Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την πιο καλή συνεύρεση την άφησα να την περιγράψω στο τέλος παρόλο που ήταν η πρώτη σε σειρά σκοπίμως για να μου φύγει η πικρή γεύση που είχα με τις άλλες δύο στο Μεταξουργείο το οποίο όπως φαίνεται δεν είναι να προσδοκάς πολλά.
Το όνομα της καινούριας κοπέλας είναι Αλίνα και είναι απο την Μολδαβία. Δεν πρόκειται για την Αλίνα που είχα αναφέρει ότι δούλευε στο δίπλα μαγαζί με τις πολύ καλές υπηρεσίες η οποία και δούλεψε μία έβδομάδα και πέρασε σαν διάτοντας αστέρας σβήνοντας αρκετά γρήγορά.
Εμφανισιακά η καινούρια κοπέλα είναι νεαρή,με λευκό δερματάκι,καστανά καρέ μαλλιά,ωραίο σώμα και όμορφο αμήχανο χαμόγελο μιας και είναι ακόμα καινούρια και δεν μιλάει ούτε Αγγλικά ούτε Ελληνικά. Δεν είναι έμπειρη τόσο όσο η Ντάνα που αποτελεί στανταράκι μου που παρόλα αυτά δεν το τίμησα θέλοντας να δοκιμάσω την καινούρια κοπέλα.Σίγουρα χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό για να περάσει καλά κάποιος μαζί της και σχετική εμπειρία μέχρι να μάθει και να ξεδιπλώσει το πηγαίο ταλέντο της.
Με το που ήρθε το κορίτσι στο δωμάτιο αγκαλιαστήκαμε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε ενώ εγώ εξερευνούσα καθέ πτυχή του κορμιού της.Αφαίρεσε τα εσώρουχα της και το παιχνίδι συνεχίστηκε ενώ ήμασταν ξαπλωμένοι και αγκαλιασμένοι.Ύστερα την ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα να την γλύφω απο πάνω ως κάτω καταλήγοντας στο μουνάκι της. Στην συνέχεια ξάπλωσα και η κοπέλα πέρασε σε ελεύθερο τσιμπούκι το οποίο ήταν αργό,υγρό,αισθησιακό πολύ καλής ηδονικότητας.Χωρίς αντίρρηση περιποιήθηκε και τις μπάλες μου.Μέχρις εδώ η μικρή τα πήγε αρκετά καλά.
Στην συνέχεια πήρε το προφυλακτικό και προσπαθούσε να μου το περάσει στο σκληρό σαν μπετόβεργα πέος μου αλλά δεν ήξερε να το εφαρμόσει.Μάλιστα μου το φόρεσε και εντελώς ανάποδα. Έτσι αναγκάστηκα να το εφαρμόσω μόνος μου και μου πήρε κάμποση ώρα μέχρι να τα καταφέρω.Σίγουρα πρέπει κάποιος να της δείξει να το περνάει σωστά τόσο για δική της προστασία όσο και των πελατών.
Στην συνέχεια την ανέβασα πάνω μου όπου και δεν τα κατάφερνε τόσο καλά μιας και κοπανιόταν κάπως άγαρμπα.Την σταθεροποίησα και άρχισα να της κάνω ένα απαλό και τρυφερό σεξ μιας και η κοπέλα είναι ακόμα μπουμπουκάκι.Παράλληλα φιλιόμασταν.
Η επόμενη στάση ήταν το ιεραποστολικο παρακάμπτωντας το πισοκωλητό μιας και ήθελα να συνεχιστουν οι αγκαλιές και τα φιλάκια.Δυστυχώς δεν μπόρεσα να κρατηθώ για πολύ μιας και ήθελα να παρατείνω αυτήν την όμορφη εμπειρία μαζί της. Έτσι αφαίρεσα γρήγορα το προφυλακτικό και έχυσα μεγάλη ποσότητα σπέρματος πάνω στο όμορφο κορμί της. Πήρα χαρτάκι την σκούπισα αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε ακόμα λίγο και έλειξε αυτή η ρομαντική συνεύρεση.
Η κοπέλα σίγουρα ανταποδίδει αν της φερθείς καλά αλλά πρέπει να μάθει ακόμα κάποια πραγματάκια για να χαρακτηριστεί δυναμίτης μιας και έχει ακόμα κάποιους ενδοιασμούς και συστολές.Εφόσον παραμείνει στην δουλειά σίγουρα θα την επισκεπτώ ξανά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 30, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
29.204
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού