Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Με τις διαθέσεις μου στα κόκκινα αποφασίζω καταδρομή στο΄κέντρο.
Μια η έλλειψη χρόνου, μία η όρεξη για full, οδηγήθηκα στο υπόγειο στο Νο 40 όπου κλασσικά διατίθεται full πρόγραμμα.
Παρκάρω ακριβώς απ'εξω (γι'αυτό το 10)
Άλλοι 4 συναγωνιστές στην αναμονή (ήμουν ο 5ος στη σειρά) και μετά από 10λεπτη αναμονή εμφανίζεται η μικρά.
Μέχρι να το σκεφτούν οι υπόλοιποι, πετάγομαι και λέω στην θεία ότι θα περάσω.
Δεν προλαβαίνω να πλυθώ και εισέρχεται το μωρό στο δωμάτιο (όπως μπαίνεις αριστερά- κλασσικό δωμάτιο Φυλής). Με σιγουριά για τα προσόντα της ανοίγει εντελώς το φως του δωματίου. Πραγματικά όμορφο μωρά 20 ετών με σωματάκι λεπτό (μικ΄ρα βυζάκια και κωλαράκι) αλλά εκπληκλτικά μάτια σε ένα χαμογελαστό και "αθώο" προσωπάκι. Πραγματικά αισθάνθηκα σαν να είχα πλευρίσει μαθητριούλα και παραφύλαγε κάπου ο Εισαγγελέας!!
Φιλάκια και χαδάκια στο όρθιο. Ξαπλώνουμε και τα χαδάκια συνεχίζονται. Φιλάκια στο στήθος, στο αιμό και στα χείλη πεταχτάσ την αρχη και γλωσσόφιλα στη συνέχεια. Νινάκι μαλακό, γυαλιστερό.... με εαυσθησία στο χάιδεμα.
Περνώντας με μαντηλάκι το ορθωμένο μόριο μου (chic!!) και τη γύρω περιοχή, αρχίζει ένα βαθύ σταματικό ακα. Deep, deeper, the deepest..... στοματικό που έχω δεχτεί το τελευταίο διάστημα.
Αρχικά ιππεύει χωρίς κάτι το ιδιαίτερο αλλά με εκαιρετικό βαθύ κάθισμα.
Ακολουθεί πισωκολλητό με καλή συμμετοχούλα και μετά την τοποθέτηση λιπαντικού έρχεται η εισ΄χωρηση στην πίσω τρυπούλα της.
Αν και φαινόταν τόσο σφιχτή, πολύ άνετα εισέρχεται όλο το "μόριο " (chic!! πάλι). Μετά από 4λεπτο άνετο (μα πολύ άνετο) πρωκτικό, αφαιρώ το προφυλακτικό την γυρίζω ανάσκελα. Υποτυπώδες ισπανικό (είπαμε έχει μικρά βυζάκια) και εκτόνωση στο στήθος της (και όπου αλλού αφού η ακτίνα εκτόνωσης ήταν μεγάλη).
Τη σκούπισα με χαρτί, λίγο social για τη Μόσχα ενώ ντυμόμασταν, φιλάκι αποχαιρετισμού και εκατέρωθεν ευχαριστίες.
Γενικά GFE κατάσταση και προτείνεται σε όλους όσοι είναι διατεθειμένοι να υποκύψουν στον πειρασμό μιας ομορφούλας μικρούλας 20 χρονών (οριακά 18 θα την έκανα)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 03, 2013
Όνομα κοπέλας
Έλενα
wiser
Μέλος
22
Πόντοι:
31
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια