Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 164 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επισκεψη στο εν λογο μαγαζι βραδακι 28 του μηνα.Η κοπελα που εργαζοταν εκει ηταν μια νεα Ρουμανα 19ετων οπως μου ειπε στο δωματιο και νεα στην δουλεια συμφωνα με την τσατσα.Ειναι μελαχρινη μετριου αναστηματος με ωραιο νεανικο σωματακι φρεσκο κωλαρακι με τατου πανω απ την χωριστρα, μικρο βυζακι και κλασικη Ρουμανικη φατσα αλλα πολυ μπεμπε.Συνηθως ο συνδυασμος νεα σε ηλικια και νεα στην δουλεια δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα εγω για εναν περιεργο τροπο ηθελα να γευτω αυτο το νεανικο κορμακι Γλώσσα .Ετσι στην δευτερη φορα που μπηκα εβγαλα το μπλε και μπηκα στο δωματιο το οποιο ηταν σχετικα καλο-ανεκτο.Μετα απο λιγο ηρθε το μικρο εκατσε στην ακρη του κρεβατιου να βγαλει τα 20ποντα και το στριγκακι της και επειτα ηρθε προς εμενα.Δεν μιλαει γρι Ελληνικα παρα μονο ελαχιστα Αγγλικα δηλαδη τα βασικα ονομα-ηλικια κλπ.Εκει μου ειπε το ονομα της αν και δεν το πολυκαταλαβα ετσι που το πε παντως η τσα2 Μονικα την ανεφερε Χμμμ; .Τεσπα προκατ. φυσικα δεν περιμενα να εχω και δεν ειχα αν εξαιρεσεις καποια χαιδεματα στο στηθος μου ενω απ την μερια μου ειχαμε μπαλαμουτι για να επελθει καποια στυση η οποια μολις εγινε τοτε εβαλε την καποτα και αρχισε πιπα καλυτερη των προσδοκιων μου να πω την αληθεια και αρκετης διαρκειας.Απο στασεις ειχαμε κλασικα την ιεραποστολικη για αρχη σε διαφορες εναλλαγες με την μικρη να συμμετεχει σχετικα και να ανταποδιδει καποια απ τα φιλια μου σε στηθος λαιμο κλπ ενω εδινε ιδιαιτερη εμφαση στο να κανει διαφορες γκριματσες για να με κανει να γελαω.Αυτο δεν ηταν και οτι πιο καβλωτικο αλλα σου εδινε μια γευση της παιδικοτητας της που και αυτο με τον τροπο του σε φτιαχνει.Στη συνεχεια στα τεσσερα οπου δυσκολευτηκαμε να βρουμε ρυθμο καθως η μικρη κουνιοταν συνεχεια αλλα τεσπα το πωθουμενο ηρθε.Οταν τελειωσα αυτη συνεχιζε να κουνιεται και μονο οταν της ειπα το οκ baby σταματησε και εκανε το εξης παραξενο αφου τραβηχτηκε κανει κατι σαν τουμπα στο κρεβατι και βρισκεται με το κεφαλι στο στρωμα τα ποδια στο ταβανι και στη συνεχεια αναποδο σπαγκατο και εμενα να βλεπω κωλο-μουνι φατσα καρτα και αυτη να με κοιταει ετσι αναποδα οπως ηταν και να γελαει.Μετα για λιγο μαλακιζομασταν μεχρι που την φωναξε η τσα2 και οπου φυγει φυγει!!
Μπορω να πω οτι το 20αρικο επιασε τοπο για αυτο που ηθελα δηλαδη να παρω ενα νεανικο κορμακι,ενα ζυμαρακι κατι φρεσκο χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα ευτυχως δεν ηταν καμια σπασαρχι και φολα.Αυτα καλα βολια μαγκες Κατσικογάμης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Tsarkalakos
Ανώτατος
306
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Δεκεμβρίου, 2013
Σωστός ο παίχτης το εχω πάρει και εγώ ειναι ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος!!!! +1 απο εμένα!!!!
Z
z4
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1