Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 48 10
Μπουρδέλα
144725
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Δεν ειχα ξαναπαει στον οικο,αλλα μετα τις κριτικες που διαβασα καταλαβα οτι ειναι του γουστου μου και πηγα.Υποδοχη με το που μπηκα απο την τσα και την κοπελα ταυτοχρονα.Μιλφ με πιασιματα,οχι σπουδαια φατσα,ξανθο μαλλι πιασμενο σε δυο κοτσιδες-η τρελλοκοτσιδου ειπα μεσα μου-ευχαριστη και καυλιαρα.Μπηκα..
Ηρθε...χαδια, κουνηματα,φιλια...τη ρωταω η Μαρια εισαι??
-Ναι μου λεει γιατι ρωτας???
-Γιατι διαβασα για σενα τα καλυτερα...
-Κι αν δεν ειμαι???>
-Στα τετοια μου,ετσι κι αλλοιως σε γουσταρω
-Για καμια αλλη δεν διαβασες??
-Ναι αλλα δεν θυμαμαι το ονομα
-Καρολινα μηπως?Γιατι ειμαι η Καρολινα
-Για σενα διαβασα ακομη καλυτερα!!!
Ολα αυτα φιλωντας και τριβοντας τις υπεροχες βυζαρες και με feeling σα να ειμαι με τη διπλανη γειτονισσα που την γαμαω χρονια....
Τι τσιμπουκια,τι ισπανικες στο αυτοκρατορικο κρεβατι του Σουλειμαν αρχισανε οι ιππασιες,οι αναποδες ιππασιες με αυτη μπρουμυτα,τα πισωκολλητα και τελειωσαμε ιεραποστολικο μεγλυκα τρυφερα φιλια.Μαλλον τελειωσε κι αυτη...
Μετα μασαζακι,αγκαλιες καμια βιασυνη να φυγει και μου προτεινε την αλλη φορα duo με την τρελλοκοτσιδου που ηταν εκει με αλλο πελατη.
Καλο γαμησι,σαν να μην εισαι σε μπουρδελο, σου φτιαχνει τα κεφια και σε ανεβαζει.Συστηνεται!!!
Ηρθε...χαδια, κουνηματα,φιλια...τη ρωταω η Μαρια εισαι??
-Ναι μου λεει γιατι ρωτας???
-Γιατι διαβασα για σενα τα καλυτερα...
-Κι αν δεν ειμαι???>
-Στα τετοια μου,ετσι κι αλλοιως σε γουσταρω
-Για καμια αλλη δεν διαβασες??
-Ναι αλλα δεν θυμαμαι το ονομα
-Καρολινα μηπως?Γιατι ειμαι η Καρολινα
-Για σενα διαβασα ακομη καλυτερα!!!
Ολα αυτα φιλωντας και τριβοντας τις υπεροχες βυζαρες και με feeling σα να ειμαι με τη διπλανη γειτονισσα που την γαμαω χρονια....
Τι τσιμπουκια,τι ισπανικες στο αυτοκρατορικο κρεβατι του Σουλειμαν αρχισανε οι ιππασιες,οι αναποδες ιππασιες με αυτη μπρουμυτα,τα πισωκολλητα και τελειωσαμε ιεραποστολικο μεγλυκα τρυφερα φιλια.Μαλλον τελειωσε κι αυτη...
Μετα μασαζακι,αγκαλιες καμια βιασυνη να φυγει και μου προτεινε την αλλη φορα duo με την τρελλοκοτσιδου που ηταν εκει με αλλο πελατη.
Καλο γαμησι,σαν να μην εισαι σε μπουρδελο, σου φτιαχνει τα κεφια και σε ανεβαζει.Συστηνεται!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 30, 2013
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού