Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 192 10
Μπουρδέλα
191061
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
επίσκεψη ξανά στην Άννα
ήρθε στο δώμα, άρχισε στο όρθιο τα φιλιά στον λαιμό και το στήθος, καθάρισμα με μαντηλάκι και τρομπόνι
φτυσίματα, και βαθιά τσιμπουκόματα χωρίς όμως πέρασμα από τα αρχίδια. γιατί Αννούλα;
μετά της ζήτησα το κωλί της και αυτή την φορά είχε κρέμα την οποία και έβαλε.
είσοδος με δυσκολία και πήρε τέτοια στάση για να μην μπορώ να μπω ολόκληρος και με άνεση όπως την προηγούμενη φορά. δυσανασχετούσε και έλεγε συνέχεια, έλα να σου πάρω πίπα.
με τα πολλά, έβγαλε το λάστιχο και άρχισε το τρομπόνι μέχρι που ήρθε το τέλος βαθιά στο στόμα της.
τα έφτυσε, ευχαρίστησε και έφυγε.
σήμερα η Αννούλα ... δεν. βιαζόταν και δεν τα έδωσε όλα, χωρίς να έχει πελατεία.
ήρθε στο δώμα, άρχισε στο όρθιο τα φιλιά στον λαιμό και το στήθος, καθάρισμα με μαντηλάκι και τρομπόνι
φτυσίματα, και βαθιά τσιμπουκόματα χωρίς όμως πέρασμα από τα αρχίδια. γιατί Αννούλα;
μετά της ζήτησα το κωλί της και αυτή την φορά είχε κρέμα την οποία και έβαλε.
είσοδος με δυσκολία και πήρε τέτοια στάση για να μην μπορώ να μπω ολόκληρος και με άνεση όπως την προηγούμενη φορά. δυσανασχετούσε και έλεγε συνέχεια, έλα να σου πάρω πίπα.
με τα πολλά, έβγαλε το λάστιχο και άρχισε το τρομπόνι μέχρι που ήρθε το τέλος βαθιά στο στόμα της.
τα έφτυσε, ευχαρίστησε και έφυγε.
σήμερα η Αννούλα ... δεν. βιαζόταν και δεν τα έδωσε όλα, χωρίς να έχει πελατεία.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Καλά μαντάτα μας έφερες!
+1 (1/1)
εμένα το παράπονο μου είναι ότι την έχω πάρει τόσες φορές της έχω προτείνει έξτρα λεφτά αλλά δεν μου τον δίνει
Τώρα το είδα γιατί δεν είχε κάτι σχετικό ο τίτλος και παλιότερα που είχα δοκιμάσει έφαγα πόρτα.
Θα της κάνω πάλι πρόταση...