Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 115 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πολύ στοχευμένη καταδρομική...στην Νικολέτα,μετά από καιρό!Κουλ

Η Νικολέτα έχει τιμηθεί πάνω από 20 φορές,όλα αυτά τα χρόνια......αλλά ακόμα παραμένει στις ΤΟΡ-3 της Φυλής...!!!
Για τους λίγους που δεν ξέρουν,είναι η γνωστή - κοντούλα - ξανθιά καύλα.....που εργαζόταν στο Φ.66Α.Γλώσσα

Αφού μίλησα με συναγωνιστή στο τηλέφωνο....μου είπε να ξεκολλήσω από το σπίτι και να βγω έξω,να πάω για κατάθεση....ώστε να ισιώσω!
Τον άκουσα και πήγα σε ένα στανταράκι που ήξερα ότι θα περάσω καλά.....

Ευτυχώς όταν έφτασα δεν είχε κόσμο και μπήκα δωμάτιο με τη μία!
Σε 5 λεπτάκια έφτασε η μικρή και με ρώτησε που ήμουν τόσο καιρό...... Έπεσε απάνω μου στο κρεβάτι και άρχισε να με γλύφει στο λαιμό...πιάνοντας το καυλί μου...που "τέντωσε" στα καπάκια.....Κατσικογάμης

Της είπα να κάνουμε 69 (που το είχα ανάγκη)......και αυτή καθαρίστηκε με μωρομάντιλο πριν έρθει από πάνω μου....
Του έδωσα και κατάλαβε με το γλύψιμο....το τσιμπούκι της ήταν πάλι καλό όπως το θυμόμουν!
Την ανέβασα από πάνω μου.......και άρχισε να χτυπιέται......ενώ συγχρόνως είχε πιάσει πολύ σφιχτά το στήθος μου......γλύφοντας την ίδια στιγμή το αυτί μου...... Γλώσσα

2η στάση πισωκολλητό,με το μωρό να στήνεται καυλωτικά........και να βγάζει αναστεναγμούς.......Έρωτας

Σε εκείνη τη φάση άρχισαν να μιλάνε δυνατά στο σαλόνι και άρχισα να ξενερώνω (έχει ξαναγίνει πάλι με Νικολέτα πιο παλιά......και είχαμε τα ίδια αποτελέσματα)...... Εκεί πίστεψα ότι δεν θα τελείωνα....

Όμως η μικρή μου είπε να πάμε ιεραποστολικά....συνέχισε ακάθεκτη....εγώ επικεντρώθηκα και επιτέλους μετά από ώρα ήρθε το τέλος........Κατσικογάμης

Συμπέρασμα......

Η Νικολέτα είναι σούπερ......την είχα ανάγκη και πέρασα τέλεια..... Τα έχουμε ξαναπεί,παιδάκια στα μπουρδέλα.....δεν φωνάζουμε στο σαλόνι διότι ο μύστης που δίνει αγώνα στο δωμάτιο δεν συγκεντρώνεται.....με αποτέλεσμα να αργεί πιο πολύ....
Έμεινα 16 λεπτά στο δωμάτιο και η υπηρεσία δεν ενόχλησε....ούτε το μωρό δυσανασχέτησε ,φυσικά και θα ξανατιμηθεί στο μέλλον!

Αυτά κύριοι,καλές καταθέσεις.....Γερο-μύστης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 08, 2013
Όνομα κοπέλας
Νικολέτα
Υπηρεσίες
Τιμημένος
123
Πόντοι:
3.090
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Δεκεμβρίου, 2013
ωραίος ο billy13....το Νικολετάκι αξιόπιστη επιλογή!!!+1 από μένα...
10 Δεκεμβρίου, 2013
Ωραίος billy13, το ωραιότερο μωρό της Φυλής και με διαφορά από τις περισσότερες!
+1 (5/5)
10 Δεκεμβρίου, 2013
+1
10 Δεκεμβρίου, 2013
Ομολογο πως και εγω τυπε την εσπροξα μετα απο τρεις μηνες που ειχα να την δω..πολυ καλυτερη αφηνε πιο αργες δυισδισεις μεσα της χωρις να σπρωχνη...πιπα το ιδιο καλη και τα σχετικαΓλώσσα
10 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Thanks.....lagonisian - john_fystikis - Dawn
10 Δεκεμβρίου, 2013
νικολέτα ίσον το νούμερο 1 .. μπράβο bill
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6