεκτικά μου ερχόταν να τον δαγκώσω...
η κοπέλα εισήλθε ευδιάθετη να ζεστάνει λίγο την κατάσταση και όπως αποδείχτηκε τα κατάφερε μια χαρά.
οι προκαταρκτικές αβρότητες και η ανταλλαγή φιλοφρονήσεων έδωσαν την θέση τους σε εναλλάξ χείλεο γλωσσο-σαρκικές επαφές.
η πεολειχία της ήταν επαρκής για μια στύση με παράλληλη θωπεία του οσχεϊκού τεστοδόχου σάκου.
η πρώτη στάση ήταν να ιππέυσει το ανορθωμένο πέος μου ενώ εγώ έλειχα απαλά τις μελάγχρωες θηλές των μαστών της.
όταν κατάλαβα ότι κουράστηκε να χτυπιέται απο πάνω μου , την είπα ψυθιριστά στα πονηρά ώτα της , να κάτσει αυτή απο κάτω να ξαποστάσει.
και εκείνη υπάκουσε ,και μου προέταξε ξεδιάντροπα τα θεσπέσια καμπυλώδη οπίσθιά της
διεγείροντας μου διάφορα παράξενα και περίεργα κυνικά ένστικτα.
πεοκολποπαλινδομούσα όπισθέν της ενώ εκείνη έβγαζε μυκηθμούς λαγνείας και μου θώπευε τον τεστοδόχο σάκο , μέχρι που το περιεχόμενο των σπερμοκύστεων εγχύθηκε με βία
στο κοκκινωπό πλαστικό περίβλημα.
συνεχίσαμε την ανταλλαγή φιλοφρονήσεων, μέχρι που αποδεσμεύτηκε ο ένας απ'την παρουσία του άλλου και νιώσαμε ένα αμοιβαίο αίσθημα ικανοποίησης, χρηματικό για την μια πλευρά ,μετασυνουσιακής αποδέσμευσης για την άλλη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim