Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 304 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η δεύτερη επίσκεψη στα πλαίσια της σημερινής μου βόλτας.

Η δεύτερη επίσκεψη έγινε στην Μαρία στο Βέργας 3. Η Μαρία είναι μια ακόμα κοπέλα που είχα δει αρκετές φορές στην διάρκεια των περιπλανήσεων μου. Συνήθως την πετύχαινα μαζί με την φίλη της την Έλλη, με την οποία κάνανε ένα δυνατό pro-milf δίδυμο.
Η Μαρία είναι μετρίου αναστήματος, με καλό σώμα αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Αδύνατη αλλά ψιλοαγύμναστη με μικρό στήθος και ωραίο κώλο. Το πρόσωπο της είναι κάπως περίεργο με μεγάλη μύτη, εμένα όμως μου αρέσει αρκετά σαν σύνολο αφού μου θυμίζει κοπέλα της διπλανής πόρτας, κάτι που με ερεθίζει ιδιαίτερα.

Η Μαρία δεν άργησε να έρθει. Ήταν χαμογελαστή, ευδιάθετη και ορεξάτη και εγώ το εκμεταλλεύτηκα πλήρως: την τράβηξα πάνω μου και της έβγαλα το σουτιέν. Έπειτα ξεκίνησα να γλύφω τα βυζάκια και το σώμα της, ενώ εκείνη μίλαγε χωρίς να προσέχω τι λέει. Την έγλυψα παντού: βυζιά, κοιλιά, λαιμός, κώλος, και στα πατουσάκια της κάτι που μάλλον το ευχαριστήθηκε. Τα πόδια της ήταν ελαφρώς αξύριστα κάτι που με εμένα λειτούργησε έξτρα ερεθιστικικά ενώ της είπα ότι την επόμενη φορά που θα έρθω θέλω να είναι τελείως αξύριστη στα πόδια, μουνί και μασχάλες, κάτι που την έκανε να γελάσει (μάλλον δεν με πήρε στα σοβαρά). Ακολούθησε μια ωραία πίπα, όχι τόσο καλή όσο της Μαργαρίτας αλλά με έξτρα περιποίηση τριγύρω και σέξ με την Μαρία στο πλάι σε μια περίεργη στάση που δεν συνηθίζω να κάνω. Αλλαγή στάσης δεν είχαμε καθότι τελείωσα σχετικά γρήγορα.

Ακολούθησε social time όπου της είπα ότι έχω άχτι να γαμήσω ένα δασύτριχο μουνί, και άλλα τέτοια ωραία. Έφυγε γελώντας και εγώ έμεινα ευχαριστημένος.

Συνοπτικά θα έλεγα ότι είναι καλή περίπτωση: αντισταθμίζει την μέτρια εμφάνιση με ένα ζεστό χαμόγελο και καλές υπηρεσίες. Έχει εμπειρία, δύσκολα χαλάει χατήρια και είναι άνετη. Σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Τιμημένος
141
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Νοεμβρίου, 2013
Φιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου!την ιδια μερα την πηραμε(ημουν εκει στις 3+30 περιπου.και θα εγραφα τα ιδια ακριβως..
23 Νοεμβρίου, 2013
όταν μπήκα από το δεξί στο αριστερό σπίτι είδα την Μαρία που έμπαινε στο δωμάτιο όπως μπαίνεις στο αριστερό σου χέρι, μήπως εσύ ήσουν μέσα χύστη μου; Γλώσσα
Εκείνη την ώρα εγώ τόνιζα στην στην ίδια τα ωραία της μάτια!Μεγάλο χαμόγελο
+1 (2/2)Γερο-μύστης
23 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σε εκεινο το δωματιο μπηκα οντως,το μαγαζι της Πωλινας ηταν τιγκα στους συναγωνιστες,το Μαρακι δεν ειχε αλλον και ηρθε αμεσως.
24 Νοεμβρίου, 2013
John Fystikis εγώ μπήκα στο απομακρυσμένο δεξί δωμάτιο! Άξια πάντως η Μαρία.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4